Circul Globus ocupă locul doi în topul încasărilor realizate de instituţiile bugetare

Ziarul BURSA #Companii / 20 ianuarie 2004

Circul Globus s-a aflat în topul încasărilor în anul 2003, printre instituţiile bugetare de cultură-educaţie-divertisment, spectatorii fiind dornici să vadă noi şi noi numere atractive prezentate de artiştii arenei, a declarat, citat de Rompres, reprezentantul Departamentului Imagine al Circului Globus, Noni Hutterer.

"La circ biletele sunt mai scumpe, însă spectatorilor li se oferă un program deosebit prin numerele de dresaj şi acrobaţie, prin costumaţia dresorilor şi circarilor, prin animale care evoluează în arenă cum ar fi maimuţele zburătoare, leii de mare, pitonii reticulari", a spus Noni Hutterer.

Dresorii, acrobaţii şi clovnii din România se situează pe locul trei în lume după, cei din Federaţia Rusă şi R.P. Chineză.

"Circul Globus a adus şi va aduce în echipa de acrobaţi foşti gimnaşti de performanţă sau foşti sportivi cu premii notabile, pentru a oferi un suflu nou spectacolelor", a precizat Noni Hutterer.

În momentul în care pe piaţa reclamelor din România vor fi solicitate animale pentru spoturile publicitare, îmblînzitorii de animale vor avea şi ei de lucru. "Îmblînzitorul de animale este tot un fel de dresor, însă un îmblînzitor trebuie să socializeze animalele pentru clipurile publicitare sau filme". Uneori, acrobaţii, dresorii şi animalele sălbatice şi domestice evoluează la serbări particulare sau în spectacole de cabaret.

În ceea ce priveşte dresajul, nu este bine ca animalele să fie forţate dacă nu vor să execute unele figuri. "Uneori, în timpul spectacolelor, ursoaica se plim-bă pe bicicletă sau pe trotinetă mai mult decît este programat. Dresorul o lasă să-şi facă plă-cerea şi speculează acest lucru la public. Şi cu leii de mare se întîmplă acelaşi lucru: de multe ori durează ceva timp pînă îi convingem să iasă din apă", a menţionat Noni Hutterer.

La ora actuală, Circul Globus aduce animalele sălbatice doar din ţările necomunitare, ca urmare a tratatului la care România a aderat în anul 1987. "Există posibilitatea ca, în viitor, şi Circul Globus să fie un circ la care să evolueze doar acrobaţi, clovni şi animale domestice", a mai spus Noni Hutterer.

Preţurile biletelor la spectacolele Circului sunt de 140.000, 170.000 sau 250.000 de lei, în funcţie de poziţionarea locurilor. Copiii cu vîrste sub 4 ani intră gratuit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb