"Check Point "o obţinut venituri totale de 199,7 milioane de dolari în trimestrul trei 2008

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 octombrie 2008

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a înregistrat în trimestrul al treilea al anului fiscal 2008, încheiat la 30 septembrie, o creştere a veniturilor totale la 199,7 milioane de dolari, de la 184 milioane de dolari obţinuţi în aceeaşi perioadă a anului trecut, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei.

Conform rezultatelor financiare raportate de companie, 115,1 milioane dolari cash sunt proveniţi din operaţiuni, societatea încasând 22,5 milioane de dolari rambursaţi de către autorităţile financiare israeliene, mai menţionează comunicatul. Venitul netGAAP este de 80,1 milioane de dolari sau 0,37 dolari/acţiune diluată, în comparaţie cu 76,7 milioane dolari sau 0,41dolari/acţiune diluată în acelaşi trimestru al anului fiscal 2007. Iar venitul net Non-GAAP: 94,2 milioane dolari sau 0,44 dolari/acţiune diluată, în comparaţie cu 91,9 milioane dolari sau 0,41 dolari/acţiune diluată în acelaşi trimestru al anului fiscal 2007.

Venitul operaţional GAAP a fost de 90,4 milioane dolari, comparativ cu 77,7 milioane dolari, venitul operaţional GAAP din trimestrul al treilea al anului fiscal 2007. Venitul operaţional Non-GAAP a fost de 106,2 milioane dolari, comparativ cu 96,3 milioane dolari, venitul operaţional Non-GAAP din acelaşi trimestru al anului fiscal trecut.

Gil Swed, preşedinte şi CEO, Check Point, declară: "Aceste rezultate se datorează implementării constante a strategiei noastre de securitate completă. Pe parcursul acestui trimestru am atras mulţi clienţi din toate industriile, cu toate că mediul economic a fost unul dificil."

Check Point a avut încasări, la 30 septembrie 2008, în valoare de 1,4 miliarde de dolari sub formă de cash, cecuri, depozite şi bunuri. Veniturile pe regiune sunt împărţite astfel: 42% pentru cele două Americi, 13% regiunea APAC şi Japonia şi 45% Europa şi Orientul Mijlociu.

De asemenea, oficialii companiei precizează că pe parcursul celui de-al treilea trimestru al anului fiscal 2008, Check Point a răscumpărat 2 milioane de acţiuni, la un cost total de aproximativ 49,8 milioane de dolari.

Strategia Check Point privind securitatea totală a fost extinsă în acest trimestru prin intermediul Check Point Endpoint Security (control al accesului la reţea -NAC, control al programului, acces de la distanţă, antivirus, anti-spyware, criptarea completă a discului şi criptarea dispozitivului cu protecţia portului).

Prin crearea unui singur agent de securitate a punctului de lucru cu o interfaţă unică pentru client, compania a simplificat pentru clienţii săi instalarea şi managementul punctului de lucru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb