CG&GC IT şi-a propus o creştere a afacerii cu 40%, în 2008

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 august 2008

CG&GC IT şi-a propus o cifră de afaceri de 28 milioane euro, în 2008, creştere a cifrei de afaceri cu 40 la sută faţă de cea înregistrată în anul precedent, potrivit unui comunicat al companiei. Realizările firmei la finalul lunii iunie 2008 au fost conforme cu planificarea - 14 milioane de euro. În piaţa IT, compania a realizat în general, în ultimul trimestru al anului, peste 40 la sută din volumul anual, potrivit sursei citate de Agerpres. Companiile CG&GC şi BitDefender au prelungit, în august, parteneriatul pentru asigurarea serviciilor de asis­tenţă tehnică la nivel naţional. Parteneriatul a fost semnat în anul 2004 şi a constat în certificarea departamentului de specialitate al CG&GC pentru a asigura asistenţă tehnică la nivelul întregii ţări pentru toate produsele aflate în portofoliul BitDefender. În 2008, compania a obţinut din partea BitDefender şi certificarea comercială pentru toate cele 18 filiale, printr-un număr de 28 de specialişti IT, care asigură implementările on-site la nivel regional şi central.

În urma acestui parteneriat, până în prezent au rezultat proiecte de anvergură, pentru Primăria Municipiului Bucureşti, Universitatea Oradea, Complexul Muzeal Bucovina sau Consiliul Judeţean din Mehedinţi.

La nivel mondial, cifra de afaceri BitDefender s-a triplat în ultimii cinci ani, iar pe piaţa autohtonă producătorul deţine peste 40 la sută din piaţa de antivirus, divizia din România înregistrând în ultimul an o creştere a cifrei de afaceri cu 50 la sută. BitDefender România dezvoltă parteneriate cu peste 500 de revânzători în toată ţara şi şapte distribuitori, iar peste 70 la sută din cifra de afaceri este adusă de aceşti distribuitori.

BitDefender produce soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional, iar CG&GC dezvoltă soluţii integrate IT&C.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb