"Constellation Wines U.S" alege soluţia Apollo Space Management de la "Aldata"

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 martie 2009

Apollo Designer Workstation si Apollo Professional îmbunătăţesc planogramele şi operaţiunile de merchandising oferite de Constellation Wine

"Aldata Solution", furnizor principal de soluţii de software pentru sectorul de retail, a anunţat că firma Constellation Wines din Statele Unite ale Americii a implementat două module ale suitelor Apollo Space Management, Designer Workstation şi Apollo Professional pentru a îmbunătăţi planogramele şi operaţiunile de merchandising. Suita Apollo Space Management de la Aldata este un produs software uşor de folosit, creat pentru a ajuta producătorii şi retailerii să optimizeze performanţa fiecărui spaţiu pe raft, astfel încât să se dezvolte performanţa produselor la raft.

Constellation Wines U.S. a achiziţionat Apollo Designer Workstation pentru a creşte colaborarea strategică cu clienţii din domeniul retail, prin adoptarea optimizării automate a planificării spaţiale oferită de suita Designer Workstation. Cu Designer Workstation, Constellation Wines permite retailerilor să maximizeze vânzările printr-o selecţie customizată a produselor şi o prezentare la raft la nivel ridicat. Mai mult, asigură o metodă mult mai eficientă de optimizare a spaţiului pentru retaileri, permiţând în acelaşi timp o planificare pe nivele. Designer Workstation este suita de bază a coolaborării Constellation Wines U.S. cu clienţii strategici din domeniul retail, care folosesc, de asemenea, Designer Workstation.

Dale Stratton, Vice President al Strategic Insights pentru Constellation Wines U.S: "Coordonarea unei categorii complexe, cum este cea a vinurilor şi luarea în considerare a nevoilor clienţilor din retail, care doresc o experienţă personalizată a activităţii de cumpărare sunt probleme importante, mai ales într-o perioadă economică dificilă. Soluţiile Apollo ale Aldata permit crearea unor metode de planificare şi de merchandising ale produselor orientate către consumatori pentru întreaga industrie a vinului, care se adresează nevoilor domeniului şi îmbogăţesc experienţa de retail a consumatorilor, conducând către creşterea vânzărilor şi profitabilitate."

Apollo Designer Workstation este o soluţie desktop care permite automatizarea de bază, pentru a revoluţiona procesul de planificare a spaţiului din domeniul retail: combină sortimentele, capacitatea şi regulile de merchandising pentru a genera sute de planograme optimizate într-un mod unic. Cu o implementare care durează numai câteva săptămâni, clienţii recunosc imediat că este o soluţie profitabilă, care permite colaborarea cu clienţii lor cheie.

Apollo Professional oferă furnizorilor şi retailerilor capabilităţi puternice, customizate, pentru a analiza performanţa spaţiului, pentru a crea planograme, pentru a vizualiza categorii şi strategii ale sortimentelor şi pentru a coordona baze de date complexe ale planogramelor. Apollo Professional este un punct de plecare solid pentru Apollo Designer Workstation.

Shaun Bossons, Apollo Division Senior Vice President, Aldata, Inc: "Alegerea suitelor Apollo Designer Workstation şi Professional de către Constellation Wines U.S. indică faptul că aceste soluţii devin rapid standarde ale industriei pentru producătorii CPG şi retaileri. Clienţii folosesc Designer nu numai pentru a automatiza procesul planificării spaţiale, ci şi pentru a stimula colaborarea dintre producători şi retaileri, într-un mediu de lucru în care strategiile orientate către consumatori sunt esenţiale pentru succesul unei companii."

Constellation Wines U.S. (CWUS) este compania numărul unu în domeniul vinului premium şi cea mai mare companie din Statele Unite pentru această industrie. CWUS cuprinde trei domenii de businesses: VineOne, Icon Estates şi Centerra Wine Company. Portofoliul include branduri precum Woodbridge by Robert Mondavi, Clos du Bois, Robert Mondavi Private Selection, Blackstone, Ravenswood, Robert Mondavi Winery, Simi, Estancia, Wild Horse, Arbor Mist şi Paul Masson Grande Amber Brandy. CWUS este o divizie operaţională a Constellation Brands, Inc., producător internaţional de vârf în domeniul alcoolului pentru caterogiile de vinuri, băuturi spirtoase şi beri importate.

Aldata este 100% dedicată îmbunătăţirii afacerilor focusate pe retail şi pe en-gros. Compania furnizează clienţilor soluţii de software integrate, flexibile şi moderne create special pentru a mări productivitatea, performanţa şi profitul. Cu peste 24.000 de instalări de succes în 52 de ţări, de la magazine la hypermarketuri, peste 480 de depozite deschise şi clienţi cu 5 până la 5000 de outlet-uri, compania furnizează în permanenţă informaţii pentru îmbunătăţirea afacerilor din zona retail şi en-gros. Aldata Solution este o companie publică cotată la NASDAQ OMX Helsinki Ltd cu identificatorul ALD1V

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb