Cesarom lansează 130 de modele noi de gresie şi faianţă în 2023

S.B.
Companii #Construcţii / 6 aprilie 2023

Cesarom lansează 130 de modele noi de gresie şi faianţă în 2023

Lasselsberger Ceramics România, deţinătorul brandului CESAROM, anunţă lansarea, în acest an, a trei noi categorii de produse ce însumează peste 130 de modele de gresie şi faianţă.

Noile categorii lansate sunt faianţa de dimensiuni 60x30 cm, o gamă de gresie de interior cu suprafaţă lucioasă şi, nu în ultimul rând, gama premium de gresie rectificată porţelanată cu suprafaţă antibacteriană şi antiderapantă, pentru amenajări exterioare şi interioare.

"Duşul tip walk-in este tot mai des regăsit în băile din România. Această tendinţă duce la o creştere exponenţială a cererii pentru piesele speciale de mozaic, pentru că acestea reprezintă soluţia ideală pentru o pantă corectă a pardoselei de duş. Tocmai din acest motiv, CESAROM a dezvoltat peste 50 de produse în această categorie. Pe de altă parte, în proiectele rezidenţiale, în mod specific în zona spaţiilor comune, înregistrăm un avânt al cererii pentru soluţii antiderapante, motiv pentru care am lansat o categorie nouă de piese speciale de treaptă", a declarat Sergiu Apolzan, Director de Vânzări al Lasselsberger Ceramics România.

Cele 3 categorii noi de produse, în 130 de modele diferite, au fost lansate în cadrul unui eveniment la începutul lunii aprilie, fiind deja expuse în showroom-urile companiei din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

"Constatăm un trend ascendent al consumului de plăci de gresie porţelanată în proiectele de încălzire în pardoseală, gresia fiind cea mai eficientă soluţie din punct de vedere al conductibilităţii termice. De asemenea, dacă ne raportăm la aspecte de ordin estetic, gresia rectificată cu design de lemn sau piatră este cea mai frecventă alegere pentru zone "open space" din locuinţe sau spaţii non-rezidenţiale", a declarat, la rândul său, Andreea Bodola, Director de Marketing al Lasselsberger Ceramics România.

CESAROM creează an de an noi colecţii în armonie cu natura şi timpul. În materie de design, colecţiile 2023 aduc textura vizuală inspirată din frumuseţea materialelor naturale şi elemente tridimensionale care le accentuează caracterul decorativ. Cu ajutorul tehnologiilor digitale, rezoluţia redării venaturii pietrelor naturale şi a mixului de culori capătă noi valenţe în colecţiile de faianţă 60x30 cm CESAROM Firenze şi Purity.

Piatra rămâne un pilon de bază în designul plăcii ceramice, în general. În colecţia CESAROM Cream, suprafaţa 3D şi pattern-urile geometrice cu reflexe metalice creează spaţii moderne, cu personalitate. Cimentul şi betonul sunt surse de inspiraţie ale colecţiilor Concrete şi Tanum care, prin detaliile suprafeţelor şi inspiratia decorurilor, sunt opţiuni excelente pentru amenajări urbane în stil loft sau minimalist.

În tendinţele de design interior ale anului în curs, pereţii accent şi formele canelate rămân în topul preferinţelor. Colecţia CESAROM Unique aduce accente vibrante de Viva Magenta, culoarea anului, dar şi o mare varietate de suprafeţe: mate sau lucioase, 3D sau plane, mono sau multicolore.

Arcul de cerc şi volumele cu linii curbe vor lua locul liniilor drepte în amenajările interioare, atât pentru decorarea pereţilor, cât şi a mobilierului (decoruri cu motive în arc de cerc, canapele în formă de semilună, forme rotunjite). Aceste structuri cu efect 3D, semicercurile sau benzile canelate sunt elemente decorative care dau valoare şi unicitate, iar clienţii le pot alege din colecţiile CESAROM 2023 Unique, Concrete, Tanum, Cream, Firenze.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Spuneu ca inchid fabrica din Roamnia si ramane cea din Bulgaria.

    Cererea de “dus” respectiv spune multe de tipul formarii familiilor!

    Inca nu se prea fac copii! 

    Eu zic ca in 5 ani tipurile alea de dus se vor inlocuii cu cazi! 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb