COSMOTE lanseaza blogul i-mode®, un proiect de comunicare inedit în România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 octombrie 2007

COSMOTE România lanseaza astazi un proiect original prin intermediul caruia utilizatorii si toti cei interesati de serviciul i-mode pot împartasi pareri si pot afla noutati despre serviciu si tehnologie.

Este primul blog din România dedicat unui produs din sectorul telecomunicatiilor mobile. Prin intermediul lui, membrii echipei COSMOTE implicata în dezvoltarea serviciului i-mode vor veni cu noutati despre extinderea site-urilor i-mode, despre noi aplicatii disponibile, terminale compatibile si multe alte informatii, primind la rândul lor reactii din partea utilizatorilor.

Blogul i-mode îsi doreste sa devina un punct de întâlnire între utilizatorii acestui serviciu, toti cei care sunt interesati de aceasta tehnologie, si membrii echipei care l-au implementat in România. Este o modalitate prin care dorim sa fim alaturi de utilizatorii nostri, sa obtinem reactiile lor prompte si sa includem cele mai interesante idei în planurile de extindere a serviciului i-mode în România", spune Adrian Florea, Manager Dezvoltare Servicii si Produse COSMOTE România, si cel care a gestionat implementarea serviciului i-mode în România.

Acesta va fi dezvoltat si extins in continuare de echipa COSMOTE, fiind unul din proiectele inedite de comunicare on-line din România. Avantajul acestui canal este ca membrii echipei COSMOTE pot primi parerile utilizatorilor, pot posta noutati si articole, comunicarea fiind realizata printr-o interfata directa si utila.

i-mode®, bazat pe o tehnologie japoneza inovatoare, a fost lansat în luna mai 2007 pe piata din România exclusiv de COSMOTE. i-mode este un serviciu usor de utilizat, care ofera acces la o varietate de continut tematic si aplicatii atât pentru utilizatorii individuali, cât si companii. Serviciul permite utilizatorilor sa acceseze în timp real, prin intermediul telefonului mobil, site-uri cu informatii diverse (stiri, sport, vreme, harti, divertisment, informatii financiare, cumparaturi online, tonuri de apel, jocuri). De asemenea, serviciul permite acces la e-mail sau la alte aplicatii oriunde, oricând, doar printr-o atingere de buton.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb