Companiile aeriene au înregistrat o creştere a numărului de zboruri similar celui din 2019

G.U.
Companii / 20 iulie 2021

Companiile aeriene au înregistrat o creştere a numărului de zboruri similar celui din 2019

Eliminarea restricţiilor pentru cei vaccinaţi şi condiţiile mult mai lejere pentru călătorii în multe dintre destinaţiile cheie de vacanţă ale lumii, au dus la o creştere a numărului de rezervări şi, implicit, de zboruri similar celui din 2019, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. De asemenea, pandemia a lărgit orizonturile turiştilor cu privire la potenţialele destinaţii în care îşi pot petrece vacanţele, astfel că, în ultima perioadă, tot mai multe persoane îşi îndreaptă atenţia spre locaţii exotice. Drept urmare, pentru sezonul de iarnă 2021, grupul Air France-KLM anunţă introducerea de noi rute în reţeaua lor, preponderent spre destinaţii de plajă din întreaga lume, cu plecare din Paris - Charles de Gaulle şi respectiv Amsterdam - Schiphol.

Destinaţiile de city break-uri înlocuite cu vacanţele la plajă

Date fiind schimbările obiceiurilor de consum observate la nivel mondial si predilecţia spre sejururi la plajă în destinaţii exotice, pentru sezonul de iarnă 2021 (octombrie 2021 - martie 2022), grupul Air France - KLM anunţă introducerea unor rute noi în reţeaua existentă, precum şi reluarea unor zboruri ce fuseseră sistate în contextul pandemic, se menţionează în comunicat.

Zanzibar, Mombasa şi Colombo, printre noile destinaţii operate de Air France si KLM

Începând cu 18 octombrie 2021, Air France va zbura cu o frecvenţă de 2 zboruri pe săptămână spre Zanzibar, în Tanzania, o continuare a zborului spre Nairobi, capitala Kenyei. Zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing 787-9, întocmai ca şi cele spre Colombo, Sri Lanka, unde Air France va zbura de 3 ori pe săptămână începând cu 1 noiembrie 2021, ca o continuare a zborului spre Male, Maldive.

Totodată, în încercarea de a îşi consolida poziţia în Orientul Mijlociu, Air France va opera cu trei frecvenţe săptămânale spre Muscat, în Oman, începând cu 31 octombrie 2021, în vreme ce spre Dubai vor fi până la 14 zboruri săptămânale începând cu 23 octombrie 2021. Air France răspunde pozitiv şi cererii solide venite dinspre Polinezia Franceză, astfel că, începând cu 3 noiembrie 2021, compania aeriană va oferi până la 5 frecvenţe spre Papeete, ca o continuare a zborului spre Los Angeles, curse ce vor fi operate cu aeroanve Boeing 777-200. Nu în ultimul rând, de la finalul lunii octombrie, Air France creşte şi frecvenţa zborurilor operate spre Miami, astfel că vor fi până la 12 zboruri săptămânale spre această destinaţie, rutele fiind operate cu avioane Boeing 777-300 şi Airbus A350.

De partea cealaltă, partenerii de la KLM, compania aeriană care a efectuat primul zbor din lume alimentat cu combustibil sintetic la începutul acestui an, îşi extinde reţeaua cu şase noi destinaţii intercontinentale, anume Mombasa (Kenya) - două zboruri săptămânal, Orlando (SUA) - patru zboruri săptămânal, Cancun (Mexic), Bridgetown (Barbados - Caraibe), Port of Spain (Trinidad & Tobago - Caraibe) - trei zboruri săptămânal către fiecare dintre aceste trei destinaţii şi Phuket (Thailanda), unde se va zbura de patru ori pe săptămână cu o aeronavă Boeing 777-300.

Schimbare gratuită a datelor de călătorie pentru biletele pe zborurile Air France - KLM până la 31 decembrie 2021

Conform comunicatului, reprezentanţii grupului Air France-KLM au ţinut să puncteze că oricare dintre aceste curse poate fi modificată şi rămâne supusă restricţiilor în vigoare în fiecare ţară şi regiune deservită. Astfel, înainte de a efectua o călătorie, se recomandă pasagerilor să verifice cerinţele de intrare şi de călătorie pentru ţările de destinaţie şi de tranzit, ce fac adesea subiectul unor schimbări bruşte pe fondul epidemiei de COVID-19 încă destul de persistentă.

Pentru a îşi proteja pasagerii de eventualele neplăceri cauzate de schimbările aduse de COVID, politicile comerciale ale Air France şi KLM sunt mult mai flexible şi presupun schimbarea gratuită a datelor de călătorie până finalul anului în curs, precum şi rambursarea integrală a banilor în cazul anulării ori oferirea unui voucher bonus în baza căruia pot fi achiziţionate bilete şi servicii pe alte destinaţii. Chiar şi acest voucher poate fi ulterior transformat în bani în cazul în care nu va fi folosit de către pasageri, ori dacă valoarea noilor bilete este mai mică decât cea achitată iniţial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb