Clinica Smart Nutrition a înregistrat o creştere de 50% a cifrei de afaceri

G.B
Companii / 28 iulie 2021

Clinica Smart Nutrition a înregistrat o creştere de 50% a cifrei de afaceri

Clinica de nutriţie Smart Nutrition a încheiat primele 6 luni ale acestui an cu o cifră de afaceri în creştere cu 50% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2020. Evoluţia pozitivă a rezultatelor a fost determinată de o creştere cu 70% a numărului de pacienţi noi în intervalul ianuarie - iunie 2021, faţă de perioada similară a anului trecut, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, categoriile de pacienţi care s-au adresat clinicii în primele 6 luni ale anului au fost diverse, de la pacienţi supraponderali şi obezi, la persoane care şi-au dorit să dea jos kilogramele acumulate anul trecut în perioada pandemiei, precum şi pacienţi normoponderali al căror obiectiv a fost să înveţe cum şi ce să mănânce pentru a se menţine sănătoşi.

"Anul care a trecut ne-a transformat vieţile tuturor şi a reprezentat pentru multe persoane o perioadă în care acestea, din prudenţă sau din cauza dificultăţilor logistice, au ezitat să acceseze servicii medicale. Anul acesta însă am regăsit cu bucurie în clinică un număr mare de pacienţi, cu aşteptări diferite de la nutriţionist. Pacienţii Smart Nutrition apreciază calitatea actului medical, înţeleg importanţa alimentaţiei nu doar în controlul greutăţii, dar şi pentru imunitatea organismului, prevenirea bolilor cronice sau controlul acestora, odată instalate", a declarat Andreea Vasile, directorul clinicii Smart Nutrition.

În clinica Smart Nutrition, tratarea problemelor de alimentaţie şi a tulburărilor alimentare se realizează în cadrul unei echipe multidisciplinare, similar celor mai noi protocoale aplicate în Uniunea Europeana şi în Statele Unite. În funcţie de necesităţile pacientului, abordarea poate include, alături de medicul nutriţionist, un specialist endocrinolog, un pneumolog cu competenţă în tratarea apneei de somn, complicaţie a obezităţii, un psihoterapeut sau medic psihiatru.

Pe baza rezultatelor analizelor, investigaţiilor metabolice şi a istoricului medical al pacientului, medicul alcătuieşte împreună cu acesta un plan de nutriţie personalizat, ţinând cont de preferinţele, programul şi obiective sale, astfel încât pacientul să îl poată integra cu uşurinţă în stilul de viaţă şi menţine pe termen îndelungat.

Consultaţiile nutriţionale sunt realizate de către medici specialişti în diabet, nutriţie şi boli metabolice, cu titluri de doctor în medicină şi nutriţie, precum şi de un medic certificat de Federaţia Mondială de Obezitate.

Pe lângă serviciile medicale oferite în clinică, Smart Nutrition este promotor al educaţiei nutriţionale şi al unui stil de viaţă sănătos, organizând campanii şi ateliere de nutriţie pe teme diverse de interes pentru publicul larg.

Cea mai recentă campanie - #ProvocareaFărăZahar - care a avut-o ca ambasador pe Dr. Mihaela Bilic a adunat peste 1.700 înscrieri de participanţi în mediul online care au răspuns iniţiativei de a elimina sau reduce cantitatea de zahăr consumată zilnic şi peste 15.000 de vizualizări ale webinarului. Cei înscrişi în grupul de Facebook cu acelaşi nume beneficiază de reţete de gustări fără zahăr, sfaturi pentru a controla pofta de dulce, informaţii despre zahărul ascuns din alimente şi nu numai, oferite de medicii nutriţionişti.

Începând cu această toamnă, clinica Smart Nutrition va întâmpina pacienţii într-un sediu nou, mai uşor accesibil, amplasat în zona Promenada Mall: Calea Floreasca, numărul 196, clădirea IPA, etaj 1.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb