Cognyte dezvoltă în România o echipă de experţi în analiza Blockchain

S.B.
Companii / 16 august 2023

Cognyte dezvoltă în România o echipă de experţi în analiza Blockchain

Cognyte anunţă dezvoltarea unei echipe locale specializate în analiza Blockchain.

Noua echipă de experţi va face parte din grupul de produse software premiate de la Cognyte şi va juca un rol esenţial în soluţionarea nevoilor clienţilor de a rezolva investigaţiile legate de utilizarea abuzivă a criptomonedelor.

Criptomonedele şi tehnologia blockchain au revoluţionat modul în care se tranzacţionează şi se stochează banii. Cu toate acestea, criptomonedele au câştigat popularitate şi în rândul infractorilor, care au identificat rapid potenţialul acestei tehnologii inovatoare de a facilita activităţi ilegale. Particularităţile specifice ale criptomonedelor, precum anonimatul şi tranzacţiile fără frontiere, au făcut din acestea un instrument atractiv pentru diverse activităţi infracţionale, inclusiv pentru crima organizată, criminalitatea informatică, terorismul şi spălarea de bani.

Cognyte a fost în mod constant în prima linie a inovaţiei în domeniul analizei de date cu caracter general, extinzându-şi continuu serviciile pentru a acoperi noi posibilităţi de utilizare, cum ar fi investigaţiile privind criptomonedele.

Soluţia inovatoare a Cognyte combină tehnologia de ultimă oră cu capacităţi avansate de analiză pentru a ajuta instituţiile de aplicare a legii să accelereze investigaţiile privind criptomonedele prin identificarea tranzacţiilor ilicite, descoperirea suspecţilor şi generarea de informaţii utile. Prin valorificarea expertizei lor, echipa în creştere din România va contribui la actuala revoluţie din domeniul analizei blockchain.

Acest produs revoluţionar a fost deja recunoscut de experţii din industrie, Cognyte câştigând prestigiosul premiu "Milipol Innovation Award 2021".

"Odată cu formarea echipei noastre de experţi dedicaţi analizei Blockchain în România, căutăm în mod activ talente de top care să ni se alăture în misiunea noastră de a revoluţiona investigaţiile privind criptomonedele pentru clienţii noştri", spune Răzvan Duica, country manager la Cognyte România.

Echipa de analiză Blockchain a Cognyte din România va lucra în colaborare cu alte echipe globale, valorificând expertiza şi cunoştinţele comune pentru a face progrese în domeniu. Această nouă extensie consolidează poziţia Cognyte ca lider global în domeniul soluţiilor analitice de investigaţie, implicată în a contribui la transformarea lumii într-un loc mai sigur.

Mai departe, Cognyte va continua să dezvolte echipa dedicată analizei Blockchain, căutând profesionişti talentaţi şi curioşi care să se alăture. Posturile deschise în cadrul echipei sunt disponibile pe site-ul Cognyte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb