Compania Diversinst, lider de asociere în două mari proiecte finanţate prin Programul Anghel Saligny

T.B.
Companii / 10 octombrie 2023

Compania Diversinst, lider de asociere în două mari proiecte finanţate prin Programul Anghel Saligny

Compania Diversinst, afacere antreprenorială românească din Oltenia, cu experienţă de peste 30 ani în domeniul proiectării şi execuţiei sistemelor de distribuţie a gazelor naturale şi a lucrărilor edilitare de apă canal şi alte instalaţii, anunţă participarea în două proiecte mari prin programul Anghel Saligny, în judeţele Olt şi Vâlcea, se arată într-un comunicat al Diversinst, remis redacţiei. Proiectele presupun extinderea reţelei de gaze la nivel naţional cu peste 100 de kilometri şi vor deservi peste 8.000 locuitori din cele 2 judeţe, potrivit sursei citate.

Ionuţ Claudiu Ştefan - Director General, Diversinst

"Într-o lume în continuă evoluţie, suntem încântaţi să contribuim la modernizarea infrastructurii de distribuţie a gazelor naturale în România. Prin participarea noastră în aceste proiecte, aducem confort şi progres în comunităţile din judeţele Olt şi Vâlcea", se arată în comunicat.

Cele 2 proiecte mari în care Diversinst este lider de asociere sunt în faza de proiectare şi reprezintă, potrivit datelor comunicatului:

o"Înfiinţare de sistem inteligent de distribuţie de gaze naturale în Curtişoara, Judeţul Olt", un proiect de 27,6 de milioane de lei, fără TVA, unde Diversinst contribuie în proporţie de 35%, informează compania;

o "Extindere reţele inteligente de distribuţie gaze naturale în oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea", proiect de 33,6 milioane de lei, fără TVA, cu o participaţie de 48%, transmite sursa citată;

Finanţarea este asigurată prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", coordonat de Ministerul Dezvoltării, se arată în comunicat. Programul se desfăşoară în perioada 2021-2028 cu o valoare totală de 50 de miliarde de lei, anunţă compania.

În ultimii 7 ani, compania Diversinst a asigurat anual montajul a peste 200 km de conducte pentru distribuţia gazelor naturale şi peste 4.000 de branşamente pentru ansambluri imobiliare, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb