Colliers, Property Manager pentru Hermes Business Campus

B.D.
Companii #Imobiliare / 19 februarie 2014

Colliers International a obţinut mandatul de Property Management pentru Hermes Business Campus, parc de birouri dezvoltat de Atenor Group în Capitală, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 78 de mii de metri pătraţi, potrivit unui comunicat trimis azi redacţiei.

Ansamblul Hermes Business Campus este situat pe Bulevardul Dimitrie Pompei, în apropiere de bulevardul Barbu Văcărescu, şi cuprinde trei clădiri de birouri de clasa A cu o suprafaţă închiriabilă totală de 78 de mii de metri pătraţi. Prima clădire va fi gata până la sfârşitul lunii martie, apoi dezvoltatorul va demara lucrările pentru cea de-a doua.

Principalii chiriaşi vor fi: Xerox, Ambasada Olandei la Bucureşti, Grupul Editorial Litera, Fribourg Capital, Bunt Studio şi Universal Online Promotion. Proiectul vizează obţinerea calificativului "Excelent", în conformitate cu normele BREEAM pentru certificarea verde a clădirilor.

Colliers este responsabil de relaţia cu chiriaşii, subcontractarea serviciilor, controlul bugetului operaţional, menţinerea şi îmbunătăţirea performanţei generale a activelor, precum şi de serviciile financiare. În 3 ani de activitate în ţara noastră, echipa a lucrat cu clienţi precum: Allianz Tiriac, ING Lease, General Electric, Helios Phoenix, Atenor Group, administrând proiecte cu o suprafaţă cumulată de 120 de mii de metri pătraţi.

Cu peste 13,5 mii de specialişti din 62 de ţări, Colliers International (subsidiară a FirstService Corporation) oferă servicii de consultanţă imobiliară, brokeraj, property şi asset management, project management, investiţii şi consultanţă, evaluări, studii de piaţă şi produse adresate băncilor. În prezent, compania asistă şi la 13 proiecte în România şi la peste 20 de proiecte în Europa Centrală şi de Est pe segmentul de certificări verzi.

Atenor Group este o societate de dezvoltare imobiliară specializată în proiecte urbane de birouri, ansambluri mixte şi rezidenţiale, activând în Belgia şi în alte ţări europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb