Clienţii Saxo Bank pot tranzacţiona opţiuni de bursă pe platforma sa

V.B.
Piaţa de Capital / 3 mai 2014

Saxo Bank a anunţat, miercuri, lansarea tranzacţiilor de stock options (opţiuni de bursă sau opţiuni pe acţiuni) pe platforma sa, atât pentru clienţii retail, cât şi pentru cei instituţionali, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Astfel, clienţii băncii îşi vor putea consolida portofoliile existente prin tranzacţionarea mai multor clase de asseturi dintr-un singur cont şi vor beneficia de tranzacţionarea pe marje cross-produs.

Nu vor exista praguri minime de tranzacţionare sau costuri proprietare. Clienţii vor putea folosi fie acţiunile, fie titlurile de stat drept colateral şi vor putea exersa tranzacţionarea de stock options online.

Lansarea vine pe fondul creşterii cu 6,4% în tranzacţionarea derivativelor pe exchange (ETD-uri), în 2013. Recenta volatilitate a pieţei a atras mai mult traderii de opţiuni prin oportunităţi de investiţii, iar investitorii sunt mai conştienţi de modul în care pot face hedging pe poziţiile lor în clase de asseturi precum acţiunile sau cum să-şi asigure câştigurile actuale, se mai arată în comunicat.

Saxo Bank va furniza iniţial acces direct la cele mai lichide 200 de opţiuni de bursă din SUA, Europa şi zona Asia Pacific. Acestea vor include top 50 stock options şi ETF options din SUA; top 100 opţiuni pe acţiuni din Europa; top 20 din Hong Kong şi top 30 din Australia. De-a lungul anului, Saxo Bank va extinde oferta până la 350 de stock options.

De asemenea, Saxo Bank a semnat o înţelegere cu Options Industry Council (OIC), prin care materialul educaţional furnizat de OIC va fi accesibil tuturor clienţilor băncii de pe glob.

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Instituţia le permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin trei platforme de tranzacţionare: platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma SaxoTrader, care poate fi descărcată, şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau printr-unul dintre clienţii instituţionali ai băncii.

White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă importantă de afaceri şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb