Chagall şi terorismul

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 26 august 2009

Frumoasa şi Bestia, Marc Chagall, Muzeul de Pictură şi Sculptură din Grenoble.

Frumoasa şi Bestia, Marc Chagall, Muzeul de Pictură şi Sculptură din Grenoble.

Sunt mut de admiraţie.

Ziaristul Sorin Roşca Stănescu este epocal.

Sorin Roşca Stănescu ne-a aruncat pe toţi în aer cu textul său despre traficul de arme săvârşit de fraţii Băsescu, aflaţi în legătură cu organizaţiile teroriste. Un text lung, cu fapte, persoane, funcţii, date.

A anunţat cu două zile înainte că-l va afişa pe Internet, luni la ora 14.00.

Când a spus că deţine date despre legătura preşedintelui cu terorismul, ne-a luat respiraţia.

Luni la ora 14.00, am stat la coadă - erau atâtea solicitări la intrare, că blogul se blocase.

Când am citit, în sfârşit, cum aducea Mircea Băsescu muniţie care ar fi trebuit distrusă, dar el o reambala şi o reexporta cu un libanez care o ducea la Hezbollah, am căzut sub masă!

Era groasă!

Era monumental!

Era Chagall!

(Pentru cei mai puţin iniţiaţi în artă, Marc Chagall este un proeminent pictor suprarealist, iar suprarealismul este un curent artistic pe care îl recunoşti după faptul că stabileşte raporturi improprii, fictive, între fragmente ale realităţii; unii au susţinut că suprarealismul nu este decât forma franceză a dadaismului; la rândul său, dadaismul, definit ca "anti-artă" îndreptată împotriva logicii, îi are drept întemeietori pe artiştii români Tristan Tzara şi Marcel Iacob; scuze pentru dimensiunea digresiunii; textul lui Sorin Roşca Stănescu m-a învăţat să nu mă abţin de la nimic).

Sorin Roşca Stănescu, normal!, a apărut la televizor.

El ne-a spus că rolul companiei lui Mircea Băsescu în terorismul internaţional era să descarce muniţia de pe vapoare şi să o ducă în camion sau în depozitul din port şi apoi, când se întorcea de la Băbeni, reambalată, să o urce la loc, în vapoare.

În acest punct s-a manifestat geniul lui Sorin Roşca Stănescu; el a precizat că nu are nicio dovadă că Mircea Băsescu ar fi ştiut că muniţia încărcată ar fi putut fi aceeaşi cu muniţia descărcată; ba, mai mult, că nu ştie dacă Mircea Băsescu ştia ca muniţia exportată se ducea la organizaţii teroriste!

Tati, despre ce vorbim?!

Adică, preşedintele Traian Băsescu s-a pus să distrugă întreaga structură a serviciilor informative, a confiscat arhive, a arestat ofiţeri şi pe Puiu Popoviciu, a furat arme la Ciorogîrla, numai şi numai ca să şteargă dovezile cutremurătoare că fraţiorul său a descărcat şi încărcat containere cu marfă (legală, zic unii) în portul Constanţa?!

Genial!

Nu mi-ar fi trecut prin cap!

< link >https://www.bursa.ro/on-line/s=politica&articol=61464.html< link2 >Dreptul la Replică-Servicii Apuse< link3 >

POST SCRIPTUM

Sorin Roşca Stănescu a promis că va face dezvăluiri în mod progresiv. Sper ca următoarele să fie făcute în stilul lui Gustave Courbet (pictor realist; realismul este un curent artistic opus romantismului, care şi-a propus drept ţintă adevărul şi acurateţea; scuze!, poate ştiaţi). Sper din toată inima ca tabloul al doilea să respecte, măcar, proporţiile. Friendly.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. URIASE ACTIUNE AL QUEDA PORNITE DIN PORTUL CONSTANTA.

    Nave militare NATO, GRECESTI IS ISRAELIENE bat valurile a treii mari Mediterana, Marea Neagra si Agee. in cautarea unui cargo de 1600 tone banuit ca 

    avand la bord o banda de teroriti Al Queda, pregatita sa atace a “fresh target “. 

    Autoritatile grecesti si israeliene sunt de mai multe luni in alerta maxima. 

    Vasul urmarit Sara este proprietatea unui grec Dimitris Kokkos si aunui pakistanez american pe nume , Rifat Muhamed. Kokkos a fost proprietarul unui vas specializat in contrabanda de arme Katrina , capturat de israelieni in Ianuarie. El A CONDUS DIN ROMANIA O URIASA RETEA TERORISTA AL QUEDA.. Compania sub care este inregistrata Nova Spirit Inc conducea sub nasul autoritatilor romane operatiuni navale AL Queda din portul la marea Neagra Constanta Nador . 

    La 6 august sase luni mai tarziu Sara a fost interceptata in apropierea Siciliei. Echipajul de 15 marinari sa dovedit a fi o celula Al Queda avand pasapoarte false. 

    Asupra lor sau gasit $ 300.000 valuta ,harti detailate ale principalelor orase italiene si al Vaticanului. 

    CAPITANUL VASULUI SARA, ADRIAN POP SORIAN A DESVALUIT DETALII DESPRE OPERATIUNILE TERORISTE A CAROR BAZA A FOST ANI DE ZILE PORTUL CONSTANTA. VASELE PORNESC DIN PORT AVAND UN CAPITAN SI UN ECHIPAJ ROMANESC ( flotila cuprinde 4 vase purtand numele de Karine, Cristi, Sara si Twillinger ) In Nador Maroc deghzati ca marinari se urca operativi AL QUEDA. Ei preiau comanda echipajului roman. Ajunsi pe mare vasul schimba numete si steagul. In larg are intalnire cu alte vase preluand noi “marinari”. Ajungand in apropierea coastelor Europei de west dau semnale S.O.S, pretexand 

    ca sunt in pericol. Ajungand la tarm teroristii se pierd in masa de emigranti. 

    Nava Twillingher a fost capturata in apropiere de Triest cu 8 operativi pozand ca marinari romani. Kokkos si Mohamed sunt cautati cu infrigurare in jurul lumii. Ultimul ” constantean ” bun vorbitor al limbii romane este sef al opretinilor Al Queda 

    In Golful Piersic si Mediterana. 

    Investigatorii au ajuns la concluzia ca operatiunile teroriste pornind pornind depe teritoriul romanesc continua aproape nestingherite. In una din ele de curand este involvat chiar fratele preseditelui Romaniel, Traian Basescu, fost marinar de meserie. Sunt sanse ca in curand presedintele sa se intoarca la meseria initiala ,cea de capitan de vapor in portul Constanta., avand politia portuara pe urme. 

    Robert Horvath 26 August 2009 pentru Nipon Press 

    1. Fraierilor ,stiti cum se numesc cei care vorbesc fara sa stie.....nu,ca altfel n-ati mai vorbi.Nu exista nici un terorist niciunde in lume ,dar iara prostu o auzit ceva si bate din gura sa se afle in treaba .E buna zicala "habar n-aveti pe ce lume sunteti",mai puneti mana si ganditi fraierilor .

      Ceea ce afirmati trebuie completat cu urmatoarele : In anul 2007 Traian Basescu a convenit cu martienii sa-i convinga pe americani sa-si ia angajamentul ca pana in anul 2900 acestia sa cucereasca galaxia motiv pentru care BaraK Obama s-a angajat ca va refinanta cercetarea spatiala . In acest sens un extraterestru s-a deplasat in Mexic pentru a spiona miscarile teroristilor al Qaida condusi de un temut terorist numit Baydap Roste Hovarth . Din pacate extraterestrul care se pare ca avea rang de Mare Mauson Universal a sfarsit eroic in cursa de soareci pusa in mod nefericit de serviciile secrete mexicane care nu stiau cu cine au de-a face. Realizand acest lucru martienii se pare ca vor trimite prin anul 2700 un alt spion sens in care deja am primit un mesaj cifrat de la ei prin care imi solicita un om de incredere cu care ar putea sa ia legatura in continentul american care sa-i scutesca de noi evenimente neprevazute. dupa umila mea parere cred ca excelenta d-vs. sunteti cea mai indicata persoana mativ pentru care ma grabesc sa va obtin acceptul . Singura conditie pusa de extraterestrii este ca pe omul de legatura recomandat " sa nu-l puna Dreaq sa moara " Eu am garantat ca nu se pune o asa problema ca la noi la pamanteni PROSTIA ESTE NEMURITOARE . Extraterestrii mi-au promis ca vor reflecta si imi vor da un raspuns urgent ( timpul fiind pentru ei foarte important ) Deocamdata ma ocup si eu pe cat ma tin puterile pe meleagurile romanesti sa urmaresc pe cei doi frati Basescu sa nu care cumva sa distruga cea mai mare parte a omenirii prin diminuarea acelora pe care ei ii numesc prosti , corupti, sarlatani . De altfel am reusit sa avem si un purtator de cuvant ales din randul celor mai mari LATRATORI LA LUNA caruia ii zicem Ciripoi pentru a fi recunoscut de Marea loja a nNerozilor ( loja pe care am infiintat-o ) In aceasta loja nu au acces ca latratori sefi decat aceea al caror nume incepe cu litera C ( ciutaci , ciuvici , ciripoi ,ciumpalaci ) Dar deocamdata atat ca nu cumva sa fim depistati de oamenii normali

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb