Cel mai mare portal din Orientul Mijlociu foloseste AXIGEN

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 octombrie 2007

*AXIGEN - solutia de mesagerie electronica produsa de Gecad Technologies, gestioneaza începând de astazi, traficul de email derulat de peste 4 milioane de utilizatori înregistrati pe cel mai mare portal din Orientul Mijlociu.

"AXIGEN dovedeste înca o data ca tehnologia româneasca este apreciata la nivel international, indiferent de geografie si de cultura tarilor în care este comercializata. Suntem convinsi ca acesta este doar începutul unei serii lungi de succese pe care tehnologia noastra le va înregistra", spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Cu sediul în Amman, Iordania, Maktoob.com este cel mai important serviciu online în limbile araba si engleza destinat cu precadere utilizatorilor de Internet din tarile arabe.

Alegerea AXIGEN Mail Server pentru gestionarea traficului tot mai mare de emailuri dar si a bazei de date cu toate conturile utilizatorilor portalului Maktoob.com a fost facuta dupa o analiza complexa în care au fost luate în calcul solutii precum CommuniGate Pro, Mirapoint si SurgeMail.

"CommuniGate Pro si AXIGEN au fost pe picior de egalitate în privinta performantelor si scalabilitatii dar, în final, am ales AXIGEN deoarece costul total pentru detinerea, utilizarea si mentenanta acestuia este mult mai avantajos pentru noi. În plus, AXIGEN este foarte stabil si rapid iar optiunile de licentiere s-au potrivit perfect cerintelor Maktoob, ca furnizor de servicii de email cu acces online pentru peste 4 milioane de utilizatori", declara Hussam Khoury, cofondator si presedinte al Maktoob.com.

Aflat acum la versiunea 5.0, AXIGEN Mail Server functioneaza pe cele mai importante distributii Linux, BSD si Solaris, cât si pe arhitecturile PowerPC si SPARC. AXIGEN are semnate, de asemenea, parteneriate tehnologice cu câtiva jucatori de talie mondiala printre care Sun Microsystems, RedHat, IBM si Avira. AXIGEN a câstigat recent premiul de excelenta ServerWatch la categoria "Server de comunicatii", învingând tehnologii de renume mondial precum Zimbra, CommuniGate, Merak si Lotus

Despre Gecad Technologies

Înfiintata în 2001, Gecad Technologies, membra a grupului Gecad, este o companie cu activitate în cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software. Implicata initial în dezvoltarea de software antivirus, compania si-a concentrat eforturile, începând din 2003, asupra dezvoltarii primei solutii de mesagerie electronica din România, sub marca AXIGEN.

AXIGEN este o solutie de mesagerie electronica rapida, scalabila si adaptabila cerintelor de comunicare atât din partea companiilor mici si mijlocii, cât si din partea furnizorilor de servicii Internet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb