Colaborarea dintre Ericsson şi Redback aduce creşteri în vânzări la nivel global

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 iunie 2007

Ericsson (NASDAQ:ERIC) şi filiala deţinută în totalitate, Redback Networks anunţă câştigarea unor serii de contracte internaţionale în ultimele 90 de zile, în Brazilia, China, Ungaria, Liban, România, Spania, Turcia şi cu un operator de telefonie mobilă din Marea Britanie.

Aceste contracte evidentiaza capacitatea de penetrare globală a vânzărilor Ericsson şi angajamentul de a le oferi clientilor acces uşor la bandă largă prin cablu şi prin infrastructuri wireless.

Björn Olsson, Vice Presedinte Executiv şi Directorul Diviziei de Reţele Ericsson: "Aceste câştiguri comune reprezintă un început extraordinar. Acestea subliniază valoarea achiziţionarii Redback şi vor ajuta la accelerarea îmbunătăţirii reţelelor de bandă largă video şi mobilă. Ericsson şi Redback se află în centrul uneia dintre pieţele de routerecu cea mai rapidă creştere şi au oportunitatea de a upgrada până la 2 milioane de utilizatori prin cablu sau wireless la serviciile de bandă largă până în 2012."

Printre aceste noi contracte se numară: livrarea serviciilor triplu-play către Jiangsu Telecom, o divizie a China Telecom şi furnizarea de servicii bandă largă pentru companii şi utilizatori finali pentru intermediarul libanez Sodetel.

15 din primele 20 companii de telefonie din lume folosesc router-ele SmartEdge ale Redback, pentru a furniza o combinaţie de servicii de date,voce si video bazate pe IP de către mai mult de 50 de milioane de abonaţi la servicii de banda larga. .

Prin poziţia sa de lider permanent în domeniu, Ericsson prefigurează viitorul comunicaţiilor mobile şi de Internet în bandă largă. Furnizând soluţii inovatoare în peste 140 de ţări, Ericsson ajută la crearea celor mai puternice companii de comunicaţii din lume.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb