CGS România recrutează 500 de noi angajaţi pentru centrul de contact din Constanţa

S.B.
Companii / 16 mai 2023

CGS România recrutează 500 de noi angajaţi pentru centrul de contact din Constanţa

Computer Generated Solutions (CGS) România vizează dezvoltarea business-ului şi pentru centrul de contact pe care îl deţine în Constanţa.

În acest sens, compania are deja în plan recrutarea a cca. 500 de noi colegi pentru biroul din zonă, până la finalul anului.

"Centrul de suport din Constanţa a fost inaugurat în 2019, fiind cel de-al 7-lea hub CGS pe plan local. Încă de la lansare, acesta a avut performanţe peste medie şi, din acest motiv, business-ul destinat acestui birou a crescut constant şi a generat, astfel, nevoia de a atrage noi talente. În acest moment, în hub-ul din Constanţa activează 200 de angajaţi, unii dintre ei remote", a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Potrivit afirmaţiilor sale, zona Constanţa oferă companiei, în acest moment, posibilitatea de a angaja 500 de persoane până la final de an. Poziţiile deschise sunt atât pentru lucrul de la birou, cât şi remote. Noii colegi vor deservi proiecte similare cu cele pe care compania le operează deja în celelalte centre CGS România, din zona tehnică, de vânzări şi customer service. De asemenea, şi în Constanţa, compania americană va oferi salarii şi beneficii peste media pieţei locale şi naţionale.

În ceea ce priveşte profilul candidaţilor vizaţi, CGS România doreşte recrutarea de tineri care îşi doresc poziţii în cadrul cărora să performeze şi să aibă acces la un plan de carieră pe termen lung, cu posibilitatea de evoluţie. De asemenea, CGS vizează vorbitori de limba engleză, franceză, romană şi turcă, cu abilităţi de negociere şi gestionare a relaţiei cu clienţii.

"Dincolo de orice, suntem în căutarea unor colegi care să aibă dorinţa de a învăţa, de a se dezvolta, de a deprinde aptitudini noi. În plus, CGS România propune un mod de lucru centrat pe nevoile angajaţilor, pe un mod de lucru în care colegii se sprijină şi se susţin. Tocmai din acest motiv, este important de menţionat că echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională este un aspect extrem de important pentru noi", a mai spus Vladimir Sterescu.

Conform declaraţiilor sale, printre poziţiile deschise pentru centrul de suport din Constanţa se numără cele de Consultant relaţii clienţi, Specialist Tehnic nivel 1 sau 2, sau Specialist vânzări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb