CFR a semnat patru contracte de asistenţă de aproximativ 5 milioane lei

F.A.
Companii / 8 noiembrie 2013

CFR a semnat patru contracte de asistenţă tehnică în valoare de 4,89 milioane lei, pentru lucrări de proiectare şi execuţie pentru îmbunătăţirea siguranţei traficului feroviar, se arată într-un comunicat de presă.

Sursa de finanţare este asigurată de Comisia Europeană (71,12%), prin Fondul European de Dezvoltare Regională, şi de Guvernul României (28,88%) cu fonduri de la bugetul de stat.

Asistenţa tehnică în domeniul managementului de proiect are ca obiectiv supervizarea unor lucrări de proiectare şi execuţie pentru proiecte incluse în Programul Operaţional Sectorial - Transport 2007-2013, Axa prioritară 3.

"Programele de reabilitare şi modernizare a infrastructurii feroviare reprezintă o prioritate a Companiei Naţionale de Căi ferate CFR SA, programe care contribuie direct la realizarea obiectivului strategic de creştere a cotei actuale de piaţă a transportului feroviar de călători şi marfă, prin sporirea gradului de siguranţă şi de confort, dar şi prin reducerea timpului de călătorie, a declarat George Micu, director general CFR SA.

Trei contracte au fost câştigate de firma Baicons Impex, acordurile vizând asistenţă tehnică ȋn domeniul managementului de proiect şi supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie pentru proiectele "Modernizarea instalaţiilor de centralizare electromecanică pe secţia de circulaţie Ilia - Lugoj", "Sistem de detectare a cutiilor de osii supraîncălzite şi a frânelor strânse" şi "Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată". Cele trei contracte sunt în valoare de 828.279 lei, 874.548 lei, respectiv 1,79 milioane lei, fără TVA.

Al patrulea contract, în valoare de 1,39 milioane lei fără TVA, a fost atribuit firmei Arex Lider Company, pentru asistenţă tehnică în domeniul managementului de proiect şi supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie aferentă obiectivului "Modernizarea instalaţiilor de centralizare electromecanică pe secţia de circulaţie Siculeni - Adjud".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb