Consiliul Concurenţei a autorizat externalizarea unor servicii de către OMV Petrom

S.B.
Companii / 20 iulie 2021

Consiliul Concurenţei a autorizat externalizarea unor servicii de către OMV Petrom

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care OMV Petrom S.A. externalizează unele servicii de intervenţii şi reparaţii la sonde, operaţiuni conexe activităţilor de extracţie şi producţie a petrolului şi gazelor naturale, împreună cu activele şi angajaţii deservenţi, către consorţiul format din Christof MB Well S.R.L., J. Christof E&P Services S.R.L. şi MB Well Services GmbH, Germania (Consorţiul Christof), potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, Consorţiul Christof a semnat cu OMV Petrom un acord-cadru pentru servicii de intervenţii şi reparaţii la sonde.

În urma derulării unei proceduri de achiziţie, Consorţiul Christof a fost desemnat ofertantul cel mai bine clasat pentru zona de producţie Moesia.

Procedura presupune vânzarea unor bunuri mobile, închirierea unor bunuri imobile ale OMV Petrom, precum şi transferul unor salariaţi către Consorţiul Christof, urmând ca la sfârşitul duratei acordului-cadru, unele active să fie returnate către OMV Petrom S.A.

Consiliul Concurenţei a analizat aceste operaţiuni şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurenţial normal.

Decizia vor fi publicată pe pagina web a autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Astea face parte din schema de scoatere a firmelor romanesti de servicii petroliere de pe piata si inlocuirea lor cu firmele de casa aduse din strainatate, la tarife mai mari si salarii mai mici/emigranti.

    1. Vor lucra tot romani, o perioada fixa după care nu mai sunt obligați sa ii păstreze și nici garantarea salariilor. Vor profita companiile mari.

      NU SANT GOSPODARI AUSTRIECII ASTIA , DELOC , DELOC , DELOC , DELOC !!! DIN CLIPA CAND AU CUMPARAT PETROMUL PE BANI PUTINI , AU CALCAT DE MULTE ORI , IN STRACHINI !!! DAR , CEA MAI MARE PROSTIE PE CARE AU PUTUT S-O FACA , SI IN CARE AU PIERDUT UN MUNTE MARE DE BANI , A FOST SA VANDA CU NUMAI 120.000.000 DE DOLARI , DECI DE VREO 10 ORI MAI IEFTIN , CELE 6 MARI PLATFORME PETROLIERE PE CARE LE AVEA PETROMUL ATUNCI !!! NUMAI UN ALIENAT MINTAL , BUN DE DUS LA '''''' BALACEANCA '''''', PUTEA SA FACA ASA CEVA !!! CAT POTI SA FII , DE TAMPIT ??????? CEL CARE LE-A CUMPARAT ATUNCI , GABRIEL COMANESCU , A UMBLAT BEAT O SAPTAMANA , DE BUCURIE !!! UITE CA , S-A GASIT SI UN LUP . MANCAT DE OAIE !!! NU NUMAI IN ROMANIA , AUSTRIECII DE LA ''''' OMW ''''', AU FACUT AFACERI PROASTE !!! I-AU PACALIT SI NORVEGIENII , SI ALTII , SI ALTII !!! ACUMA , CAND AU NEVOIE DE FORAJE , SE SMIORCAIE TOT LA COMANESCU , SI LA ALTII CA EL !!! NU STIU SA NEGOCIEZE , NU SE AGATA DE PRET , NU SE TARGUIESC , NU SE INCAPATANEAZA !!! ACUMA SE PARE CA FAC ALTELE !!! DE CE LE PLACE LOR , SA PIARDA PE TOATE PARTILE , NU INTELEG !!! DAR , FIECARE CU MINTEA LUI !!! EU , NU VINDEAM PLATFORMELE ALEA , LA NICI UN PRET !!! VALOREAZA CAT GREUTATEA LOR IN AUR !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb