Compania multinaţională de cercetare de piaţă, Ipsos Interactive Services (IIS) îşi consolidează echipa cu noi manageri

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Resurse Umane / 12 octombrie 2007

Carmen Patriciu este noul Chief Financial Officer (CFO) la Ipsos Interactive Services (IIS). Carmen s-a alăturat echipei IIS venind de la Eximbank S.A., unde a fost Director de contabilitate şi buget. Carmen are o experienţă de peste 15 ani în managementul finanţelor, dobândită în cadrul unor organizaţii precum Orange România şi Camera Deputaţilor.

Carmen este membru al Corpului Expertilor Contabili şi Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) şi Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR).

Carmen a absolvit Academia de Studii Economice şi a urmat o serie de cursuri şi specializări în ţară şi în străinătate privind sistemul taxelor în conformitate cu reglemetările Uniunii Europene, contabilitatea în sistemul românesc şi internaţional, probleme fiscale. Noul CFO din cadrul IIS vorbeşte engleza şi franceza.

Brânduşa Cârciog a devenit recent HR Director în cadrul Ipsos Interactive Service (IIS), companie multinaţională de cercetare de piaţă pe bază de chestionare online. Brânduşa va coordona echipa de peste 800 de specialişti din cadrul IIS.

Absolventă a Academiei de Studii Economice, Brânduşa deţine şi un MBA în cadrul unui program al Universităţii Romano-Canadiene şi are o experienţă de peste 5 ani în managementul resurselor umane. Brânduşa Cârciog a mai lucrat în cadrul unor companii ca Mivan Kier, Omnitech Group şi Orange România.

Brânduşa vorbeşte fluent engleza şi franceza, cunoaşte limba spaniolă şi este pasionată de psihologie, filme şi călătorii.

Despre IIS :

Ipsos Interactive Services (IIS) este o companie multinaţională de cercetare de piaţă pe bază de chestionare online. Serviciile oferite de companie constau în implementarea de sondaje online (studii de piaţă prin Internet, în ţări în care rata de penetrare a acestuia este de peste 30%), pentru a obţine informaţii despre opiniile, dorinţele, atitudinea sau comportamentul publicului ţintă intervievat.

IIS face parte din Grupul Ipsos şi a fost înfiinţată în România în anul 2000. IIS are în prezent o echipă de peste 600 de angajaţi care desfăşoară proiecte la nivel global.

Portofoliul IIS cuprinde corporaţii prestigioase din întreaga lume din domeniile FMCG, IT, healthcare, media sau advertising pentru care implementează studii de piaţă online.

IIS este afiliată la organizaţiile profesionale de cercetare de piaţă: AIMRI, ESOMAR şi EFAMRO.

Grupul Ipsos este numărul trei mondial în domeniul sondajelor de piaţă pe baza de chestionare. Compania a fost fondată în anul 1975, la Paris, de către Didier Truchot şi a fost listată la bursa din Paris pentru prima dată în anul 1999. Activitatea de cercetare de piaţă a Grupului Ipsos se articulează pe cinci specializări majore: publicitate, marketing, media, satisfacţia consumatorilor (CRM) şi sondaje de opinie&cercetare socială.

La nivel internaţional, Grupul Ipsos este prezent în 45 de ţări, compania operând sondaje - online şi offline - pentru clienţi din peste 100 de ţări şi în prezent numără 6000 de angajaţi. În 2006, Grupul Ipsos a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1 miliard USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb