Colgate - Palmolive sărbătoreşte Ziua Mondială a Sănătăţii

Comunicat Colgate - Palmolive
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 23 martie 2007

Colgate - Palmolive România marchează şi anul acesta Ziua Mondială a Sănătăţii prin susţinerea unei sesiuni ştiinţifice dedicată tehnicilor de prevenţie în igiena orală în cadrul Conferinţei Naţionale "Prevenirea Afecţiunilor Stomatologice", ajunsă la a XVII-a ediţie. Ziua Mondială a Sănătăţii se sărbătoreşte în fiecare an pe 7 aprilie şi, cu această ocazie, în întreaga lume au loc diferite evenimente care marchează multiple aspecte ale importanţei menţinerii sănătăţii.

"Sprijinul şi implicarea Colgate-Palmolive în educarea consumatorilor privind igiena orală au devenit în România o tradiţie, astfel încât susţinerea Zilei Mondiale a Sănătăţii este un demers firesc" declară reprezentanţii Colgate - Palmolive.

Organizată la Iaşi, în perioada 29 - 31 martie, Conferinţa Naţională "Prevenirea Afecţiunilor Stomatologice" aduce în atenţie subiecte actuale din domeniul igienei orale şi beneficiază de sprijinul Colgate - Palmolive în colaborare cu Disciplina de Ortodontie din cadrul UMF "Gr. T. Popa", Iaşi şi Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România. Adresată în principal specialiştilor din domeniu - medici stomatologi, cădre didactice şi studenţi la facultăţile de medicină dentară, conferinţa are si o componenta dedicata publicului larg.

Astfel, conferinta va fi deschisa printr-un eveniment dedicat celor mici, "Periuta fermecata", program ce se incadreaza in seria initiativelor pe care Colgate le desfasoara pentru scolarii din Romania. In cadrul evenimentului "Periuta fermecata", cei mici vor avea ocazia sa invete tehnicile corecte de ingrijire orala, sa vizioneze un filmulet educativ si sa participe la concursuri si programe artistice avand ca tema sanatatea si igiena orala.

La finalul evenimentului, copiii participanti vor primi din partea Colgate seturi de igiena orala pentru copii - periute si paste de dinti Colgate Smiles, materiale educationale si indragitul joc interactiv "Calatorie in Imparatia Dintisorului".

"Constientizarea dobandirii inca de la o varsta frageda, a obiceiurilor corecte de igiena orala este extrem de importanta, copiii fiind foarte receptivi la acumularea noilor informatii prin joc sau prin implicare directa in diferite activitati cu demers educativ. Intelegand aceasta realitate, Colgate dispune de un suport educativ deosebit, adaptat in totalitate nivelului de intelegere si perceptie caracteristic copiilor de varste scolare si prescolare, pe care il mobilizeaza atat in cadrul Programului Scolar Colgate, cat si cu ocazia sustinerii diferitelor initiative educationale avand ca scop imbunatatirea parametrilor igienei orale in Romania" incheie reprezentantul Colgate - Palmolive.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb