Circa 20.000 de persoane au protestat la Viena faţă de vaccinarea obligatorie

S.B.
Internaţional / 11 decembrie 2021

Circa 20.000 de persoane au protestat la Viena faţă de vaccinarea obligatorie

Mii de persoane - circa 20.000, potrivit poliţiei - au protestat sâmbătă la Viena la adresa restricţiilor impuse pentru stoparea pandemiei de coronavirus şi a vaccinării obligatorii, care va intra în vigoare în februarie 2022, informează news.ro.

Protestul, convocat de Partidul Libertăţii din Austria (FPO, de extremă dreapta), a reunit persoane care neagă existenţa coronavirusului, susţinători ai teoriilor conspiraţiei, fundamentalişti creştini şi simpatizanţi ai extremei drepte, care au calificat la unison vaccinarea obligatorie drept "dictatură", scrie sursa citată.

Această idee este susţinută şi de liderul FPO, Herbert Kickl, care în ultimele zile a dat asigurări - prin intermediul reţelelor sociale - că partidul său nu este împotriva vaccinurilor anticoronavirus, ci împotriva vaccinării obligatorii.

Protestul a început spre prânz, într-o atmosferă festivă, în pofida temperaturilor ce se apropiau de îngheţ şi care nu i-au împiedicat pe demonstranţi să denunţe restricţiile şi carantina generală care se încheie în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar de la care sunt excluse persoanele nevaccinate. Acestea vor putea ieşi din locuinţe doar pentru a merge la lucru, la şcoală sau pentru nevoi de bază, precum achiziţia de alimente şi medicamente, plimbări scurte şi sport în aer liber.

"Dictatură", "Vaccinare obligatorie = Fascism" sau "S-au întors naziştii", precum şi mesaje prin care se cerea demisia guvernului austriac puteau fi citite pe unele dintre pancartele afişate de participanţii la marş.

Faimosul slogan de campanie al fostului preşedinte american Donald Trump, "Make America Great Again" (Să redăm măreţia Americii), a fost adaptat local sub forma "Make Austria Free Again" (Să redăm libertatea Austriei).

Şi sloganul feminist "Trupul meu, alegerea mea", folosit în proteste din întreaga lume pentru a apăra drepturile reproductive, a fost inclus în protestul austriac.

Cu toate că protestul a fost paşnic, poliţia a făcut câteva arestări şi a efectuat controale pentru a garanta securitatea, amintindu-le totodată participanţilor să poarte măşti şi să păstreze distanţa fizică regulamentară.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. probabil huligani de extrema dreapta , asa s-a incercat la primele demostratii sa fie etichetati oamenii de propaganda .

    1. nasol, la rusi si nordcoreeni e toata lumea fericita, d-aia nici nu au chef sa iasa la proteste. fericire colectiva.

      Pe la astia din vest lumea nu este fericita, oamenii ies pe strada ca sa-si apere drepturile insa noii nazisti din guverne reprima cu violenta demonstratiile. Oile baga comentarii cu rusii ca asa au fost dresate.

      Ai dreptate, astia care o freaca pe net neincetat si mananca cacat perseverent nu se mai satura, oare dau dovada de inteligenta? Care este ratiunea de a imboldi lumea sa nu respecte regulile, in afara de aia de a manca cacat?

    protestele nu vor rezolva nimic.

     

    doar violentele indreptate catre politicienii care au luat aceste decizii vor intoarce din drum dictatura extrema care s-a abatut asupra Austriei (si Lumii).  

    pana cand pitecantropii politici nu simt literlamente pe pielea lor rasuflarea de foc a strazii NIMIC NU SE SCHIMBA. 

    1. Desi nu sunt deacord cu violenta fizica si nu o incurajez, o consider lipsa de constiinta, trebuie sa afirm ca, din pacate, este singura solutie. Cei care s-au cocotat la putere, cam peste tot in lume nu o au , deci....asa trebuie sa li se raspunda ca sa simta, ca de inteles, nu mai au cum.

      Da, din pacate e ultima solutie in fata unor ...sa le zicem oameni... sau pitecantropi care au inceput sa gandeasca in cheie dictatoriala , tiranica, fata de popoarele care i-au ales SA II DESERVEASCA!

      p.s. " Desi nu sunt deacord cu violenta fizica si nu o incurajez, o consider lipsa de constiinta " = interesanta idee, o sa ma gandesc la ea.  

      Cetățenii au dreptul de a se apăra împotriva unui guvern mondial opresiv care urmărește următorul plan (în SUA au dreptul de a deține și folosi pentru autoapărare arme de foc, ceea ce-i salvează de vaccinarea obligatorie, spre deosebire de Australia unde armele au fost confiscate în anii 70):

      1.Creați o problemă - Luați o boală asemănătoare gripei, cu simptome foarte comune, care poate fi tratată ușor și cu o rată de recuperare de 99,97%. În esență, o doză proastă de gripă sezonieră, dar care, la fel ca și gripa obișnuită, poate fi periculoasă pentru persoanele cu un sistem imunitar slab sau cu probleme grave de sănătate subiacente. 

      Numiți-o covid19. 

      2.Provoacă o reacție de teroare - Folosește mass-media mainstream pentru a provoca o frică masivă. Asigurați raportarea zilnică a oricărui deces al unei persoane "cu" covid ca fiind un deces "de" COVID. Raportați toate "cazurile", chiar dacă majoritatea oamenilor nu au simptome sau au simptome ușoare. Mituiți oamenii de știință cu granturi și medicii cu plăți bonus pentru a sprijini testele și vaccinările. 

      3.Impuneți blocaje - Impuneți blocaje naționale și locale. Începeți "Marea Resetare" pentru a transfera bogăția și puterea până la corporațiile globale și elita financiară: (1) Distrugerea micilor afaceri;(2)Consolidarea corporațiilor globale;(3)Cauzarea unei creșteri masive a datoriei de stat față de finanțiștii internaționali;(4) Împingerea plăților fără numerar. 

      4.Exagerarea "cazurilor" - Folosirea unor teste PCR total nesigure pentru a exagera masiv numărul de "cazuri" sau de așa-zise "infecții" în rândul persoanelor sănătoase care nu au simptome și nu pot răspândi nicio infecție. 

      5.Impuneți măști de față - Promovați frica și pentru a semnala conformitatea prin impunerea de măști. În realitate, măștile din pânză sunt total ineficiente împotriva oricărui virus. Utilizarea prelungită a măștilor crește de fapt riscurile pentru sănătate din cauza lipsei de oxigen, a inhalării aerului rezidual și a infecțiilor fungice. 

      6. Impuneți urmărirea contactelor - Normalizați supravegherea. faceți ca oamenii să accepte ca toate mișcările lor personale și contactele cu oamenii să fie urmărite, înregistrate și analizate. 

      7. Impuneți sisteme de identificare a pașaportului de sănătate - Introduceți aplicațiile "pașaport de sănătate" pentru smartphone-uri ca o formă de carte de identitate biometrică pentru a monitoriza și controla libertatea de mișcare a oamenilor și capacitatea de a avea acces la educație, locuri de muncă și toate tipurile de servicii. Acestea vor deveni un sistem global de identitate digitală care va fi obligatoriu pentru a merge oriunde. 

      8.Implementarea rețelelor de microunde 5G - Rețelele 5G permit colectarea constantă a unor cantități uriașe de date personale de la smartphone-uri și de la toate dispozitivele conectate la internet. 5G crește masiv cantitatea de radiații de microunde de înaltă frecvență care pot reduce nivelul de oxigen din sânge și pot declanșa simptome respiratorii asemănătoare cu cele ale COVID. bolile 5G vor fi puse pe seama COVID pentru a justifica vaccinarea. 

      9.Vaccinări obligatorii - Vaccinarea obligatorie va genera profituri masive pentru marile corporații farmaceutice care au imunitate legală de 100% pentru toate leziunile și decesele. Vaccinurile vor distruge imunitatea naturală, vor crește ratele de sterilitate și vor promova depopularea globală. Noile vaccinuri cu ADN și ARN vor crea oameni modificați genetic, bioingineriți pentru supunere, sterilitate și control ușor. 

      10.Economia fără numerar - Numerarul permite oamenilor să facă cumpărături în intimitate. Cu numerar, statul nu știe ce, unde sau când cumpărați ceva. O economie fără numerar înseamnă o pierdere totală a intimității financiare, deoarece toate achizițiile pot fi monitorizate și controlate în mod constant. Accesul la finanțele digitale poate fi retras oricui care nu este de acord cu achizițiile, opiniile sau comportamentul aprobat oficial. 

      11.Obligativitatea microcipului RFID - Trecerea de la aplicațiile pentru pașaportul de sănătate la implanturi de microcipuri de identitate cu frecvență radio (RFID) "mai convenabile" care permit monitorizarea constantă 24-7 a sănătății, a mișcărilor, a contactelor și a plăților digitale. Cu RFID, orice intimitate umană va înceta complet. Inițial, aceste cipuri vor fi voluntare. Odată normalizate, ele vor deveni obligatorii. 

      12.Ajungem la Noua Ordine Mondială Totalitară - O lume totalitară depopulată, de înaltă tehnologie, cu oameni modificați genetic, cu imunitate naturală slăbită, cu microcipuri, conectați permanent la internet, monitorizați și controlați 24-7. Ființele umane vor fi reduse la nivelul unor "mașini biologice" care trăiesc într-o închisoare totalitară. Adevăratul scop al acestei așa-numite "mari resetări" este fascismul/comunismul de înaltă tehnologie. COVID este doar un pretext. 

      Lobby-ul american de arme a obţinut încă din 2008 un mare succes : Decizia pronunţată la Washington, de Curtea Supremă de Justiţie a SUA, le garantează cetăţenilor dreptul de a deţine arme.

      Comerciantul de arme, Jay Wallace, din Georgia, exclama fericit în faţa camerelor de luat vederi ale canalului CNN, că este cea mai frumoasă zi din viaţa lui: 

      "În sfârşit au voie din nou toţi americanii să deţină arme. Se simte, totuşi, că vremurile au evoluat". 

      O zi istorică, adaugă Wallace, deoarece, spune el, datorită hotărârii Curţii Supreme de Justiţie a SUA, americanii iubitori de libertate şi-au recăpătat patria, putând să creadă din nou în America. 

      Şi Casa Albă s-a arătat satisfăcută de sentinţa judecătorească, nemaivorbind de organizaţia extrem de influentă a lobby-ului american de arme, National Rifle Organization (NRA). Interdicţia portului de armă, care a fost valabilă în ultimii 32 de ani, aparţine acum trecutului. Pentru prima oară, în ultimii 70 de ani, judecătorii supremi ai SUA au îndrăznit să reinterprezete controversatul al II-lea Amendament constituţional, care proclamă "drept al poporului" deţinerea de arme. Până în ziua de astăzi nu a fost clar, dacă dreptul naţiunii este egal cu dreptul fiecărui individ în parte. Expertul CNN pe probleme de justiţie, Jeffrey Toobin, a declarat că această sentinţă este una istorică : 

      "Iată o piatră de hotar în istoria Constituţiei americane, deoarece, de zeci de ani, nimeni n-a ştiut ce au avut autorii Constutuţiei concret în vedere cu cel de al doilea Amendament constituţional". 

      Sentinţa aprobată cu cinci voturi pentru şi patru împotrivă a clafiricat dreptul la arme de foc. 

      Există un drept constituţional care garantează dreptul de a deţine arme de foc, în interiorul celor patru pereţi proprii. 

      Acest drept constituţional cântăreşte, în opinia judecătorilor, mai mult decât considerentele în materie de securitate exprimate de şefii poliţiei din numeroase oraşe americane. 

      Doar în capitala Americii, rămâne valabilă interdicţia portului de armă în afara celor patru pereţi proprii". 

      injuraturile pe net merg de minune

    Make Austria and Germany FREE again!

    Down with the tyrants !

    Kill' em all!  

    s-au rarit si la astia

    1. asa e, au mai ramas instigatorii de pe net.

    politia de la bursa numara din doi in doi . eu am gasit ( national ) 44000 tot dupa estimarile politie , iar din imagini parea si mai mult .

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb