CEO-ul Ford Motor, Jim Hackett, se retrage din companie

S.B.
Companii / 5 august 2020

CEO-ul Ford Motor, Jim Hackett, se retrage din companie

Ford Motor a anunţat marţi că Jim Hackett, preşedinte şi director general al grupului, care a coordonat transformarea producătorului auto american începând din 2017, se va retrage din companie, urmând să fie înlocuit în aceste funcţii de directorul operaţional Jim Farley, de la 1 octombrie, informează news.ro.

Potrviti sursei citate, Hackett, în vârstă de 65 de ani, şi Farley, care are 58 de ani, vor colabora pentru a asigura o tranziţie lină în următoarele două luni, potrivit unui comunicat al Ford Motor.

Sub conducerea lui Hackett, Ford s-a implicat într-un mod agresiv în noua eră a vehiculelor smart şi a acordat o atenţie mai mare dorinţelor şi nevoilor consumatorilor. În acelaşi timp, Ford a îmbunătăţit starea afacerilor de bază, restructurând operaţiunile, revigorând portofoliul de produse şi reducând birocraţia.

"Îi sunt foarte recunoscător lui Jim Hackett pentru tot ceea ce a făcut pentru a moderniza Ford şi pentru a ne pregăti să concurăm şi să învingem în viitor", a declarat Bill Ford, preşedintele executiv al Ford.

"Noua noastră viziune referitoare la produse, în frunte cu Mustang Mach-E, noul F-150 şi familia Bronco, începe să prindă contur. Avem acum planuri atrăgătoare pentru vehicule electrice şi autonome, precum şi pentru conectivitatea totală a vehiculelor. Şi devenim mai agili, ceea ce am dovedit atunci când ne-am mobilizat rapid pentru a fabrica echipamente vitale la începutul pandemiei", a spus Ford.

Farley, un lider al industriei auto, cu o mare experienţă globală şi o carieră de succes, a colaborat cu Hackett în ultimii trei ani pentru a dezvolta şi a pune în practică planul Creating Tomorrow Together al Ford Motor, pentru a transforma compania într-o afacere cu creştere ridicată şi cu marje mari de profit, potrivit news.ro.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb