CORESI SHOPPING RESORT DIN BRAŞOV: Noriel a investit 500.000 de euro în cel mai mare magazin din reţea

Elena Deacu
Companii / 2 aprilie 2015

Noriel, activă pe piaţa românească de jucării, a investit 500.000 de euro în cel mai mare magazin din reţeaua sa, plasat în cadrul noului centru comercial din Braşov, Coresi Shopping Resort.

Cu o suprafaţă de 1.024 mp, Noriel Mega Store aduce braşovenilor un one-stop-shop pentru părinţi şi copii.

"Sunt convins că Noriel Mega Store va reprezenta unul dintre punctele principale de atracţie din cadrul Coresi Shopping Resort. Vrem să devenim un sprijin real pentru părinţii din Braşov, aducându-le acum nu numai jocuri şi jucării, dar şi articolele de care au nevoie pentru creşterea copiilor, din perioada pre-natală până la şcoală. Acesta este primul Mega Store deschis, însă nu excludem să mai deschidem două până la finalul acestui an", a declarat Cristian Constantinescu, CEO Noriel.

Complexul Coresi are o galerie comercială de 32.000 metri pătraţi iar Noriel este unul dintre magazinele ancoră ale complexului, între cele 100 magazine deschise, oferind soluţii complete părinţilor.

Cu deschiderea noului mega-store din Coresi Shopping Resort, reţeaua Noriel ajunge la un total de 44 de magazine în toată ţara.

Compania Noriel a fost înfiinţată în 1993 de către soţii Mirela şi George Constantinescu, de profesie ingineri, iar în 1999 a înfiinţat propriul centru de producţie în Prahova. Astăzi compania are o linie bogată şi variată de produse proprii, care include jocurile româneşti deja celebre, plusuri şi jocuri educative precum Plastelino sau Micul Artist.

Grupul Noriel este condus astăzi de Cristian Constantinescu, în acţionariatul grupului fiind şi compania Axxess Capital (ce administrează fondurile de investiţii RAEF şi BAF). În prezent, Grupul Noriel include companiile Noriel Impex (distribuitor de jucării), Toys and Games Industry (fabrica de jucării de la Prahova), Intertoy Zone (divizia de retail fizic şi online). Cu o reţea de 44 de magazine în 25 de oraşe, Noriel este liderul pieţei de retail de jucării din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb