Companii de top au planuri de recrutare la cel mai mare târg de carieră din Banat 

R.S.
Companii / 10 octombrie

Companii de top au planuri de recrutare la cel mai mare târg de carieră din Banat 

Angajatori de TOP Timişoara, cel mai mare eveniment de carieră din Banat, revine în această toamnă, pe 18-19 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Ediţia cu numărul 20 va reuni peste 1.500 de joburi, 40 de organizaţii şi 3.000 de participanţi. Pe lângă oportunităţile profesionale şi ocazia de a se conecta cu potenţialii angajatori, participanţii vor avea şansa să participe la prima Academie de Carieră din ţară. În plus, noutatea ediţiei din această toamnă constă în cele 6 servicii de consiliere în carieră, conform unui comunicat transmis redacţiei.

 

Timp de 2 zile, pe 18-19 octombrie, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot discuta cu peste 40 de angajatori din domenii variate de activitate. Inginerie, IT&C, servicii financiar-bancare, FMCG, retail, BPO, automotive şi logistică sunt câteva dintre cele mai bine reprezentate în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP Timişoara.  Printre organizaţiile care au confirmat prezenţa se numără: IKEA Timişoara, Valeo, The Access Group, Allianz Services, Continental Automotive Timişoara, MHP - A Porsche Company, Flex, MAHLE, Pilot Runway, DRÄXLMAIER Group, LPP Romania Fashion, Hamilton, Filtration Group, TE Connectivity Sensor Solutions, European Central Bank, DB Work, SLB Romania şi multe altele, potrivit comunicatului.

 

O premieră a ediţiei din această toamnă Angajatori de TOP Timişoara constă în prezenţa a 5 instituţii publice, organizaţii care au planuri importante de recrutare: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "General Moise Groza" Timiş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat , AJOFM Timiş, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), Centrul Militar Zonal Timiş.  

 

Prezenţa în cadrul evenimentului de carieră Angajatori de TOP Timişoara este una din cele mai eficiente modalităţi prin care o companie îşi poate expune planurile de recrutare, iar organizaţiile care se pregătesc să extindă echipele vor fi prezente cu peste 1.500 de oportunităţi de carieră. Despre joburi middle, senior level şi poziţii de management, precum şi despre oportunităţi de carieră în cadrul programelor de internship sau locurile de muncă entry-level vor oferi mai multe informaţii cei peste 100 de specialişti în recrutare. Câteva dintre poziţiile deschise la Angajatori de TOP Timişoara sunt: Software Engineer, Senior Release Manager, Sales Engineer, Senior Test Automation Engineer, Accountant Specialist, Senior SAP Consultant, System Test Manager, Engagement & Communication Advisor People Devision, Learning Experience Designer, Inspector Asigurari, HR Business Partner, Production Internship - Tires, etc.  

 

"Prin Angajatori de TOP ne propunem să creem contextul potrivit pentru interacţiunea dintre angajatori şi candidaţi. Însă, dincolo de obiectivul principal al evenimentului, pentru echipa noastră, fiecare ediţie este o preocupare de a identifica elementele de noutate şi inovare a celui mai mare şi longeviv eveniment de carieră din Banat.  Angajatori de TOP este Mai mult decât un târg de joburi - este un eveniment complet de carieră care oferă cea mai variată gamă de resurse pentru dezvoltarea profesională prin accesul gratuit la Academia de carieră, workshopuri şi cele 6 noi servicii de consiliere profesională gândite special pentru a răspunde nevoilor candidaţilor." - Mădălina Vătafu, Project Manager Angajatori de TOP Timişoara 

 

Noutatea ediţiei cu numărul 20 Angajatori de TOP Timişoara constă în 6 servicii de consiliere în carieră, unde vor fi prezenţi profesionişti din Resurse Umane. Candidaţii pot descoperi care sunt strategiile pe care le pot adopta pentru a parcurge cu succes provocările profesionale, indiferent de etapa în care se află, se menţionează în comunicat.

Carieră în IT: Pentru cei care vor să înceapă o carieră în domeniul IT sau au deja experienţă şi îşi doresc mai mult.  

Mamici: din nou la Job: Perioada de tranziţie poate fi una plină de satisfacţii profesionale, dar şi dificilă deoarece noile mămici trebuie să înveţe cum să echilibreze responsabilitatea de la job cu cea de acasă.  

Reconversia profesională: Care este setul de skill-uri & calificări suplimentare sau complet noi pentru cei care vor să schimbe domeniului de activitate? Ce provocări pot aparea?  

Negocierea salarială: Care sunt cele mai bune strategii care pot fi aplicate în timpul negocierii salariale? 

CV Scoring: Participanţii vor afla de la un specialist HR ce notă primeşte CV-ul şi ce paşi pot urma pentru a-l îmbunătăţi.  

Kickstart your career: trainee, internship & entry level jobs. Alegerile făcute după terminarea studiilor pot dicta întreg parcursul profesional, aşa că, e important ca deciziile să aibă la bază un plan de dezvoltare clar conturat.  

 

Angajatori de TOP Timişoara cuprinde şi Academia de Carieră, ce oferă o agendă extinsă de keynote-uri utile pentru evoluţia profesională. În cadrul workshopurilor susţinute de specialişti în HR, participanţii vor descoperi cum pot folosi eficient social media pentru oportunităţi de carieră, cum să îşi creeze un profil pe Linkedin care atrage atenţia, cum pot folosi experienţa din voluntariat pentru a obţine jobul dorit şi multe alte tematici de interes pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.  

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb