Companiile Reţele Electrice cumpără reanclanşatoare trifazate în valoare de până la 19,3 milioane lei

F.D.
Companii / 13 august

Companiile Reţele Electrice cumpără reanclanşatoare trifazate în valoare de până la 19,3 milioane lei

Companiile Reţele Electrice organizează prin intermediul platformei publice SEAP o licitaţie pentru achiziţia de reanclanşatoare trifazate de medie tensiune, pentru a asigura o reţea electrică modernă, capabilă să răspundă cerinţelor în creştere ale consumatorilor şi provocărilor actuale. Cu o valoare maximă de 19.320.000 lei, această investiţie strategică vizează atât întărirea şi modernizarea reţelei de medie tensiune, cât şi îmbunătăţirea rezilienţei, flexibilităţii operaţionale şi calităţii serviciilor oferite clienţilor, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Achiziţionarea de reanclanşatoare trifazate de medie tensiune reprezintă un pas esenţial în modernizarea reţelei noastre, demonstrând angajamentul nostru ferm faţă de clienţi. Această investiţie nu doar că îmbunătăţeşte eficienţa operaţională, dar contribuie şi la atingerea obiectivelor strategice ale companiei, în special la confortul clienţilor noştri prin reducerea numărului şi duratei întreruperilor neplanificate. În plus, ne permite să avem o reţea mai rezilientă, făcând faţă cerinţelor în creştere ale clientilor noştri şi să răspundem provocărilor aduse de schimbările climatice şi de creşterea complexităţii reţelei electrice", a declarat Mihai Peşte, director general al companiilor Reţele Electrice.

Prin această licitaţie, companiile Reţele Electrice reafirmă angajamentul de a investi constant în tehnologii de ultimă generaţie, care să asigure o reţea de distribuţie modernă, fiabilă şi capabilă să susţină dezvoltarea economică şi socială pe termen lung. Implementarea acestor soluţii tehnice va permite nu doar îmbunătăţirea experienţei clienţilor, ci şi o mai mare adaptabilitate la cerinţele viitoare ale pieţei energetice.

Reanclanşatoarele trifazate de medie tensiune sunt dispozitive de protecţie utilizate în reţelele electrice pentru a detecta şi izola rapid defectele temporare, restabilind automat alimentarea după un scurtcircuit sau o întrerupere, pentru a minimiza impactul asupra consumatorilor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb