Compania "Tassullo" va investi în România circa 15 milioane euro, în următorii trei ani

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 27 aprilie 2007

Tassullo, companie prezentă în Româ­nia sub numele de Tarest Produzione SRL, va investi în România, în următorii trei ani, circa 15 milioane de euro atât în dezvoltarea comercială, cât şi în logistică. Unul din principalele obiective ale companiei este construirea unei fabrici de materiale de construcţii, la Bolintin, care va avea o capacitate de producţie de 2.000 de tone pe zi şi va produce, în special, materiale pentru tencuieli termo-izolante.

Tassullo preconizează pentru finalul anului 2008 o cifră de afaceri de 10 milioane de euro iar decizia de extindere va fi luată în funcţie de evoluţia pieţei de construcţii româneşti. Produsele fabricate în România vor fi comercializate prin intermediul reţelelor de magazine de specialitate din întreaga ţară.

Tassullo comercializează în România produse inovatoare din punct de vedere al metodologiei de aplicare dar, mai ales, pentru calitatea lor de a proteja mediul înconjurator. Tassullo propune soluţii specifice pentru renovarea faţadelor, pentru restaurarea şi conservarea monumentelor istorice, soluţii de pavimentare, edificare şi bio-construcţie.

Ca produs şi soluţie distinctă, Tassullo aduce pe piaţa din România o tencuială întărită cu fibre pe bază de substanţe naturale şi polistiren numită Termo-Tass care oferă izolaţie termică construcţiilor.

Pentru Tassullo, anul 2007 este unul de sondare, de verificare a oportunităţilor existente, anul în care se pun bazele inves­tiţiilor viitoare pe piaţa din România. Tassullo deţine, în prezent, trei capacităţi de producţie în nordul Italiei şi a realizat lucrări de restaurare în mai multe oraşe din Italia, Belgia, Elveţia şi Marea Britanie. Grupul Tassullo se poziţionează între primii cinci producători de materiale inovatoare de construcţii şi este primul producător italian de materiale care au la bază var natural (NHL5).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb