CMS a asistat Hidroelectrica cu privire la contractarea unei finanţări în valoare de 1,25 miliarde lei

C.I.
Companii / 1 aprilie 2021

CMS a asistat Hidroelectrica cu privire la contractarea unei finanţări în valoare de 1,25 miliarde lei

Firma de avocatură CMS a asistat compania de stat Hidroelectrica, cu privire la contractarea unei finanţări în valoare de 1,25 miliarde lei de la BRD pentru achiziţia de participaţii şi realizarea de investiţii directe în proiecte eoliene sau solare, conform unui comunicat remis redacţiei.

Această finanţare, alături de achiziţia parcului eolian operaţional de 108 MW situat în judeţul Constanţa de la grupul STEAG anunţată la sfârşitul anului trecut.

Ana Radnev, partener, coordonatoarea practicii de drept financiar a CMS România şi co-head Sustainable Finance în cadrul CMS, comentează: "Suntem onoraţi să fim alături de Hidroelectrica în cea mai importantă finanţare "verde" acordată până acum în România. Finanţarea durabilă este deja o prioritate atât pentru instituţiile financiare, cât şi pentru marile corporaţii din sectoare cheie cum este cel al energiei şi resurselor naturale, industria imobiliară, transporturi sau industria medicală şi farmaceutică. Analizând efervescenţa şi creşterea interesului investitorilor în dezvoltarea, finanţarea sau achiziţionarea de proiecte sustenabile în România şi în regiune, suntem optimişti că vom asista la un număr din ce în ce mai mare de astfel de credite "verzi".

Tranzacţia de finanţare a fost coordonată de Ana Radnev (Partner Finance, co-head Sustainable Finance în cadrul CMS), iar din echipă au făcut parte Adina Nănescu şi Andrei Sbârnea. Tranzacţia privind achiziţia parcului eolian operaţional de 108 MW de la grupul STEAG a fost coordonată de Horea Popescu (Managing Partner CMS România şi coordonator al practicii Corporate M&A pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul CMS) şi Mircea Moraru (Senior Associate Corporate M&A), iar din echipa extinsă au făcut parte Varinia Radu, Ramona Dulamea, Raluca Diaconeasa, Mădălina Constantinescu (Energy); Claudia Nagy, Claudia Popescu, Raluca Ionescu, Cătălin Vasile, Simona Strava, Cristina Ciomoş (Corporate M&A); Roxana Fraţilă, Alexandru Dumitrescu, Alexandru Trandafir (Real Estate) şi Valentina Pârvu (Commercial).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb