Cisco anunţă noi soluţii pentru transformarea spaţiilor de lucru şi pentru revenirea în siguranţă la birou

Comunicate de presă / 30 martie 2021

Cisco anunţă noi soluţii pentru transformarea spaţiilor de lucru şi pentru revenirea în siguranţă la birou

Cisco anunţă noi tehnologii şi soluţii special concepute pentru a ajuta companiile să transforme modul în care lucrează şi să-şi protejeze angajaţii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Indiferent dacă obiectivul unei organizaţii este de a reveni la lucrul de la birou sau de a oferi suport pentru o forţă de muncă hibridă, noile inovaţii Cisco - şi portofoliul extins de soluţii de reţea, securitate, cloud şi colaborare - oferă mai multe opţiuni de transformare a spaţiului de lucru într-unul de încredere, de revenire la birou în siguranţă şi de securizare a forţei de muncă la distanţă: de la automatizarea, securizarea şi scalarea conectivităţii reţelei, de la informaţii utile pentru sănătatea şi siguranţa angajaţilor, până la conectarea în siguranţă a angajaţilor pentru a lucra oricând şi de oriunde doresc, utilizând soluţii precum Webex şi dispozitive de colaborare care utilizează AI, senzori şi alerte, arată sursa citată.

Studii recente au arătat că:

Există o teamă reală de a reveni la birou. 95% dintre respondenţi se simt inconfortabil la gândul întoarcerii la birou, dată fiind actuala criză de sănătate

Angajaţii vor instrumente de lucru mai avansate. 96% dintre respondenţi vor tehnologii inteligente care să îmbunătăţească mediile de lucru

Experienţa angajaţilor trebuie prioritizată. 86% dintre respondenţi au declarat că asigurarea de acces la aplicaţii şi de experienţe de colaborare de înaltă calitate pentru forţa de muncă distribuită este importantă sau foarte importantă - acest procent ajunge la 95% pentru companiile cu peste 1.000 de angajaţi

Pentru a răspunde acestor provocări, organizaţiile încearcă să îşi adapteze spaţiile de lucru pentru o forţă de muncă hibridă şi să creeze un mod de lucru incluziv. Această transformare impune organizaţiilor să prioritizeze pentru angajaţi, clienţi, comunităţi şi ecosisteme experienţe de lucru adaptabile şi securizate. Agilitatea şi rezilienţa sunt esenţiale în acest proces de transformare. Conform studiilor, 90% dintre CIO şi factorii de decizie din departamentele IT spun că, în viitor, agilitatea şi rezilienţa afacerii vor fi indisolubil legate. Acest lucru demonstrează nevoia de instrumente care conectează, securizează şi automatizează tehnologiile şi aplicaţiile, astfel încât procesul de transformare să includă atât forţa de muncă, cât şi spaţiile de lucru - indiferent de locul din care lucrează angajaţii.

Cisco deţine un portofoliu extins de soluţii şi expertiza necesară de a ajuta clienţii să navigheze prin acest proces de transformare tehnologică şi oferă instrumente care:

oferă posibilitatea angajaţilor de a lucra în siguranţă de oriunde, pe orice dispozitiv, oricând.

permit revenirea în siguranţă la birou, transformând birourile şi facilităţile optimizate pentru productivitate în spaţii de lucru securizate, conectate şi de încredere.

elimină barierele impuse de zona geografică, tipurile de personalitate (cum ar fi introvertiţii şi extrovertiţii), preferinţele lingvistice şi instrumentele de lucru utilizate, pentru a oferi experienţe de comunicare în care toată lumea este inclusă.

"Organizaţiile se gândesc la revenirea la birou, iar Cisco ajută clienţii să găsească soluţiile care funcţionează cel mai bine pentru echipele lor. Fie că sunt la birou, acasă sau în mişcare, fiecare angajat merită cea mai bună experienţă", a declarat Todd Nightingale, SVP şi GM, Enterprise Networking şi Cloud la Cisco. "Ne-am angajat să oferim soluţii care să asigure simplitatea, agilitatea şi rezilienţa de care organizaţiile au nevoie pentru a răspunde provocărilor din prezent şi de mâine."

Spaţii de lucru sigure

Dispozitivele de colaborare Cisco Webex permit revenirea la birou în siguranţă, având funcţii precum navigare, semnalizare digitală, apeluri fără atingere şi sesiuni de întâlniri, alerte pentru gradul de ocupare a camerei, senzori de mediu şi multe altele. 


Suita de aplicaţii DNA Spaces Back to Business oferă analize ale locaţiei şi informaţii despre comportamentul utilizatorilor. Prin intermediul unor funcţii precum rapoarte de proximitate şi monitorizarea densităţii şi a traficului în timp real şi conform datelor istorice, clienţii Cisco Catalyst şi Meraki wireless pot implementa DNA Spaces în mai puţin de 30 de minute, cu un impact imediat asupra afacerii. De la lansarea lor, aplicaţiile DNA Spaces Back to Business au fost implementate în peste 50.000 de locaţii de business.


Platforma în cloud Cisco Meraki include camere inteligente MV pentru monitorizarea securităţii, pentru a proteja angajaţii, spaţiile de lucru, infrastructura critică şi activele sensibile. Folosind Meraki MV şi Cisco DNA Spaces, managerii de clădiri pot observa prezenţa în timp real şi au acces la date acţionabile, pentru a pune la dispoziţie spaţii mai sigure şi mai productive. Noii senzori Meraki MT oferă informaţii de mediu în timp real, de la temperatură la umiditate, până la uşi şi dulapuri deschise/închise.

Cisco Industrial Asset Vision ajută companiile să simplifice monitorizarea activelor şi a facilităţilor cu ajutorul senzorilor IoT. Pentru a se asigura că lucrătorii sunt în siguranţă, monitorizarea la distanţă oferă date în timp real atât din mediul IT, cât şi din mediul industrial şi permite organizaţiilor să cunoască locaţiile angajaţilor şi să minimizeze contactul. În plus, datele acţionabile din spaţiile de birouri şi active contribuie la o gestionare mai bună a performanţei echipamentelor de reţea şi asigură o mai bună mentenanţă.

Workplace Zero Trust pentru reţelele industriale. Securitatea IT şi OT (Operational Technology) sunt aduse la nivelul următor pentru organizaţiile care vor să îşi protejeze operaţiunile, permiţând în acelaşi timp accesul la distanţă şi la aplicaţii cloud în mediile industriale. Utilizează Cisco Cyber Vision şi Cisco ISE/DNA Center pentru a crea zone de producţie securizate şi pentru a se asigura că politicile de securitate nu perturbă procesele industriale, oferind un acces sigur la reţea şi bazat pe identitate pentru utilizatori şi dispozitive.

Soluţii securizate pentru forţa de muncă la distanţă

Cisco Secure Remote Worker este o soluţie de securitate simplă, scalabilă şi integrată, care protejează forţă de muncă la distanţă. Verifică identitatea tuturor utilizatorilor înainte de a acorda acces la aplicaţiile de companie cu Cisco Secure Access by Duo; permite accesul securizat la reţeaua organizaţiei pentru orice utilizator, de pe orice dispozitiv, în orice moment, în orice locaţie cu Cisco AnyConnect Mobility Client (VPN); coordonează apărarea împotriva ameninţărilor cu Cisco Umbrella pentru securitatea pe internet, cu Cisco Secure Email pentru protecţia prin e-mail şi Secure Endpoint pentru securitatea la nivel de terminale. Această soluţie face parte din platforma cloud integrată, Cisco SecureX.

Cisco Managed Remote Access de la Cisco Customer Experience (CX) oferă organizaţiilor expertiza necesară pentru a se asigura că forţa de muncă de la distanţă sau hibridă este protejată pe termen lung. Cu Cisco Managed Remote Access, organizaţiile pot beneficia de ajutorul experţilor Cisco CX nu numai pentru a construi şi extinde VPN-uri în întregul ecosistem, ci şi pentru a beneficia de servicii de administrare şi supraveghere gestionate de Cisco.

Soluţiile de colaborare pentru Secure Remote Work oferă unei forţe de muncă hibride şi angajaţilor care lucrează de la distanţă servicii de apeluri, întâlniri şi mesaje. Organizaţiile pot susţine echipele să comunice în siguranţă, să creeze şi să itereze idei - lucrând sincronizat cu aplicaţiile preferate. Cele mai recente inovaţii Webex creează experienţe personalizate, prin intermediul layout-urilor personalizate, funcţiilor avansate de apelare şi Webex Assistant pentru traducere în timp real, preluare automată de notiţe şi multe altele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb