Centru auto de 2,5 milioane de euro la Oradea

Ana Zidaru
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 22 august 2012

ATP Exodus îşi continuă strategia de dezvoltare la nivel naţional, pregătind inaugurarea unui nou centru autorizat pentru Mercedes-Benz şi Mazda, la Oradea. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 2,5 milioane de euro arată un comunicat al companiei. Cu o suprafaţă construită de 2.200 mp, centrul va găzdui un showroom şi service pentru cele două mărci, spaţii pentru reparaţia camioanelor şi vehiculelor comerciale multibrand, dar şi pentru vânzarea vehiculelor rulate.

În ciuda unui context economic şi politic nefavorabil, compania şi-a extins reţeaua de distribuţie a pieselor pentru camioane, în prima jumătate a anului, cu încă trei sucursale, la Piatra Neamţ, Târgovişte şi Botoşani.

Mircea Cirţ, directorul general al ATP Exodus, a declarat: "Contrar tendinţei generale de reducere a cheltuielilor, noi am decis să mergem mai departe cu investiţiile, chiar dacă piaţa auto a continuat să se contracte continuu pe fondul crizei economice globale şi a unei cereri interne foarte reduse. Rămânem prudenţi în ceea ce priveşte cheltuielile, dar considerăm că motorul dezvoltării unei companii pe termen lung sunt investiţiile".

Grupul ATP Exodus a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 71,3 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de 2010. Pe fondul unei contracţii puternice a pieţei auto locale, care a înregistrat o scădere cu aproximativ 16% comparativ cu primele şase luni ale anului trecut, compania se aşteaptă să îşi menţină în acest an vânzările la nivelul celor din 2011.

Înfiinţat în 1995, grupul ATP Exodus este dealer al mărcilor Mercedes-Benz, Mazda, Opel şi MAN, având o reţea de 32 de sucursale la nivel naţional şi alte nouă în Bulgaria, Serbia şi Ungaria, şi o echipă de 650 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb