Comisia Europeană caută o abordare coordonată a situaţiei COVID din China

S.B.
Internaţional / 29 decembrie 2022

Comisia Europeană caută o abordare coordonată a situaţiei COVID din China

Comisia Europeană a convocat o reuniune joi pentru a "discuta posibile măsuri pentru o abordare coordonată" de către statele UE în ceea ce priveşte explozia de cazuri de Covid în China, informează news.ro.

"În lumina situaţiei pandemiei din China", executivul european va convoca joi dimineaţă o comisie care să reunească reprezentanţi ai ministerelor Sănătăţii din cele 27 de state membre, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Comisiei.

Obiectivul este de a "discuta cu statele membre şi cu agenţiile europene (de sănătate) ale UE posibile măsuri pentru o abordare europeană coordonată", a precizat ea.

După încheierea bruscă în această lună a politicii "zero Covid" în China, care a provocat în ţară un val foarte important de contaminări, mai multe state din lume sunt îngrijorate de posibilitatea ca din ţara asiatică să răspândească noi variante ale virusului.

Italia a decis deja miercuri să impună teste obligatorii tuturor călătorilor care vin din China. O măsură luată deja în Japonia, şi pe care Statele Unite au adoptat-o ​​miercuri.

Preşedintele Republicii franceze, Emmanuel Macron, a "solicitat măsuri corespunzătoare pentru protejarea francezilor" din partea guvernului care asigură "să urmărească foarte atent evoluţia situaţiei din China".

Parisul spune că este "gata să analizeze toate măsurile utile care ar putea fi implementate, împreună cu partenerii europeni ai Franţei şi în cadrul legal existent astăzi".

Comisia Europeană ar trebui să împiedice unele state membre ale UE să ia decizii singure, adoptând restricţii la frontierele lor fără consultare, aşa cum s-a întâmplat chiar la începutul pandemiei, în primăvara anului 2020.

La începutul lunii decembrie, la recomandarea Comisiei, cele 27 de state au convenit să elimine toate restricţiile de intrare în UE pentru călătorii din ţări terţe şi să revină la situaţia pre-pandemie.

"Varianta BF.7 Omicron care este răspândită în China este deja prezentă în Europa şi nu au crescut cazuri în mod semnificativ. Cu toate acestea, rămânem vigilenţi şi pregătiţi să folosim "frâna de urgenţă", dacă este necesar", a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Așteptăm cu încredere netarmurita hotărârea Comisiei.

    Tulpinile covidiene trebuie stârpite de la rădăcină prin politica zero covid. 

    E timpul acum, când războiul din Ucraina se pregătește de pauza de iarnă, să facem front comun împotriva variantei BF7, umăr lângă umăr, seringa lângă seringa :) și mască peste mască. 

    Să fim vigilenți, tovarăși, dușmanul covid nu doarme.

    1. nici tovarasii troli nu dorm

      Te aperi de covizi mascat cu seringa la cingătoare și tolba cu zeamă vax în spinare.

      Tragi în tot ce mișcă:))

      Fii vigilent. 

      Tragi în tot ce mișcă:))

      Fii vigilent.  

      Pe surse, cică o să apară desperados fără permis de port seringa la metrou.

      Ăștia o să înțepe cu vax pe care prind, din toate pozițiile:)

      Un fleac, m-au ciuruit. 

    In marea britanie sunt peste 200 000 de noi infectii zilnic. Care explozie de cazuri in China? Dar pe cea din Europa nu o vedeti? Cantitatea de material viral din apele menajere din Olanda este aproape de varful maxim atins in ultimii doi ani. Deci infectiile in Olanda sunt aproape de record. Dar nimeni nu le mai verifica, nu le mai testeaza.

    1. Vom îndeplini cu avânt revoluționar planul cincinal al Comisiei de combatere a tufișului covidian.

      Nimeni și nimic ne va sta în cale. 

      Cu Jurma în frunte vom avea victorii multe. 

      La seringi, cytoiens!

      Cert : 1.testele PCR POT fi manipulate astfel incat sa poti avea , ca si guvern si comisie ma refer , cate cazuri vrei ...no problem. Daca ordinul a venit sa fie covid....atunci covid sa fie ..." da mai tare"..ca la telecomanda ... ii simplu. Apoi ... poti lua decizi... ...mai arunci ceva din aer ..chemtrails..mai mor cativa si scenariul e ..complet.

      2: A doua varianta sunt intra-devar undele milimetrice de la transmitatorii si celulele 5G care pot provoca intra-devar simprome...asemanatoare a ceea ce se descrie covid. 

      Si intr-un fel si celalatat...poti pune economille pe butuci ..vezi d-ne criza sanitara , vaciinare obligatorie ...oare de ce ? (ghici) si sa dai resetul . 

      Klaus Swab..... isi duce planul satanist pana la capat .

      Restul e ca-can. 

    explozia de cazuri ?!?! ce sint alea cazuri , adica ce au patit cazurile ? iar se reincalzeste ciorba asta sleita ? opriti banii pentru propaganda si se termina instant si " cazurile " !

    Ptr aproape toti cei de mai jos : atat timp cat se fac aproape 2 ani de la carantina de vreo 2 luni din primavara 2020, nu v-a obligat nimeni sa va vaccinati si romania a avut restrictii mult mai relaxate fata de toate tarile occidentale inclusiv sua trebuie trebuie sa aveti mari probleme cu capul ca sa mai comentati negativ si sa propagati tot felul de teorii ale conspiratiei; duceti-va la un psihiatru chiar daca pentru proasta crestere nu exista tratament

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb