COMPARATIV CU 2019 S-a dublat interesul cetăţenilor pentru circuitele cu Tour Leader

G.D.
Companii / 18 august 2022

S-a dublat interesul cetăţenilor pentru circuitele cu Tour Leader

În 2022, observăm dublarea cererii de vacanţe de tip circuit cu însoţitor de grup, după cum apreciază reprezentanţii Eturia. Comparând cifrele din 2022 cu 2019, observăm că interesul pentru astfel de pachete de vacanţă a crescut simţitor odată cu ridicarea restricţiilor sanitare, acest lucru evidenţiază faptul că turistul Eturia din 2022 este din nou hotărât să exploreze, să se bucure de o vacanta mai lunga in destinaţii exotice, dar are nevoie şi de un specialist din partea agenţiei care să îi organizeze călătoria în aşa fel încât acesta să nu aiba nici o grijă, conform unui comunicat remis redacţiei.

"O vacanţă cu Tour Leader vine cu nenumarate avantaje: în primul rând faptul că însoţitorii pe care îi trimitem cu aceste grupuri sunt persoane instruite pe aceste destinaţii, cunosc foarte bine de la istoria locului, la obiceiuri, comportamente, preparate locale, evenimente specifice locului. Un circuit cu Tour Leader(insotitor de grup) vine şi cu siguranţa că este mereu cineva din partea Eturia care poate rezolva orice situaţie neprevăzută, dar mai ales poate să îmbogăţească experienţa de călătorie. Un Tour Leader este într-un continuu proces de pregătire şi perfecţionare. Intern, desfăşurăm sesiuni de training pe fiecare destinaţie explorată. Pe lângă acestea, Tour Leader-ii participă la multiple webinarii cu partenerii locali şi efectuează vizite în destinaţiile pe care mai apoi le vor aborda în vacanţele oferite turiştilor", declară Ana Maria Gherasim, Manager de vânzări Eturia.

Potrivit sursei citate, destinaţiile consacrate pentru vacanţe de tip circuit cu Tour Leader sunt în zone precum: Peru, Mexic, Japonia, Kenya, Canada si America, Costa Rica şi Panama, dar şi în destinaţii mai puţin promovate, cum ar fi: Iran, Uzbekistan, Senegal şi Gambia, Etiopia sau Madagascar.

Deşi suntem încă în plin sezon estival, românii sunt foarte interesaţi de vacanţele de toamnă şi chiar de Craciun şi Revelion. În acest context, Eturia a lansat o promoţie "Hai cu noi în vacanţă, am fost deja în destinaţia ta preferata!". Aceasta se desfăşoară până în 29.08.2022, ora 17:00, în limita locurilor disponibile şi oferă reduceri de până la 500 euro/pachet/persoană.

În cadrul promoţiei, turiştii pot alege o vacanţă cu însoţitor de grup din 25 de destinaţii precum India, Vietnam, Brazilia şi Argentina, Panama şi Costa Rica, Uzbekistan, Ţările Baltice, Indonezia, Sri Lanka etc.

Printre circuitele vedetă ale promotiei amintim:

Circuitul de grup Essential India Taj & Tigers. Costul pentru o asemenea experienţă începe de la 1890 euro/ persoana şi include 7 nopţi de cazare cu demipensiune sau pensiune completă, zbor şi transferuri, tururi şi vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse, însoţitor de grup din partea Eturia.

Circuitul de grup Uzbekistan propune descoperirea unor oraşe mai puţin cunoscute, pline de încărcătură istorică, arhitectură deosebită, tradiţii şi mestesuguri: Tashkent, Khiva, Bukhara, Samarkand, Shakhrisabz.

Costul pentru acest circuit începe de la 1950 eur/ persoană şi include 7 nopţi de cazare cu mic dejun, zbor şi transferuri, tururi şi vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse, însoţitor de grup din partea Eturia, subliniază sursa citată.

Circuitul de Grup Panama si Costa Rica, în care turiştii vor vizita Panama City, San Jose, Parcul National al Vulcanului Poas, Gradinile Cascadelor La Paz, Tortuguero, La Fortuna, Parcul National Arenal, Guanacaste. Costul porneşte de la 3750 euro/ persoană şi include zbor, 10 nopţi de cazare cu mic dejun, transferuri, tururi, vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse, se menţionează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb