Cisco a încheiat un parteneriat cu COP26

Comunicate de presă / 5 noiembrie 2021

Cisco (NASDAQ: CSCO) a încheiat un parteneriat cu COP26, conferinţa Naţiunilor Unite privind schimbările climatice, care are loc la Glasgow, Marea Britanie, în perioada 31 octombrie - 12 noiembrie 2021. Dezbaterile şi discuţiile din cadrul evenimentului au loc prin intermediul tehnologiei Cisco, conform unui comunicat remis redacţiei.

Cisco asigură conectivitatea în locaţia din Glasgow. Delegaţii care se alătură virtual vor putea lua parte la discuţii şi conferinţele de presă prin intermediul Webex. Aproape toate cele 3.000 de sesiuni fizice care vor avea loc la COP26 includ o componentă digitală, deservită de ITGL, partener Cisco Gold.

"Suntem bucuroşi că putem ajuta liderii mondiali şi echipele lor să participe la cele mai importante negocieri privind schimbările climatice de până acum. Depinde de noi toţi să ne asigurăm că viitorul este incluziv", a declarat Fran Katsoudas, Chief People, Policy & Purpose Officer, Cisco. "Acţiunile pe care le întreprindem astăzi pentru a ne proteja planeta sunt esenţiale pentru îndeplinirea acestei misiuni. Acesta este un moment determinant pentru politica climatică şi viitorul planetei noastre, aşa că suntem extrem de mândri că suntem parteneri COP26."

Legislate for Webex este o platformă care facilitează discuţiile în sistem hibrid dintre liderii mondiali, oferind în acelaşi timp un nivel avansat de securitate. Partenerii Cisco, ITGL şi Davra, au dezvoltat o versiune personalizată a Legislate for Webex pentru nevoile specifice ale COP26. Traducerea live şi subtitrările sunt, de asemenea, disponibile prin Legislate for Webex.

Tehnologiile de reţea Cisco utilizează capabilităţile Cisco ThousandEyes de vizibilitate completă asupra reţelei şi de inspecţie inteligentă a pachetelor de date, oferind o experienţă perfectă de conectivitate celor 25.000 de delegaţi care participă la conferinţa de la Glasgow, pe parcursul a două săptămâni.

Preşedintele desemnat al COP, Alok Sharma, a declarat: "Salutăm intrarea Cisco în familia COP26, în calitate de partener pentru conferinţa ONU privind schimbările climatice, care are loc la Glasgow. Ne-am angajat să găzduim un summit sigur, iar colaborarea noastră cu Cisco este o parte vitală a acestui lucru."

Wendy Mars, preşedinte Cisco Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Rusia, a adăugat: "Cisco a dezvoltat cea mai incluzivă platformă de interacţiune pentru participanţii la întâlniri şi evenimente, fie că participă în persoană, fie virtual. Suntem extrem de mândri de echipa şi partenerii noştri din Europa, care au lucrat pentru a oferi cea mai sigură şi incluzivă experienţă pentru COP26, locul celor mai importante negocieri asupra schimbărilor climatice. Tehnologia şi inovaţiile noastre sunt un element esenţial în procesul de tranziţie digitală, care va contribui la un viitor sustenabil şi incluziv pentru toţi."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb