Ceronav şi Clubul Amiralilor încheie un parteneriat pentru promovarea securităţii maritime

G.D.
Companii / 6 octombrie 2022

Ceronav şi Clubul Amiralilor încheie un parteneriat pentru promovarea securităţii maritime

În data de 05 Octombrie, Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV şi Clubul Amiralilor - Forumul Securităţii Maritime au încheiat un protocol de parteneriat şi colaborare, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, acordul reprezintă o oportunitate pentru schimbul de informaţii în ceea ce priveşte transportul naval, securitatea şi apărarea, cooperarea în domeniile politicilor navale, dar şi pentru a pune la dispoziţia celor implicaţi problematica securităţii maritime şi promovarea culturii în securitatea maritimă.

Forumul Securităţii Maritime reprezintă o amplă iniţiativă ştiinţifică a Asociaţiei "Clubul Amiralilor", care este o asociaţie neguvernamentală, autonomă şi apolitică. Este o platformă de creare şi diseminare a cunoştinţelor şi informaţiilor în domeniul securităţii maritime, care desfăşoară o activitate ştiinţifică şi organizează evenimente de informare şi dezbatere publică.

"Parteneriatul CERONAV - Clubul Amiralilor, reprezintă necesitatea de a concretiza planurile şi eforturile comune în ceea ce priveşte susţinerea şi promovarea educaţiei şi culturii maritime. Prin intermediul acestui parteneriat vom încuraja schimbul de experienţă între specialişti şi vom valorifica oportunităţile de cooperare cu toate entităţile implicate în domeniul securităţii maritime din ţară sau din alte state. Ne propunem evenimente care constau în activităţi ştiinţifice, simpozioane, seminarii şi conferinţe de analize strategice în domeniul naval, securitate şi apărare.", a declarant Ovidiu Sorin Cupşa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

CERONAV este organismul naţional de certificare a personalului navigant. Din anul 1976, CERONAV asigură cu succes pregătirea şi certificarea personalului din sectorul maritim, fluvial, portuar şi industria offshore, în conformitate cu legislaţia naţională în domeniu, reglementările internaţionale şi standardele de instruire stabilite de către IMO şi alte organisme de acreditare internaţionale, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb