CELE MAI RENTABILE PLASAMENTE Cotaţia acţiunilor SIF "Transilvania" a cîştigat 41% în ultima lună

R.O.
Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 3 mai 2004

Investitorii care au cumpărat pe 30 martie acţiunile SIF "Transilvania" au avut vineri randamentul maxim posibil. Cursul mediu al titlurilor SIF "Transilvania", exprimat în euro, a crescut cu 41,27% în ultima lună. Cei care au preferat acţiunile SIF "Banat Crişana" şi-au majorat valoarea reală a investiţiei cu 36,9%.

Şi portofoliul constituit în urmă cu o lună cu toate cele cinci acţiuni SIF şi cu structura indicelui BET-FI a avut un randament ridicat. Datorită creşterii valorii indicelui BET-FI, exprimat în euro, portofoliul valora vineri cu 31,36% mai mult decît cel de pe 30 martie.

Fondurile mutuale au adus un cîştig mult mai redus. Cei mai inspiraţi au fost investitorii care au mizat pe unităţile "BCR Dinamic", valoarea lor, exprimată în euro, fiind vineri cu 3% mai mare. Persoanele care au mizat pe unităţile fondului "Stabilo" şi-au majorat valoarea reală a investiţiei cu 2,23%.

Depozitele bancare constituite în lei pe termen de o lună au adus un cîştig maxim de 1,99% peste valoarea sumei investite, exprimate în euro, pentru investitorii care au ales "Eurom Bank" sau CEC. Cei care şi-au păstrat economiile acasă, în lei, şi-au majorat vineri valoarea acestora, exprimată în euro, cu 0,57% datorită aprecierii leului în raport cu euro. Cea mai bună dobîndă pentru depozitele constituite în euro a oferit-o "Garanti Bank", investitorii majorîndu-şi sumele investite cu maxim 0,3%.

Mai puţin inspirate au fost persoanele care au cumpărat în urmă cu o lună obiecte din aur. Valoarea acestora s-a diminuat, în ultima lună, cu 5,46% din cauza scăderii preţului aurului, exprimat în euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb