Corina Creţu: "Unele dintre fotografiile mele furate şi publicate nu au legătură cu corespondenţa mea cu Colin Powell"

A.S.
Politică / 4 august 2013

Corina Cretu

Corina Cretu

Eurodeputatul PSD Corin Creţu afirmă că unele dintre fotografiile publicate de site-uri din ţară şi care i-au fost furate din contul său personal de e-mail nu au niciun fel de legătură cu ceea ce se numeşte corespondenţa sa cu fostul secretar de stat al SUA, Colin Powell, potrivit Mediafax.

"Unele site-uri din ţară publică fotografii care - reamintesc opiniei publice - au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatică. Unele din aceste fotografii nu au nici un fel de legătură cu ceea ce se numeşte "corespondenţa mea cu Colin Powell', pur şi simplu făceau parte dintre amintirile mele personale, alături de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesională", precizează Creţu, într-o postare făcută sâmbătă pe contul său de Facebook.

Ea mai menţionează că folosirea publică a acestor fotografii este un abuz şi îi încalcă dreptul la viaţă privată. "Consider un abuz folosirea publică a acestor poze care au fost obţinute prin violarea corespondenţei şi care îmi încalcă dreptul elementar la viaţă privată", mai spune eurodeputatul PSD.

Fostul secretar de Stat american Colin Powell a fost nevoit să ofere clarificări despre relaţia sa cu Corina Creţu, după ce un hacker a postat un link spre o corespondenţă prin e-mail între cei doi pe pagina sa de Facebook, insistând că nu i-a fost necredincios soţiei sale, Alma, scrie presa.

Potrivit mai multor publicaţii, între care The Daily Mail, Huffington Post, New York Daily News şi postului american de televiziune Fox News, fostul general a răspuns joi unor întrebări din partea site-ului The Smoking Gun.com, afirmând că nu şi-a înşelat soţia - cu care este căsătorit de aproximativ 50 de ani - cu Creţu, în prezent europarlamentar PSD, după ce e-mailuri "de natură foarte persoană" au fost făcute publice.

Powell, în vârstă de 76 de ani, a fost nevoit să ofere clarificări despre realaţia sa cu Creţu, în vârstă de 46 de ani, după ce un hacker cunoscut ca "Guccifer" a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondenţă prin e-mail între cei doi.

În aceste e-mailuri, Creţu îl numeşte pe Powell, originar din Bronx, New York, "dragostea vieţii mele" şi sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com.

"Te-am iubit prea mult, prea mulţi ani. TU ai fost cea mai mare iubire a vieţii mele...", i-a scris Creţu lui Powell pe 14 noiembrie 2011, potrivit publicaţiei New York Daily News.

Potrivit publicaţiei, Creţu i-a trimis şi numeroase fotografii, inclusiv fotografii în care apare în bikini şi într-o cadă, însă afecţiunea sa pentru generalul american pare că nu a fost niciodată împărtăşită. "Nu am crezut că la (vârsta de) 43 (de ani) pot să plâng atât de mult pentru un bărbat, ca o adolescentă", i-a scris ea în Ajunul Crăciunului, în 2010.

Creţu părea în continuare îndrăgostită în 2011. "Nu spune nimeni să mergem în pat.Vreau doar să te văd, nimic altceva", i-a scris ea în acel an, potrivit New York Daily News.

Într-un răspuns la întrebări din partea site-ului TheSmokingGun.com, fostul general de patru stele insistă, într-un comunicat, că nu i-a fost necredincios soţiei sale, Alma. "A fost o prietenie care a devenit foarte personală pe e-mail", a spus Powell site-ului. "Îmi trimitea fotografii frecvent. Multe fotografii de familie, cu nepoate ale ei, pe care le adoră, de la reuniuni de familie, de la şedinţe oficiale de lucru, de la căsătorie şi nişte poze în costum de baie... Niciodată nimic nepotrivit", a subliniat el.

Powell a declarat că a cunoscut-o pe Creţu în urmă cu aproximativ zece ani, în timp ce era secretar de Stat al fostului preşedinte George W. Bush, iar ea era purtător de cuvânt al preşedintelui României Ion Iliescu. El subliniază că s-au întâlnit personal "o dată sau de două ori" în ultimii opt ani.

Corina Creţu, membră a Partidului Social-Democrat (PSD), a fost aleasă în 2007 membră a Parlamentului European (PE). În prezent, ea este vicepreşedintă a grupului Alianţei Progresive a Socialiştilor şi Democraţilor în PE.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Corina Crețu are un IQ derizoriu, o voce groasă, guturală și o frazare muncitorească. O închipuită deșirată, de 46 de ani ! O fostă „jurnalistă” dispusă la „sacrificii” pentru a-şi clădi o carieră de succes. Una plecată de la „Cronica Română” a lui Horia Alexandrescu şi ajunsă pe culmile Parlamentului European ! Eugen Mihăescu o descrie pe Corina Creţu ca fiind o tânără „înaltă şi nu prea slabă, cu pulpele pietroase dezgolite de fusta prea scurtă şi tricoul subţire”, prin care „se puteau ghici sânii fără sutien”. Acesta mai spune că privirea „uşor saşie şi asimetrică, dar impertinentă, parcă te deschidea la prohab”. Mihăescu mai spune că fosta ziaristă părea, la începuturi, o „fată de cartier băgăcioasă, lipicioasă ca o gumă de mestecat, care ţi se lipeşte de deget, o scuturi şi ţi se lipeşte de toată mâna”. Timpul şi funcţiile au metamorfozat apoi personajul într-o „tanti cu mărgele” care şi-a „pierdut tot hazul”. „Când am cunoscut-o, era un măr domnesc. E drept că înauntru era un vierme...”, concluzionează Mihăescu. După ce a ajuns „funcţionară la Cotroceni”, Corina a început să se călească înfruntând urzelile camarilei iliesciene. Împărţind serviciul, dar şi patul cu unii dintre colegii săi, superior ierarhic, ce roiau pe lângă Iliescu, aceasta a reuşit să aibă o ascensiune rapidă, spune Mihăescu. Corina şi-a construit cariera cocoţându-se pe umerii bărbaţilor prin patul cărora a trecut” !. Dacă asta e Corina, ridicol e Collin Powel !

    1. si,ce? te oftici?

      fiecare se descurca cum poate. tu nu ai face la fel?

      asta-i lumea care ne conduce,dupa instincte,instincte animalice. 

    Dupa cum reiese din declaratiile domnului Powell, doamna Cretu i-a trimis "...si niste poze in costum de baie".

    Nimic nepotivit, curata ca lacrima, romancuta...... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb