Cota de piaţă a "Allied Telesyn" a crescut cu 70,8%

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 aprilie 2004

Compania "Allied Telesyn" a vîndut anul trecut 1,28 milioane de porturi, realizînd o creştere de 114,8% faţă de anul precedent, se arată într-o analiză IDC. În anul 2003, numărul de porturi vîndute a crescut cu 25,8%, ajungînd la 45 milioane de porturi.

Pe sectorul de networking, cota de piaţă a "Allied Telesyn" a crescut cu 70,8% pe piaţa vest europeană (dominată de "Cisco Systems") a switch-urilor LAN care este evaluată la 3,3 miliarde de dolari.

"Allied Telesyn şi-a mărit cota de piaţă prin faptul că a exploatat aceste sectoare cu soluţiile sale de înaltă performanţă la preţuri competitive", explică analistul IDC, Peter Hulleman.

James White, International Marketing Director la "Allied Telesyn", a spus: "În ultimele 12 luni, Allied Telesyn a avut o campanie de promovare a soluţiilor de switch-uri LAN foarte agresivă, de aceea, rezultatele indicate în acest raport ne mulţumesc. Vom menţine multe din aceste programe şi în acest an".

"Allied Telesyn" oferă o gamă completă de echipamente stand-alone, modulare sau chassis-based Layer 2 şi Switch-uri Layer 3. Proiectate pentru a oferi înaltă performanţă, comutare multi-layer pentru desktop-uri, grupuri de lucru şi nuclee de conexiuni, aceste switch-uri dispun de viteze de la 10Mbps Ethernet la 10/100 Fast Ethernet şi 1 Gigabit Ethernet (1 Gpbs), fiind destinate pentru reţele de orice dimensiune şi orice tip.

Anul trecut "Allied Telesyn" a realizat pe piaţa din România o cifră de afaceri de aproape 3 milioane dolari realizaţi prin partenerii locali, trei distribuitori (Tornado Sistems, Genesys Software şi MB Distribution) şi un integrator de sistem (CG&GC Intelligent Technology SA).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb