Check Point a înregistrat o creştere a veniturilor cu 11%, până la 808 milioane dolari în 2008

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 februarie 2009

Check Point Software Technologies, liderul mondial în securitate internet, a obţinut anul trecut o creştere a veniturilor cu 11%, până la 808 milioane de dolari, şi a venitului operaţional non-GAAP cu 15%, până la 426 milioane de dolari, a anunţat miercuri compania.

"Rezultatele financiare pentru anul 2008 continuă să demonstreze succesul strategiei noastre de securitate completă. Datorită leadershipului în tehnologie al produselor noastre şi a muncii extraordinare depuse de către echipele noastre din întreaga lume, am reuşit să obţinem o creştere a veniturilor cu 11%, până la 808 milioane de dolari", a declarat preşedintele şi CEO Check Point Software, Gil Shwed.

Acesta a mai spus că pe parcursul anului 2008, compania a înregistrat rezultate foarte bune în toate zonele geografice, inclusiv în Statele Unite şi Europa. "Investiţiile pe care le-am făcut în regiunile în curs de dezvoltare au început să se amortizeze, întrucât am avut o creştere de peste 20% în Asia şi Europa de Est şi peste 40% în America Latină şi Orientul Mijlociu", a spus Shwed.

În 2008, Check Point a lansat strategia de securitate completă, care combină protecţia reţelei, a datelor şi a punctului de lucru final într-o arhitectură de securitate unificată ce oferă securitate fără egal. Pentru a furniza o infrastructură de securitate standardizată şi eficientă care să îmbunătăţească securitatea, să reducă complexitatea şi TCO-ul, compania a creat o linie unificată de gateway-uri, un singur agent ce asigură securitatea punctului de lucru final şi o singură consolă de management.

În plus, Check Point a diversificat soluţiile pentru dispozitivele de securitate a reţelei prin introducerea a cinci modele noi de dispozitive de securitate din gama UTM-1 şi o nouă gamă de dispozitive pentru securitatea de înaltă performanţă Power-1. Acestea au stabilit un nou standard pentru raportul preţ / performanţă, la un cost mai mic de 4 dolari/ Mbps.

De asemenea, compania a lansat primul şi singurul agent unic pentru securitatea punctului final din industrie, ce include firewall personal, acces de la distanţă VPN, anti-virus / anti-spyware, securitate media / a portului şi securitarea datelor folosind renumita soluţie de criptare în întregime a discului. Arhitectura Check Point de securitate poate fi adaptată afacerilor de orice mărime şi este administrată cu ajutorul celor mai bune soluţii de management de pe piaţă Check Point SmartCenter.

În trimestrul patru, compania a anunţat acordul de extindere a gamei de dispozitive de securitate a reţelei prin achiziţionarea Diviziei de dispozitive de securitate de la Nokia. În ultima decadă, Nokia şi Check Point au colaborat pentru a furniza o platformă hardware ce rulează software-ul de securitate Check Point. Dispozitivele Nokia au fost utilizate de 85% dintre companiile din Top 500 Fortune. 220.000 de dispozitive Nokia au fost instalate la peste 23.000 clienţi din întreaga lume.

Nokia a decis astfel să renunţe la segmentul de piaţă enterprise, iar după finalizarea achiziţiei Diviziei de dispozitive de securitate de la Nokia, Check Point va oferi clienţilor o gamă largă de soluţii gateway integrate cu o singură sursă pentru dezvoltare, livrare şi servicii. Se aşteaptă ca acordul dintre Check Point şi Nokia să fie finalizat în primul trimestru din 2009.

Check Point Software Technologies Ltd. este lider mondial în soluţii de securitate internet. Compania este lider de piaţă pentru enterprise firewall, personal firewall şi VPN. Check Point se axează doar pe securitate. PURE (protecţie, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de soluţii de securitate a reţelei, a datelor şi a managementului securităţii. Soluţiile Check Point sunt vândute, integrate şi asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb