COMERŢ ELECTRONIC: Depozit-Online.ro, 5 milioane euro din vânzarea de materiale de construcţii

V.B.
Companii #Construcţii / 4 aprilie 2014

Depozit-Online.ro, 5 milioane euro din vânzarea de materiale de construcţii

Depozit-Online.ro, retailer specializat în vânzarea pe Internet a materialelor de construcţii, a încheiat anul trecut cu un rulaj de peste 5 milioane euro, propunându-şi pentru următorii 3 ani încasări de 20 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Depozit-online a crescut anual cu mai bine de 100%. Managerul Adrian Popa a declarat că firma poartă discuţii cu mai multe bănci, pentru a susţine creşterea de anul acesta, dar nu exclude nici găsirea unui partener strategic din industrie.

Domnia sa a explicat: "Suntem în discuţii cu mai multe bănci pentru creşterea investiţiilor, în vederea susţinerii dezvoltării afacerii, dar nu excludem nici găsirea unui partener strategic din industrie sau investitor. Sigur, creşterile anuale al Depozit-Online nu au trecut neobservate de producători sau chiar de lanţuri de DIY ("do it yourself" - n.r.). Am avut discuţii în acest sens, însă căutam stabilitate mai ales pentru extindere pe orizontală la nivel naţional".

Cele mai importante game de produse vândute de Depozit-Online.ro sunt: materialele grele (fier, cărămidă, BCA, ciment, tencuieli), finisajele (adezivi, polistiren, vopsele, gips-carton, profile, vată minerală), instalaţiile, acoperişurile, sculele şi uneltele.

Depozit-Online vinde în toată ţara, dar cele mai mari încasări sunt în Bucureşti şi Ilfov, iar pe locurile următoare se află judeţele limitrofe Ilfovului şi zona de Sud a Moldovei, precum şi Oltenia şi Dobrogea, se mai arată în comunicat.

De la demararea afacerii, investiţiile s-au cifrat la aproximativ 1,5 milioane euro.

"Acum, avem un parc auto propriu de 15 camioane şi autoutilitare cu care livrăm marfa, stoc permanent pentru peste 3.500 de repere, de minimum 0,5 milioane euro, iar consumatorul are la dispoziţie un call center de 10 consultanţi pentru orice relaţie şi informaţie de care are nevoie", a mai spus Adrian Popa.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. pe prosperitatea firmei dumneavoastra si pe un site foarte bun mam bazat cind am facut comanda ca atare am stabilit data livrarii materialelor-23.04.2014 ,am platit anticipat suma de 3988 euro si cu mari insistente telefonice si intarzieri am primit o parte din materiale in doua transporturi si au mai ramas multe neonorate nici pina azi 20 mai 2014.Ce este mai grav e ca nu mi se raspundela telefoane nici email si acum imi pun intrebarea cum voi intra in posesia materialelor si cum voi recupera paguba datorata intarzierii lucrarii si a cumpararii in paralel a altor materiale si scule. Punetiva in locul meu si spunetimi cum sa procedez sa fiu in nota regulamentului si a bunului simt

    In baza proformei nr 64 / 03 02 1014 care afost achitata, si dupa o intarziere de 14 zile am primit marfa dar cu o lipsa a 24 profile ud 30 in valoare de96,012 lei . Desi am sunat aprope saptamanal pentru recuperarea soldului, in vederea clarificarii in contabilitate,agentul dumnevoastra dupa multiple promisiuni ca rezolva astazi 23 05 2014 mi-a spus clar ca pe dumnealui nu-l intereseaza, ma intreb si intreb in numele celor ce au patit ca mine cu cine sa luam legatura pentru rezolvare . Si nu uitati domnule agent " Ionut Filip", este serviciul dumnevoastra si ar trebui sa va respectati clienti in numele societati la care lucrati cu stima

    1. Sunt patit cu acest depozit, si acum am ajuns sa ma rog de ei, sa-mi dea banii inapoi pt niste materiale ce nu au fost livrate niciodata.

      Unde putem apela, ANPC...haideti sa luam legatura, si poate daca sunt mai multe sesizari, se intampla ceva. 

    Mi s-a cerut plata in avans, cu promisiunea ca materialele vor fi livrate in maxim 2 zile. Apoi m-au tot amanat ca nu au mijloc de transport, sau nu au sofer. Dupa 4,5zile am mers la ei, Fierul beton, barele de 12m erau indoite pe din doua si incarcate intr-un camion sa plece spre mine. Dar nu mai puteam folosi acele bare, la placa... Am refuzat, si am cerut banii inapoi. Mi-au cerut cont bancar, ca numai asa se poate face returnarea banilor. Am facut acel cont. Peste 2 zile, nici un raspuns, nici un tel. Am vrut sa accept si varianta lor...si pt ca fierul deja il cumparasem din alta parte, am acceptat sa-mi faca o "oferta" la caramida. Oferta consta fix in pretul de pe site. Dupa cateva zile de dat telefoane, si discutat despre ce model de caramida, cum sa faca transportul..etc...mi-au cerut iar banii, diferenta pt a achita caramida, in avans. Adica...ei lucreaza pe banii clientilor, doar iau adaos si dau comanda mai departe. Am refuat sa mai platesc in avans....pt aer, pt ceva fictiv. Azi am mers la ei, iar cand am stat de vorba cu directorul de vanari Gabriel Goretchi, acesta a inceput sa tipe la mine...mai avea sa-mi dea si vreo palma. Am obtinut pe langa promisiunea din aer, verbala, si una scrisa ca imi vor baga banii in cont, in termen de maxim 2 saptamani Nu stiu ce valoare are acea hartie legal. Cert e ca au trecut 2 saptamani, si inca 2 sa mai astept...ca sa-mi iau banii inapoi...banii mei.

    Intre timp, dupa ce am cumparat alte materiale...am oprit constructia, pt ca muncitorii stau degeaba, si bani de alte materiale, pana ii recuperez pe cei dati in avans, nu mai am....... 

    Se poate?.....da uite ca se poate, in ROmania....Haideti sa luam legatura mai multi "patiti" sa vorbim ce se poate face. 

    1. Buna seara,

      Si eu am de recuperat bani de la ei pentru marfa la care nu mi-au livrat-o. 

      Am depus sesizare la ANPC dar ma gandesc sa apelez si la politie pentru ca pare sa fie o practica la ei acest comportament. Poate ne strangem mai multi si depunem o plangere comuna.

      Eventual chiar sa vorbim cu un avocat sa vedem daca ii putem actiona in judecata. 

    Nu recomand acest magazin - plasezi comanda la ei - iti confirma ca produsele pe care le-ai comandat sunt disponibile si ca vor fi livrate cel tarziu a doua zi - astepti apoi 2 zile in care nu te mai suna nimeni pt. livrare - dupa nenumarate apeluri reusesti sa iei legatura cu agentul care ti-a confirmat initial comanda, doar ca sa-ti spuna ca de fapt nu au produsul x sau y pe stoc si ca incearca sa-l aduca de la furnizor - cand intr-un final reusesc sa livreze comanda, pe factura constati ca produsele comandate sunt facturate cu alte preturi sau ca au livrat cu totul altceva.

    1. Oameni, fugiti cat puteti de acest concept "depozit online". Am lucrat cu ei ani de zile si ii cunosc ca pe ochii din cap. Au inceput prima oara cu firma Romscot Consult, iar acum 1 an si ceva a tras teapa la Baurom de cateva miliarde. Anul trecut au jonglat cu alta firma, Romsolutions Standard. Au tras teapa la Arabesue si Baduc de 10-12 miliarde de lei. Dupa asta, au inchis rahatul ala de depozit din Chiajna si au inchiriat un spatiu in incinta Firos, pe Bd Timisoara. De cateva saptamani au scos in fata alta firma Zarco&RFL. Popa si Savloschi sunt niste nenorociti care merita sa infunde puscaria. Popa si-a facut poza intr-un depozit cu caramida stivuita pe 3 randuri, iar el are in depozit 5 saci de adezivi si 10 baxuri de polistiren. Ei nu fac decat sa profite de naivii care fac cumparaturi de materiale de constructii online. Astfel de specimene trebuie evitate !!!

    Am cumparat de la ei un aditiv de impermeabilizare Kema vdp . Trebuia sa-l folosesc la impermeabilizarea unui beci. M-am nenorocittttttttt. Efectiv nu s-a mai putut lucra betonul. Sute de milioane aruncate pe apa sambetei. Raspunsul lor ( doar prin mail ca nu exista un telefon de reclamatii a fost ca s-ar putea sa fie gresit tradusa fisa tehnica.

    Am făcut o comanda online acum o luna , unde mi se cerea sa plătesc comanda in avans cu cardul pentru livrarea produselor prin curier rapid. Cu totale ca ma încadram ca și valoare sa mi se livreze gratuit produsele, am fost sunat de un reprezentant de la depozit-online.ro care ma informa ca ei nu trimit in provincie, iar dacă vreau sa mi le trimită va trebuie sa plătesc o taxa peste 900 RON !!! ==> Asfel am fost nevoit sa anulez comanda.

    Menționez ca nici pana astăzi nu mi s-au returnat banii de pe comanda . Ei sunt de negăsit la telefoane menționate pe site : “Linia este ocupată! Va rugam sa reveniti”.

    Le fac și reclamatie la ANP!  

    1. Si eu am fost jefuit de acesti escroci. Am comandat acum 3 saptamani ceva la depozit online.ro, dar nu a sosit nici nici produsul si nici banii nu-i mai pot recupera, pentru ca nu raspund la telefoane sau la E-mail. Vad ca problema este mai veche, si multi au patit la fel. Intrebarea este , de ce nu iau autoritatile nici o actiune, pentru a inchide astfel de magazine frauduloase???..Si eu si dumneavoastra si ca multi altii ,am anuntat ANPC-ul, politia si alte organe competente ale statului, dar se pare ca acesti indivizi inseala in continuare lumea ne stingheriti. Trebuie sa putem face ceva sa-i inchidem definitiv, astfel de indivizi nu-si au locul intr-o societate democratica, printre oameni cinstiti.

      Ati recuperat banii de la ei?

      Ati recuperat banii de la ei?

      Si eu am patit exact la fel. Am facut comanda, am platit avans si am anulat comanda pt ca ma taxau extra la transport in provincie si banii nu i-am vazut nici pana astazi. am facut reclamatie la ANPC si ei nu au facut nimic altceva decat sa constate ca e teapa si au trimis reclamatia catre politia ilfov.

    NU COMANDATI LA ACEST SITE depozit-online.ro

    raspusul Reclamatii Ilfov prin Comisar Sej Adjunct Sorin Ionescu este: 

    1. "In urma actiunilor de control la SC ZARCO DISTRIBUTIE SRL" am constatat ca toate conturile sunt blocate de ANAF pentru recuperearea restantelor catre bugetul de stat 

    2. O data cu deblocarea conturilor , operatorul economic POATE !! sa va returneze suma de bani

    3. Va sugeram sa va adresati Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice 

    Platesc comenzile spre producatori doar cand sunt amenintati si calcati de clientii furiosi. Angajatii stiu cu cine au de a face. Comenzile vin incomplete, cand o vrea patronul. Bineinteles, ei iau banii de la clienti, insa nu ii dau mai departe, si comanda nu poate pleca. Niste combinatori ordinari, fac de ras firmele producatoare !!! Rusine firmelor mari, ca Ceresit, Austrotherm, Isover, Weber, ca mai colaborati cu asa nemernici, va faceti de ras !!! Folosesc diverse firme intermediare pentru plati, in special cand sunt blocati de ANAF pentru neplata taxelor si impozitelor (asa cum sunt acum, de la inceputul lui aprilie 2019).

    1. am cumparat 1000 de kg de ob de 6mm

      si iei au adu 750 kg 

      deci mau pacalit cu 250 de kg

      niste hoti  

      Niște hoti, iar eu am fost un prost. Dacă număram barele de fier când au venit să livreze( apropo au întârziat o săptămâna cu livrarea.... ca de... era plătită deja) probabil ca nu ma păcăleau așa de rau. M-au furat ~ 125 kg. A doua zi când am sunat si le-am comunicat ca sunt mai puține bare si deci nu are cum sa fie greutatea de PC plătită, mi-au răspuns ca "de unde stie el ca nu mi-a furat cineva din marfa peste noapte" desi marfa se afla la mine in curte si nu pe un câmp... Acum m-am lecuit; u mai cumpăr in veci de la ei si verific la sânge tot ce mi se aduce....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb