Clădirea Ţiriac Tower este alimentată 100% cu energie provenită din surse regenerabile

G.U.
Companii / 18 februarie 2022

Clădirea Ţiriac Tower este alimentată 100% cu energie provenită din surse regenerabile

Ţiriac Tower, proiectul de birouri dezvoltat de Ţiriac Imobiliare în Piaţa Victoriei din Bucureşti, se află în continuă expansiune, se arată într-un comunicat de presă. Până în prezent, 9 companii cumulând 833 de angajaţi îşi desfăşoară activitatea în clădirea din centrul Capitalei, la cele mai înalte norme de prevenţie COVID-19 implementate în rândul clădirilor de birouri din România, confirmate totodată prin certificarea internaţională Well Health - Safety.

Potrivit sursei citate, în 2021, Ţiriac Imobiliare, parte a Grupului Ţiriac, a finalizat lucrările pentru clădirea de birouri Ţiriac Tower, unul dintre imobilele de referinţă din centrul Bucureştiului. Investiţia a fost rapid remarcată de companiile care îşi doresc o locaţie centrală, uşor accesibilă, dar mai ales optimizată din punct de vedere al eficienţei şi al consumurilor. Drept urmare, încă din vara anului trecut, proiectul de birouri premium a atins un grad de ocupare de 75%, în avans dării în folosinţă.

Având o preocupare permanentă pentru abordarea responsabilă şi sustenabilă a mediului, anul 2022 a debutat pentru Ţiriac Tower cu confirmarea oficială, din partea furnizorului Engie România, privind alimentarea integrală cu energie provenită din surse regenerabile. Conform contractului încheiat cu Engie România, energia electrică livrată către clădirea Ţiriac Tower, provine din surse regenerabile 100%, urmând a fi eliberate primele certificate de origine emise de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei, ANRE.

În acest context, soluţiile eficiente de iluminare LED, care au drept scop reducerea consumului de energie, au avut un impact pozitiv la nivel de randament.

Susţinând abordarea sustenabilă, 9 companii din industriile IT, farmaceutice, asigurări, imobiliare şi servicii işi derulează activitatea prin peste 800 de angajaţi.

Conform comunicatului, amplasat în zona Piaţa Victoriei, la 200 de metri de sediul Guvernului, Ţiriac Tower acoperă o suprafaţă totală construită de 30.969 metri pătraţi, dintre care 16.364 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuşi pe 12 etaje şi parter. Ocuparea şi utilizarea spaţiilor în scopul activităţii la birou este gestionată prin măsuri de distanţare şi rulaj al personalului în locaţie. Adiţional spaţiilor de lucru şi comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, duşuri şi vestiare, staţii de alimentare pentru maşinile electrice, precum şi aproximativ 700 metri pătraţi de terase verzi.

Standardele ridicate de siguranţă şi eficienţă întrunite, precum şi tehnologia investită în noul proiect încadrează Ţiriac Tower în categoria exclusivistă a clădirilor cu certificări de top LEED Platinum şi Well Health - Safety. Ţiriac Tower se impune astfel în zona zero a Bucureştiului cu o abordare sustenabilă, menită să ghideze o dezvoltare durabilă şi o nouă direcţie de imagine a centrului de business din Piaţa Victoriei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb