CIOLACU: "Cîţu vrea să vândă, pe nimic, cele mai puternice şi rentabile companii de stat"

J.P.
Politică / 14 ianuarie 2021

"Cîţu vrea să vândă, pe nimic, cele mai puternice şi rentabile companii de stat"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Florin Cîţu vrea să vândă "pe nimic" cele mai puternice şi mai rentabile companii de stat, iar social-democraţii se vor opune acestei încercări "cu toate forţele".

Ciolacu a scris pe Facebook: "Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriaşe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîţu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării. Vrea să vândă - pe nimic! - cele mai puternice şi mai rentabile companii de stat. Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei. Au încercat să facă asta şi anul trecut. Nu le-a mers! Şi acum ne vom opune, cu toate forţele."

El a adăugat că "nu trebuie să treacă" proiectul premierului de abrogare a legii iniţiate de PSD şi votate anul trecut prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacţii cu activele statului.

"România trebuie să acţioneze la fel ca celelalte state europene - Germania, Franţa, Polonia, Ungaria, ţări care îşi protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie", a susţinut Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Pai asta este misiunea lu' citu.

    1. si boratul din buzau , are aceiasi misiune ! sau altfel pdl , psd, usr aceiasi mizerie !

      Foarte corecta, observatia ta!

    Da de unde stii tu ca pe nimic? Concret, de unde stii? Sau doar bati campii, asa de opozitie. Se vrea listarea la bursa a Hidroelectrica, o masura buna si corecta, nu e comunista ca voi, dar e buna! E adevarat ca dupa listari ai guvernanta corporativa si nu mai poti sa-ti trimiti amantele si neamurile la lefuri grase dar masura e foarte buna. Iar modul in care voi psd ati inteles anul trecut masurile luate de Germania etc luate cand companii din afara UE incercau sa preia firme de renume pentru ca scazusera preturile arata ori prostie ori rea vointa.Mai degraba amandoua.

    1. istetule

      nu este destul ca au fost vandute pe numic resursele naturale? 

      acum vindem tot ce mai misca? 

      in loc de vanzare ar trebui eficientizate insa tot ce este capital de stat dat de pamant din cauza de incopetenta, nepotism si hapsaneala la care se adauga si inevitebilele servicii si ordinele acceptate de slugoii tarii  

      asa ca ne mentinem in zona NU NE VINDEM TARA< O DAM PE GRATIS 

      asa sa-i ajute Dumnezeu pe toti vanzatorii de tara si toate neamuriloe lor! 

      Am zis!

      p.s. ce face AUR??? 

      Cand PSD a vandut Petrom si BCR, ai zis ceva, prea-istetule (vad ca-l iei in ras pe cel care a postat inaintea ta). Nici el nu e istet, pt ca vrea eficientizare inainte de vanzare: cine sa le eficientizeze? Nu vezi cine e numit in consiliile de administratie? Politicieni, care dau spagi la partide, sau iau cat pot de mult pentru ei si familiile lor, inrautatind si mai mult situatia financiara a companiilor de stat pe care le conduc. Vanzarea pe piata de capital a 10-25% dincapitalul companiilor de stat e cea mai corecta varianta si trebuie facuta cat mai repede.

      Intreaba-l pe istet,te rog cine va "eficientiza" Tarom.Si eu il intreb pe Ciolacu:ce nevoie avem noi de Tarom ca si companie de stat.Te simti mai in siguranta cand zbori cu un avion de stat?

      asta-i argumentul tau , ca a vandut si psd ? prostule ! si un bou ca tine ar trebui sa priceapa ca nu se vinde nimic pe timp de criza , se cumpara , idiotilor !

      daca faci parte din sugatorii de bani guvernamentali sigur nu vrei sa se vanda nimic doar cum dreaqu vrei sa mai furi si tu ceva ?

    Se listeaza un pachet de 15% din Hidroelectrica. Fondul Proprietatea mai are 20% din actiuni. Pe restul de 65 % ramane actionar majoritar statul roman . Simplu.

    Rahatul de Ciolacu sta si mananca fecale. 

    Daca le vinde pe nimic, cumpara-le tu, mai tata!

    BRE nea firea si tanti ciolacu asa scapam de nepotisme ,coruptie sii MAGARII.nu mai suni directorul de la CONPET,TRANsel ectRICA,NUCLEARE LECTRICA,CUPRUMIN, sa angajeze curvele ,nepoatele,mamicile care au facut sex in pandemie ca firuta sa scota bani de la bucuresteni si alte prostii.BRE NEA firutu sau tanti CIOLACU de ce nu scoateti voi din CHILOTI sau PROHAP bani pentru propasirea neamului PAPAGAL romanesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb