CGS se extinde în Constanţa

A.I.G.
Companii / 17 decembrie 2019

Sursa foto: facebook.com

Sursa foto: facebook.com

Computer Generated Solutions (CGS) România, anunţă extinderea cu un nou centru în oraşul Constanţa, în urma unei investiţii importante. Cea de-a 7-a locaţie a companiei în România va avea cca. 600 de angajaţi în următorii trei ani şi va deservi proiecte din zona financiară, tehnică, de vânzări şi customer service, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România, a declarat: "Creşterea business-ului din ultimul an a atras după sine nevoia de majorare a numărului de angajaţi. Astfel, deschiderea unui nou centru CGS pe piaţa locală a venit ca un pas firesc, iar alegerea oraşului Constanţa a fost determinată de disponibilitatea ridicată de pe piaţa muncii, având în vedere că vom avea nevoie de aproximativ 600 de angajaţi în următorii trei ani, dar şi de proximitatea faţă de Bucureşti".

Potrivit acestuia, Constanţa a fost un oraş ocolit de către Computer Generated Solutions deoarece piaţa muncii avea o caracteristică sezonieră puternică. Tinerii, segment targetat de companie, preferau să lucreze în domenii precum HoReCa pe perioada verii, de multe ori fără contracte oficiale de muncă, pentru câştiguri cu care o companie plătitoare de taxe greu poate concura. În ultimii ani însă, contextul s-a schimbat, iar piaţa forţei de muncă din Constanţa s-a reglementat şi ponderea salarizărilor nefiscalizate s-a diminuat. Astfel, perspectiva angajării într-o companie precum CGS România, unde stabilitatea locului de muncă este asigurată, reprezintă un avantaj tot mai mare.

"În acest context suntem de părere că oraşul Constanţa ne va oferi posibilitatea de a angaja 600 de tineri în următorii ani. Aceştia, vor deservi proiecte similare cu cele pe care le operăm în celelalte şase centre CGS România, din zona financiară, tehnică, de vânzări şi customer service. De asemenea, şi în Constanţa vom oferi salarii şi beneficii peste media pieţei locale şi naţionale", a mai spus Vladimir Sterescu.

Reprezentantul companiei a mai adăugat că CGS România este în plin proces de recrutare pentru noul sediu inaugurat. Compania va angaja, în principal, tineri care îşi doresc poziţii în cadrul cărora să performeze şi să aibă acces la un plan de carieră pe termen lung, cu posibilitatea de evoluţie. De asemenea, CGS vizează vorbitori de limba engleză, franceză, spaniolă, italiană şi turcă, cu abilităţi de negociere şi gestionare a relaţiei cu clienţii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bună ziua, sunt interesat de un loc de munca în compania CSG dacă se poate în domeniul vânzărilor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb