CERTIFICATUL VERDE ESTE INUTIL Lecţii incomode despre pandemie din Africa şi Israel

Călin Rechea
Ziarul BURSA #Internaţional / 2 decembrie 2021

Călin Rechea

Noua variantă a coronavirusului promovată prin toate canalele de terorizare în masă a populaţiei vine dintr-o regiune a Africii unde autorităţile au ales terapiile ARNm pentru combaterea coronavirusului, iar primele cazuri au fost descoperite chiar la persoane care au primit două doze.

Dar în Africa sunt numeroase ţări în care gradul de infectare cu SARS-CoV-2 este extrem de redus, atât din punct de vedere al evoluţiei numărului de cazuri noi, cât şi din punct de vedere al deceselor.

Într-un articol de specialitate publicat pe site-ul medRxiv în 26 martie 2021, cu titlul "Why COVID-19 is not so spread in Africa: How does Ivermectin affect it?", trei cercetători japonezi au încercat să explice misterul pandemiei în Africa, mai precis incidenţa deosebit de scăzută a cazurilor de infectare într-un număr mare de ţări din jurul Ecuatorului.

Studiul a pornit de la ipoteza că utilizarea pe scară largă a ivermectinei în tratamentul unei boli tropicale, oncocercoza, a avut o influenţă semnificativă şi asupra ratelor de morbiditate, mortalitate şi recuperare în cazul COVID-19.

Oncocercoza, cunoscută şi sub numele de cecitatea râurilor sau Boala lui Robles, este o boală cauzată de infecţia cu viermele parazitar Onchocerca volvulus, după cum scrie Wikipedia.

Ţările din Africa au fost împărţite în două categorii. În categoria ţărilor cu oncocercoza endemică, unde este utilizat tratamentul cu Ivermectină, sunt incluse 31 de ţări, iar în 22 de ţări oncocercoza nu este endemică (vezi harta).

Lecţii incomode despre pandemie din Africa şi Israel

Concluzia studiului realizat de cercetătorii japonezi, pe baza datelor de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, este că "morbiditatea şi mortalitatea cauzate de COVID-19 sunt semnificativ mai mici din punct de vedere statistic în cele 31 de ţări în care este utilizată Ivermectina".

Această concluzie pare să fie susţinută şi de evoluţia noilor cazuri de infectare şi a numărului deceselor zilnice din cele două grupe de ţări (vezi graficul 1 şi 2).

Lecţii incomode despre pandemie din Africa şi Israel

Lecţii incomode despre pandemie din Africa şi Israel

Cu toate acestea încă persistă misterul evoluţie pandemiei în Africa. "Oamenii de ştiinţă sunt mistificaţi, precauţi, în condiţiile în care Africa evită dezastrul COVID" se afirmă în titlul unui articol recent de la Associated Press, unde este descrisă o piaţă aglomerată din Zimbabwe. Toată lumea era relaxată, iar masca era folosită doar pentru un singur scop, protejarea buzunarelor faţă de poliţiştii corupţi care cer mită.

Autorii amintesc prognozele de anul trecut ale organizaţiilor internaţionale, conform cărora numărul morţilor de pe continent ar fi trebuit să fie de ordinul milioanelor.

Scenariul apocaliptic nu s-a materializat, în ciuda gradului redus de vaccinare, care nu depăşeşte 6% la nivelul continentului, după cum mai scrie AP.

Datele actualizate de la Johns Hopkins University Center for Systems Science and Engineering (JHU CCSE) arată un grad mediu de vaccinare de 7,9% în Africa, în condiţiile în care gradul mediu de vaccinare în ţările unde se administrează Ivermectina este de 3,1%, la o populaţie cumulată de circa 880 de milioane, iar în ţările unde nu se administrează gradul mediu de vaccinare este de 19,7%, la o populaţie cumulată de circa 360 de milioane.

Explicaţiile oferite pentru evoluţia COVID-19 în Africa includ ponderea ridicată a populaţiei tinere, mai rezistentă în faţa coronavirusului, sau rezistenţa conferită de expunerea anterioară la malarie sau diverse alte boli parazitare.

Nicăieri în articolul de la AP nu apare Ivermectina, nici măcar sub forma unei ipoteze care ar trebui testate. Oare nu este acesta tocmai mecanismul prin care avansează ştiinţa?

Cei trei cercetători japonezi mai amintesc şi alte explicaţiilor apărute în literatura de specialitate, cum sunt clima caldă sau vaccinarea pe scară largă împotriva tuberculozei, dar subliniază apoi că "acestea nu oferă dovezi ştiinţifice cu privire la ritmul lent de răspândire a noului coronavirus în Africa în comparaţie cu alte părţi ale lumii".

În articol se mai observă un lucru deosebit de important, mai ales când "ştiinţa" este prezentată în termeni absoluţi de guverne şi promotorii terapiilor genetice. Autorii îşi prezintă rezultatele ca pe un punct de plecare pentru noi studii şi susţin că dacă Ivermectina are un efect antiviral faţă de SARS-CoV-2, atunci "sunt necesare analize epidemiologice în cele două categorii de ţări, iar rezultatele vor valida efectele Ivermectinei în cazul COVID-19".

O lecţie cel puţin la fel de incomodă vine şi din Israel. Ministerul Sănătăţii a publicat la începutul lunii trecute un studiu privind eficienţa celei de-a treia doze de tratament genetic anti-Covid. Concluzia este că doza booster conduce la o reducere a riscului de infectare de 11,3 ori la nivelul populaţiei de peste 60 de ani, iar aceasta justifică menţinerea Certificatului verde.

Din fericire, în Israel se pare că mai există şi cercetători independenţi, care au mers mai departe pornind de la studiul Ministerului Sănătăţii.

Analiza a fost publicată sub titlul "Green Pass and COVID-19 Vaccine Booster Shots in Israel - A More "Realistic' Empirical Assessment Analyzing the National Airport Data" şi este disponibilă pe site-ul organizaţiei independente Israeli Public Emergency Council for the Covid19 Crisis (pecc-il.org).

Analiza a inclus toate persoanele care au trecut prin aeroporturile din Israel, unde pasagerii sunt testaţi indiferent dacă au fost sau nu vaccinaţi.

Rezultatele sunt radical diferite: rata cazurilor pozitive (numărul de cazuri împărţit la numărul testelor) la nivelul celor vaccinaţi este doar de 1,54 de ori mai mică decât la persoanele nevaccinate.

"Protecţia relativă a dozelor booster este probabil semnificativ mai redusă decât estimarea iniţială de 90%, fiind poate de cel mult 60%", se arată în concluzia articolului, iar aceasta implică faptul că "numărul persoanelor infectate din rândurile vaccinaţilor este probabil cel puţin la fel de mare ca numărul infectaţilor din rândurile nevaccinaţilor". În aceste condiţii, "există îngrijorări serioase conform cărora Certificatul verde este ineficient în prevenirea infecţiei şi poate expune la riscuri majore tocmai persoanele din categoriile cele mai vulnerabile".

Pe lângă aceste rezultate, care ar trebui să deschidă calea unor noi cercetări referitoare la determinarea celor mai bune metode de combatere a pandemiei, organizaţia Israeli Public Emergency Council for the Covid19 Crisis mai oferă şi o lecţie fundamentală de etică.

"Atacurile şi incitarea împotriva unor cetăţeni, inclusiv copii şi tineri care respectă legile, se află într-o contradicţie fără precedent cu valorile fundamentale ale medicinei şi poate marca intrarea pe o cale deosebit de periculoasă", se arată într-o notă din august 2021 cu titlul "The Science and the Ethics Regarding the Risk Posed by Non-Vaccinated Individuals".

În plus, "mesajul transmis, care sugerează că persoanele nevaccinate reprezintă un risc pentru ceilalţi, este mai periculos chiar pentru cei vaccinaţi, deoarece promovează ideea că vaccinarea protejează împotriva contagiunii".

Membrii organizaţiei mai consideră că "opţiunea pentru vaccinare trebuie să rămână la alegerea fiecărei persoane, pe baza propriei înţelegeri şi a propriilor valori" şi adresează un apel guvernului pentru a opri discursul agresiv şi a oferi informaţii accesibile, în care să se sublinieze că "persoanele care nu au fost vaccinate nu reprezintă un factor de perpetuare a pandemiei şi de pericol public".

Prin simpla comparare a evoluţiei răspândirii coronavirusului într-una dintre ţările cu grad de vaccinare deosebit de ridicat, cu mult peste pragul care ar fi trebuit să asigura imunitatea de turmă, şi un continent cu un grad de vaccinare foarte scăzut, concluzia pare evidentă: Certificatul verde oferă un sentiment de falsă siguranţă şi este inutil pentru controlarea pandemiei.

Atunci, dacă aşa-numitul vaccin nu asigură imunitate de turmă, inclusiv în condiţiile în care şi definiţia acestui termen a fost schimbată, ce mai asigură această "terapie" genetică experimentă?

Doar controlul turmei prin terorizarea permanentă a "rezidenţilor" din "ferma animalelor"?

Opinia Cititorului ( 28 )

  1. Certific verde nu ofera siguranta neinfectarii ci acces la libertati prevazute, de fapt (?!), atat in Constitutia UE cat si in Constitutiile statelor ce se considera democrate!

    1. Sa le propunem celor de la UE sa dea o circulara ca toti cetatenii europeni care s-au intepat de 2-3 ori sa fie iar intepati de 2-3 ori cu seruri moderne (2022) care pot lupta cu omicron. E clar ca serurile folosite pana acum s-au dovedit apa de ploaie. In acest fel, scapa ursula de stocuri pentru ca a cumparat 1,8 mld seruri doar de la firma care-i da spaga lu' sotu'.

    Abordarea articolului este ideologica. Cercetatorii sunt impartiti in buni si rai. Cei buni sunt cei ”independenti” iar cei rai sunt cei ai ”sistemului”.

    De unde stim ca asa numitii independentii chiar sunt independenti si nu sunt marionetele cuiva care are interese ascunse? 

    1. Nu știm. Dar tu, fiind echilibrat, neutru, nici bun, nici rău, ce susții?

      Cei independenti sunt marionetele ciumetelui care a scris 'marea resetare' Sensul este sa-i abureasca pe cei ca tine si dupa abureala, toti sa va duceti la ciumete ca sa va salveze.

      Este simplu sa iti dai seama care sunt cercetatorii rai. Ai urmatoarele semnalmente:

      - Daca zeci si peste o suta de atleti in forma sportiva exceptionala au atacuri de cord si afectiuni cardiace in ultimele 4-5 luni, cercetatorii cei rai iti vor spune "coincidenta". Asta desi asa ceva nu s-a pomenit in istoria sportului. Iti vor spune ca miocardita este normala, trece foarte repede, doar ai nevoie de un defibrilator implantat in corp si "te simti bine". 

      "Gerard joacă tenis de performanţă în scaun cu rotile şi a suferit un atac de cord la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, la începutul lunii septembrie. 

      Joachim Gerard are cinci titluri de Grand Slam în carieră, două la simplu şi trei la dublu 

      Lui Gerard i-a fost implantat un defibrilator cardiac, în Japonia. Apoi sportivul s-a întors în Belgia şi după câteva săptămâni de repaus a reluat antrenamentele pentru că se simte foarte bine." 

      - Daca cercetatorii nu sunt nici macar in stare sa scrie literele care formeaza cuvantul ivermectina, atunci sunt cercetatori rai. Iar daca reusesc sa scrie cuvantul dar il combina in propozitia "deparazitar pentru cai" atunci sunt cretini si ticalosi corupti. 

      Din pacate, inca un deces subit al unei sportive de top. Din rugby, Scotia.

      Pe 19 septembrie 2021, Scotia juca impotriva Spaniei si parte din echipa era si Siobhan Cattigan, o tanara de 26 de ani. A jucat toate cele trei meciuri de calificare ale nationalei Scotiei din 2021. Dupa putin mai mult de 2 luni, A MURIT SUBIT pe 30 nov 2021.

      Da, exact, acesta este noul "normal". Iar daca vin cercetatori sa iti spuna ca asa arata noul normal cand injectezi terapii genice pe care insasi CDC-ul le arata ca provocand miocardita si afectiuni cardiace, atunci acesti cercetatori sunt rai. 

      E chiar o abordare mult prea moderată.

      Cercetătorii se împart în două mari categorii: independenți-mult prea puțini și majoritatea plătiți de big pfarma-foarte mulți. 

      Realitatea e mult mai sumbră decât vă imaginați: arn-ul este doar o diversiune, conform unui mare chimist, dr.Noack, întrucât acești sportivi decodează de la monoxidul de grafen, care formează lame detectabile doar la microscopul electronic, de 50 nn/1 nn, care provoacă secționarea capilarelor și cheaguri de sânge în inimă, creier și plămâni, deci infarct, tromboze și avc-uri. Se urmărește reducerea la 5% a populației europene și înlocuirea cu cei din țările unde ,,morbiditatea şi mortalitatea cauzate de COVID-19 sunt semnificativ mai mici din punct de vedere statistic" Iar ,,cele 31 de ţări în care este utilizată Ivermectina" sunt, cu excepțiile Etiopiei și Eritreii, situate strategic în Africa Neagră, zonele bantu și sunt foste colonii ale Angliei, Franței și Germaniei până în 1914-16. 

      Asistăm la Marea Înlocuire!!!

      Avem în această zonă Angola și Mozambicul, foste colonii portugheze (vaccinare 100% în Portugalia) și RDP Congo, fostă Zair, fostă Congo Belgian (vaccinare 90% în Belgia).

      Marea dilemă e cu cine vor fi înlocuiți nemții și austriecii, care n-au mai avut colonii din 1914 sau nu le-au avut defel!!! 

      ”Scottish Rugby seek removal of conspiracies as anti-vaxxers try to hijack Siobhan Cattigan's death„

      Mare chimist, colosal de-a dreptul.

      Video transcript of English subtitles (quoting Dr. Noack):

      “There is a professor Dr. Pablo Campra fr om the University of Almeira who studied the vaccines for the presence of graphene oxide using Micro-Roman Spectroscopy. It is the study of frequencies. There are frequency bands, two of those bands are important. 

      They show that it is not graphene oxide, but rather graphene hydroxide. I would like to explain what this graphene hydroxide is. It is mono-layer activated carbon. There are C6 rings. He found it in all samples. Every corner is a carbon atom. This is on a nanoscale. 

      I’ll cut this up a bit here. If it is 50nm long, there are 500 rings in a row. These are hydroxy groups (OH). In graphene oxide you have double bonded oxygen, and in graphene hydroxide you have an OH group. The electrons are delocalised (fully mobile). The piece is 50nm long but only 0.1 nm thick. These C6 structures are extremely stable. You can make brake pads out of this. It is not biologically decomposable. 

      These nanoscale structures can best be described as razor blades. These razor blades are injected into the body. Nano-scale, tiny razor blades. Only one atom layer thick. Relatively wide and high. They are razors, biologically not decomposable. The OH (hydroxy) groups can split off a proton. When the proton is split off, they gain a negative ch arge spread out over the whole system. 

      It is basically an acid. It suspends well in water because of the negative ch arge. So these are razor blades spread homogenously in the liquid. This is basically Russian roulette. You can see it very clearly in this woman. It cuts the blood vessels. The blood vessels have epithel cells as their inner lining. The epithel is extremely smooth. like a mirror. And it is cut up by these razor blades. That is what’s so dangerous. 

      If you inject the vaccine into a vein, the razors will circulate in the blood and cut up the epithel. The mean thing is that toxicological tests are done in Petri dishes. And there you will not find anything. These are the sharpest imaginable structures because they are only one atom layer thick. 

      This is a huge molecule which is extremely sharp. I am a specilist in activated carbon. In my doctoral thesis, I have con verted graphen oxide to graphene hydroxide. I joined the world’s leading activated carbon manufacturer. After a year I was in ch arge of new activated carbon products. We bought a small company in Durham, near Newcastle, England. I was in ch arge of “new carbon products”, Europe-wide. I was in application scouting. 

      If you perform an autopsy on the victims, you will not find anything. Toxicologists do their tests in Petri dishes. They can’t imagine that there are structures that can cut up blood vessels. There are pictures of coagulated blood coming out of the nose. People bleed to death on the inside. Especially the top athletes who are dropping dead have fast flowing blood. The faster the blood flows, the more damage the razors will do. 

      As a chemist, if you inject this into the blood, you know you are a murderer. It’s a new material, toxocologists are not aware of it yet. Suddenly it makes sense that victims look like this. And that top athletes with high blood circulation, completely healthy, suddenly drop dead. You see people collapse immediately after vaccination and have a seizure. These people had bad luck in the Russian roulette. Very likely, a vein was hit by the syringe. 

      The question you have to ask politicians and the question doctors should ask Pfizer, is: Why are these razor blades in the vaccine? 

      Now they want to force vaccinate children fr om the age of 5. 

      This guy is Dr. Szekeres, president of the Austrian medical board… [see video] 

      “Off-label” means the vaccination is not approved. Yet they inject it already. 

      You can only call this a death shot at this point. 

      [Dr. Szekeres speaks] 

      A pediatrician? Do you think a pediatrician understands what graphene oxide is? There is another interview whe rehe says he thinks it is “good” fr om a medical standpoint to vaccinate the population by force. An important concept in science is disputation. A scientific debate. The basis of medicine or pharmaceutics is chemistry. This doctor has no idea about chemistry. 

      Completely new substances unknown to nature are brought in (with the vaccines). Everyone is talking about the messenger RNA which has complex effects. The theory of mRNA is complex. But every chemist understands what this (the graphene hydroxide) does. 

      You see the mRNA story is possibly a diversion. 

      I cannot imagine anyone will be able to give me, as a carbon specialist, a proper explanation why these carbon razor blades are in the vaccine. 

      This is war. 

      They distract us with the messenger RNA. But people cannot collapse that quickly fr om that, right after the injection. Something else is going on. And this effect should be studied. 

      He claims to be a specialist. Apparently the Austrian doctors don’t have a smarter guy than this one [pointing to Dr. Szekeres]. He is a doctor who doesn’t understand chemistry, or is he a criminal, or he is a mass murderer? 

      After the Spanish doctor’s study it is official that nanoscale graphen (hydr)oxide is in the vaccine. So it is clear that razor blades are injected. So he [Dr. Szekeres] is probably incompetent. If you want to inject a whole population by force, you have to do your homework extremely carefully. Because if there is something wrong in the injection you will kill the whole population of a country. You have to weigh the risk. How dangerous is corona? How dangerous is the injection? 

      This guy wonders whether people should be tied up before being injected. And he’s the top doctor. Are the doctors in Austria so incompetent that they don’t understand the basic chemistry medicine is based on? 

      Then they should surrender their license! 

      Any doctor in Austria, who, after this information is now public, continues to inject this, is a murderer. 

      I am not some guy in the carbon field. I doctored in this area. I worked for the world’s biggest carbon manufacturer. In the area of new carbon products, I was the only expert in Europe. I’m pretty much the only European who visited other experts in Pittsburgh. 

      After this I started my own activated carbon company. I resinified paper and turned it into activated carbon membranes. You could cut your hands with this ch arred paper. It was extremely sharp. I have a good idea of what the graphene hydroxide does. 

      It is Russian roulette. 

      Do you hit the vein or not? 

      Does it stay in the muscle? Then it is less toxic. 

      But if you hit a vein, and the batches contain different amounts of GHO, then you have to know you are cutting people fr om the inside. And it is a highly intelligent poison. Because a normal toxicologist who works with Petri dishes, cannot find it, because it doesn’t move. Toxocologists just don’t expect any nonoscale razors. 

      But I can say as a chemist that we are absolutely certain that graphene hydroxide is in there. These are nanoscale razor blades. Now they want to inject children with these nano-sized razors. 

      I want Dr. Szekeres to explain what these razor blades are doing in these injections. And he needs to explain this to his boss Mr. Schallenberg (Austrian Chancellor), too. He’s probably a consultant for the Austrian prime minister Mr. Schallenberg. 

      Mr. Schallenberg, who is a lawyer, is responsible for choosing the right consultants. If he imposes this vaccine mandate on all of Austria he HAS to sel ect the right consultants. He’s a lawyer, he doesn’t know medicine. But it’s his job to sel ect competent consultants. And he is responsible if he sel ects incompetent consultants. 

      As a chemist, I vouch for the fact that these are nanoscale razor blades.” 

      continued fr om 13:01 –> 

      You can make braking pads fr om carbon structures that last forever. This material has zero biological degradability. It stays in the body forever. Even if people don’t drop dead immediately, it cuts up the blood vessels little by little. 

      It destroys the heart. All the heart attacks. All the strokes. As a doctor, you have to ask, whe reis this coming fr om? 

      If you understand that razors are being injected, it is clear why all the cardiovascular diseases appear. The heart is cut up. The brain is cut up. Blood vessels are cut up. 

      These graphene structures (aka monolayer carbon or monolayer graphite) are so stable. Every chemist knows this. They are not degradable. The structure is 50 nm long and 0.1 nm thick. Of course it is a razor. Every chemist knows it is. 

      The epithel cells are extremely smooth for a good reason, but become rough when cut up like this and things stick to it. By now every idiot can inject this. And when they hit a vein… 

      Soon pharmacists will be allowed to inject too. 

      Yes, to me, this is Russian roulette. 

      Here’s a Petri dish. A normal toxicologist tests using a Petri dish. The material is declared an “experimental vaccine” for a reason. They don’t know what will happen. Every vaccinated subject has to sign that they take full responsibility. It will take 50 years until the contracts with Pfizer will be published. 

      What is in these contracts? Why 50 years? 

      In Germany or Austria, there is nobody with my expertise. The leading German carbon specialist Dr. Harmut von Kienle was my mentor for one year. I wrote my thesis in this field. I started my company in this field and won a business plan competition in Wolfsburg. I won DM 175,000 (€87,500) in the competition. I received venture capital to the tune of 6 million DM (€3 million). I had 10 developers to develop these new carbon products. I know what I am talking about. 

      Any chemist in the chat is invited to refute me or give another opinion. 

      Yes, please. That would be interesting. 

      You are all invited. Tell me I’m wrong. 

      Sir Karl Popper explained the fundamentals of science. Hypothesis – refutation. Popper said that it is better to kill theories than to kill humans. The whole population is supposed to be injected. Exactly like Karl Popper says, if you continue to ride this murderous theory, you have to be extremely careful. They are the first to impose a vaccine mandate. 

      They are killing the whole Austrian nation. 

      Mr. Schallenberg is responsible for this. He needs the right consultants. 

      We had an Austrian once who brought suffering and death over Europe. I am appealing to you to share this video in all channels. Mr Scallenberg needs thousands or hundreds of thousands of letters. He must know that this is a razor, this is a means to kill. And if he knows this and continues, he is a mass murderer. 

      He will walk in Hitler’s footsteps. This has to come out now. I am ready to talk to anyone about this material. 

      As a chemist, I say these are razor blades. 

      And I notice how little doctors know about chemistry. But they are doing chemistry in the body. In small children. In pregnant women. And now you doctors know what you are doing. And if you continue to inject, you are murderers. 

      Go out, type this out, give it to your doctor, give it to your politicians. And if you continue, I promise you, no court in the world will save you. What you are doing is mass murder. 

      Austria has the responsibility. They started the vaccine mandate. And you, Mr. Schallenberg, need the best consultants. And if you are not able to sel ect the best consultants, you are incompetent and need to resign. 

      Same with the health minister. 

      How competent are you? 

      You are ready to force-inject the whole Austrian people with razor blades that are not biologically degradable. 

      Share the video. Write it down. Put it on a USB stick and send it to politicians and doctors. And make it clear to them: if they continue this, they are murderers. 

      Talk by Dr. Andreas NoackTranslated by Stefan Reich  

      Federatia de Rugby ar fi bine sa comunice cauza decesului subit, in doua luni. PEntru ca jucatoarea era sigur vaccinata pentru ca altfel nu ar fi putut calatori.

      Pana vor confirma, jucatoarea A MURIT DE LA VACCIN. 

      S au vaccinat peste 2 miliarde de oameni. Cati au murit de la vaccin? 1 la 100 de mii? Sau mai putin. Nu mai bate campii, e plina lumea de experti facuti pe google. Dupa voi si Haldan a murit de la vaccin.

      Sute de mii au murit de la vaccin.

      In Danemarca, in 2021, in sapt 20-46 au murit in exces peste 3000 de persoane peste 65 de ani in exces fata de perioada 2015-2019. 

      Danemarca are 1 milion de persoane 65+. EU are 100 de milioane peste 65 de ani.

      Daca se pastreaza rata de decese in exces din Danemarca, atunci in EU au murit 300 000 de persoane peste 65+ fata de media 2015-2019.  

      Omule natang (sau idiot util) daca nu stii de ce comentezi pe tonul asta de papagal?

      Citeste asta : 03-COVID-Shimabukuro-508.pdf de pe situl CDC 

      Stii cat este rata de afectiuni cardiace asteptate la adultii peste 65 ani? 12-125 cazuri la milion. 

      Stii cate cazuri se intampla la tineri sub 40 de ani? 70, 233, 132 de cazuri la milion diverse grupe de varsta. Adica toate grupele de varsta tinere arata probleme cardiace specifice batranilor. 0,2 la 1000 de vaccinati.

      Intelegi, idiot util, cum esti mintit? 

      Da, oricum o dai, e o cifra foarte mica. Dar ca din mortii de covid 9 din 10 sunt nevacinati, stii? Las la o parte limbajul, voi astia cu oculta asa va comportati, frustari sociale, probleme psihice etc

      Imbecilule, confunzi personajele. Aceia cu oculta sunt in alta parte. EU SUNT CU STIINTA.

      Da, 9 din 10 au murit de Covid nevaccinati. Dar stii ca in septembrie in Romania au murit 5600 de oameni in plus fata de media anilor 2018-19? Din care doar 1000 erau decese Covid? 

      Cati vaccinati erau printre acele decese iti spune cineva? Am inteles, esti un idiot util care se uita doar la cele 1000 de decese si acolo gaseste 9 din 10 nevaccinati. Dar in restul de 4500 de decese, cati erau vaccinati? 

       

      Iti spun eu din Danemarca unde nu avem indoieli. 100% dintre cei 65+ au fost vaccinati. TOTI. Pricepi? TOTI. 

      Iar din sapt 20 a anului 2021 pana in saptamana 46, 3000 de persoane au murit in exces fata de perioada 2015-19. TOTI VACCINATI. 

      Ca sa intelegi, in tot anul 2020, din mar pana in feb 2021, au murit doar cam 1500. Iar in toata pandemia, in Danemarca au murit de Covid doar 2800 persoane, din mar 2020 pana in nov 2021. 

      Pricepi, idiotule util, ca iti este distrasa atentia? Ai fost vreodata la un magician care te amageste sa te uiti doar unde vrea el ca sa nu observi alte detalii? Pune mana pe stiinta ca nu doare? Ia spune, ce studii ai? Ce Pisa ai? Ca eu sunt post-univ si cu rezultate deosebite. 

      Sa manance mai putin fastfood.

      Magia statisticii.

      2.16 are un sfat chiar corect dpdv medical. S-ar putea sa ii ajute pe termen lung.

      Iar 2.17, iubitor de statistica, ii ofer datele de la ONS din Anglia. Se pot gasi cautand: 

      "Deaths occurring between 2 January and 24 September 2021 edition of this dataset" 

      De acolo se observa ca populatia vaccinata moare in perioada asta din orice cauza cu o medie de 33 decese la 100 000 in timp ce cea nevaccinata doar cu 10 la 100 000. 

      Avem deci o rata medie de 3 ori mai mare. Sa aplicam aceasta rata la cele sa zicem 4 000 de decese in exces din luna septembrie in Romania. 

      Avem 1600 decese covid si aplicam ce ne spun autoritatile (iar eu chiar nu contest corectitudinea statisticii aplicata de Pfizer pe un subset reprezentativ DOAR pentru forma acuta a Covid). 

      200 decese vaccinati, 1400 decese nevaccinati (din motive Covid) 

      4000 de decese din alte cauze, 25% nevaccinati si 75% vaccinati, rezulta 1000 decese nevaccinati, 3000 decese vaccinati. 

      Suma in total la decesele in exces in luna septembrie? 

      2400 nevaccinati, 3200 vaccinati.Asta este tot ce putem estima folosindu-ne de date REALE din UK, pe o fereastra lunga de timp si aplicandu-le la Romania din care nu avem detalii. Dar stim ca la acel moment doar putin sub 40% din populatie era vaccinata. 

      Statisticienii vor sari cu tot felul de justificari (de exemplu, fenomenul vaccinatului sanatos, sau din contra, cel al vaccinatului bolnav, cu afectiuni si temator care moare mai devreme, sau al nevaccinatului foarte sanatos). 

    Domnule Make,dumneavoastra ce parere aveti despre ce scrie aici dl Rechea? Este adevarat ca toate mijloacele de informare in masa sunt "mijloace de terorizare in masa"? Este inclus si ziarul Bursa aici?

    1. Poti sa-ti faci seppuku. In germania (idiotii europei) sinuciderea asistata este permisa doar celor intepati. Sigur te califici.

      Nu, sunt incluse doar iubitele tale trusturi care il invita pe Imbri, cel cu pamantul rece si tare.

    Statistica de doi lei a cuiva fără idee de imunologie

    1. Jurma si limbri sunt priceputi la 'imunologie'

      Alexutule, baietasule, vorbeste cu cei trei japonezi atunci. Numele lor:

      Hisaya Tanioka, Sayaka Tanioka, Kimitaka Kaga

      Spune-le ca nu au habar de statistica. 

      Alexutule, baietasule, mai am o uriasa surpriza pentru tine. Institutul Pasteur din Franta a scris un articol despre ivermectina.

       

      PRESS RELEASE 2021.07.12 

      PASTEUR 

      Since the start of the COVID-19 pandemic, various therapeutic approaches have been explored to tackle the disease. Scientists fr om the Institut Pasteur have shown that ivermectin, a drug used commercially as an antiparasitic treatment, offers protection fr om COVID-19 symptoms in an animal model. The scientists observed that taking ivermectin was associated with reduced inflammation in the respiratory tract and an alleviation of the related symptoms. The treatment is also associated with protection against loss of smell. However, the results do not show any impact on the viral replication of SARS-CoV-2. The findings of the study suggest that ivermectin could be considered as a potential therapeutic agent for COVID-19. These results were published in the journal EMBO Molecular Medicine on July 12, 2021.

      Scientists fr om the Institut Pasteur have studied the impact of the drug ivermectin on the clinical symptoms of COVID-19 in an animal model in the laboratory. Ivermectin is a drug in commercial use as an antiparasitic treatment that is being studied for use in treating other diseases. The authors of the study demonstrated that taking standard doses of ivermectin reduces the symptoms and severity of SARS-CoV-2 infection in an animal model. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb