Cometex inaugurează cel de-al 11-lea parc comercial din reţeaua sa în oraşul Hunedoara

R.S.
Miscellanea / 27 martie

Cometex inaugurează cel de-al 11-lea parc comercial din reţeaua sa în oraşul Hunedoara

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale va deschide, mâine, 28 martie un nou centru comercial modern. Noua destinaţie de shopping aduce în atenţia cumpărătorilor retaileri renumiţi, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, printre care Altex, KiK, Sinsay şi Zoocenter, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, cu o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, Cometex Retail Park Hunedoara reprezintă rezultatul unei investiţii de peste 4 milioane de euro. Reţeaua companiei de parcuri comerciale ajunge astfel la 11 locaţii în toată ţara.

Cel mai nou centru comercial din municipiul Hunedoara, situat pe B-dul Traian nr.7B lângă magazinul Dedeman, se adresează tuturor locuitorilor din oraş şi din imprejurimi. Mixul de chiriaşi oferă o nouă experienţă de cumpărături hunedorenilor in domeniul electro-it, fashion si produse destinate animalelor de companie, informează comunicatul.

Deschiderea acestui parc retail face parte din strategia de dezvoltare Cometex de a aduce clienţii mai aproape de branduri importante, atât româneşti, cât şi internaţionale, din mai multe domenii creând astfel destinaţii referinţă pentru cumpărători, se arată în comunicat.

"Ne extindem în oraşul Hundoara cu un nou parc de retail care va face parte din reţeaua naţională Cometex, sustenabil din punct de vedere energetic, cu accent pe protecţia mediului înconjurător. Hunedorenii vor găsi exclusiv în noul Cometex Retail Park branduri precum KiK,

Sinsay şi ZooCenter iar Altex, partenerul nostru de cursă lungă, va fi prezent cu unul dintre cele mai mari magazine din regiune. Suntem încrezători că noul parc de retail va contribui la dezvoltarea economică locală", a declarat Vicenţiu Spătaru, Directorul General Cometex, se menţionează în comunicat.

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, staţii de încărcare pentru maşini electrice şi sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluţii tehnologice adoptate pentru o eficienţă energetică sporită şi centrate pe protejarea mediului, este notat în comunicat.

Cometex are acum în portofoliu 11 parcuri de retail operaţionale aflate în oraşele: Braşov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Magurele, Huşi şi Vatra Dornei, şi în cursul acestui an Cometex îşi propune să deschidă încă 5 proiecte de tip retail park. Toate proiectele marca Cometex susţin şi promovează practici sustenabile în domeniul retailului, astfel se încurajează utilizarea energiei verzi. În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail, potrivit comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb