CIOLACU: "Există o certitudine faptul că, în acest moment, anumite părţi din Constituţie sunt depăşite"

J.P.
Politică / 12 martie 2021

"Există o certitudine faptul că, în acest moment, anumite părţi din Constituţie sunt depăşite"

Propunerile PSD de modificare a Constituţiei vor fi discutate, vineri după-amiază, la Sâmbăta de Sus, în judeţul Braşov, după şedinţa Biroului Permanent al formaţiunii politice, urmând ca, ulterior, să fie lansate în dezbatere publică, a anunţat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

"În cea de-a doua parte a zilei, domnii Cazanciuc şi Corlăţean vor prezenta propunerile de modificare a Constituţiei. (...) , a afirmat Ciolacu, menţionând, totodată că nu poate să prezinte personal aceste modificări.

Întrebat ce şanse are acest demers de a trece prin Parlament, preşedintele PSD a replicat: "Există o certitudine, faptul că, în acest moment, anumite părţi din Constituţiei sunt depăşite".

Totodată, Ciolacu a precizat că, în cursul zilei de sâmbătă, juriştii partidului vor avea ultima discuţie cu conducerea formaţiunii în privinţa eventualelor soluţii juridice pentru a ataca legea bugetului de stat.

Cu acelaşi prilej, Marcel Ciolacu a criticat iniţiativa ministrului Mediului, Tanczos Barna, de a introduce "Vinerea Verde".

"Este o propunere bună, dar, în afară de astfel de idei, ar trebui să venim şi cu stimuli industriali pentru maşinile electrice produse în România. Simplul fapt că ar fi mai bine să mergem pe bicicletă sau pe jos nu este suficient din partea unui guvern", a afirmat preşedintele PSD.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Ne-au depășit toate de pe fața PĂMÂNTULUI. Lună, Marte ?????

    " De a ipocriziei vicleană plăsmuire Grăbește a ne scăpa!" NEGRUZZI, S. II 281.

    IPOCRIZÍE, ipocrizii, s. f. Atitudinea celui ipocrit; prefăcătorie, fățărnicie, falsitate. – Din fr. hypocrisie. 

    Din pacate pt noi, romanii, dupa ’89, Romania nu mai este un stat romanesc(adica nu mai apartine romanilor), fiind confiscat de o mafie formata in mare masura din slugoi, alogeni si Iude ale neamului, si care l-au pus la discretia totala a unor interese straine , oculte si demonice. Articolul 1 din CONSTITUŢIA ROMÂNIEI: „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.” a devenit astazi o formulare de tot rasul-amar pt noi, romanii.  Pt a respecta realitatea , Articolul 1 din Constitutie ar trebui reformulat astfel:” România este o Colonie securist-masonica  antinaţionala, cu trupe americane de ocupatie si migranti relocati aici, fara drepturi in politica interna si cea externa, iar de cand cu Plandemia,  si fara drepturi cetatenesti,  unitara in hotie si coruptie , faramitata pe zone de interese, de minoritati nationale si sexuale.” Vai de capul nostru ca neam! 

    1. Vai de vlad tepes ce neam bre ?

      Ia suta de euro si taci cu gargara de 2 lei. Daca ai intrat in hora EU taci si mesteci tot ce pica de la cei ce te-au scos la civilizatie ca tu nu ai decit un cal si o cocioaba nenorocita. 

      Iarasi ai tras din punga de Aurolac, pacaliciule boschetar, dupa care ai luat-o pe ma-ta la o partida de "umeri-craci", in lipsa de alte alternative? Macar trimite-o pe ma-ta la produs, ca sa va faca rost de niste bani, familie de neanderthalieni ce sunteti!

      Vladeee fa lampa mai mica ca nu cumva sa-ti sara creierii pe pereti de ,,dastept" ce esti ! si mai scrie si tu altceva ca de aceleasi lucruri ce le scrii de fiecare data m-am saturat !

      Pai, daca te-ai saturat, baga-i lui ma-ta morcovu'(caci daca n-o faci tu, o s-o faca prietenii ei de pe Centura), cara-te de pe acest site si du-te si freaca-ti-o in barlogul tau!

    Bravo Colacu, mă bucur că ne-ai deschis ochii, tată... Noi credeam că e democrație, libertate, stat de drept și nu o dictatura nenorocită..

    pentru pisidoii astia e greu cu legea fundamentala a statului ce a fost realizata de fostii colegi de partid ai lui ciolagiskan pentru distrugerea drepturilor dorite la revolutie de marele popor romanesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb