COVID-19: Irlanda ridică majoritatea restricţiilor sanitare

S.B.
Internaţional / 22 ianuarie 2022

Irlanda ridică majoritatea restricţiilor sanitare

Premierul irlandez, Michael Martin, a anunţat vineri ridicarea cu începere de a doua zi a majorităţii restricţiilor sanitare încă în vigoare în ţară pentru a lupta împotriva coronavirusului, în faţa ameliorării situaţiei sanitare, informează news.ro.

Potrivit prim-ministrului, un raport recent "confirmă că rata de infectare este în scădere şi că toţi indicatorii pe care ne bazăm deciziile se îndreaptă în direcţia bună".

"Am depăşit furtuna (variantei) Omicron", şi-a exprimat el bucuria, adresându-se irlandezilor: de aceea "nu mai este justificat să menţinem majoritatea restricţiilor actuale".

De sâmbătă, orele 06.00 GMT, barurile şi restaurantele nu vor mai fi obligate să-şi închidă uşile la miezul nopţii şi nu va mai fi necesar certificatul de vaccinare, la fel şi pentru barurile de noapte şi alte locuri de distracţie.

Restricţiile privind vizitele la domiciliu - limitate până acum la grupuri de maxim patru familii - vor fi ridicate, iar angajaţii vor putea începe de luni "o revenire treptată la locul de muncă fizic".

Cu toate acestea, "nu vor fi aduse modificări măsurilor în vigoare în prezent privind călătoriile internaţionale", a avertizat premierul, iar purtarea măştii va rămâne obligatorie în mijloacele de transport şi în magazine cel puţin până la 28 februarie, dată la care aceste măsuri vor fi revizuite.

"Nu ştiu dacă am mai aşteptat vreodată cu atâta nerăbdare un eveniment ca pe acesta", a spus Michael Martin. "Oamenii sunt fiinţe sociale, iar noi irlandezii suntem chiar mai mult decât majoritatea oamenilor!", a glumit el.

Prim-ministrul a avertizat că aceste "schimbări vor duce probabil la o creştere temporară a infecţiilor pe termen scurt". "Dar impactul acestei creşteri va fi limitat de gradul de vaccinare în rândul populaţiei", a subliniat el.

Ţară cu o populaţie de 5 milioane de locuitori unde aproape 90% dintre cei peste 12 ani sunt complet vaccinaţi, Irlanda a înregistrat vineri 6.597 de cazuri pozitive, potrivit ultimelor date oficiale. Pandemia a făcut peste 6.000 de victime acolo.

Opinia Cititorului ( 22 )

  1. UK a ridicat toate restrictiile (eliminand inclusiv certificatul verde) , Israel se pregateste sa elimine orice restrictie (inclusiv certificatul satanist verde) , Irlanda acum... in curand TOATE STATELE DIN LUME ELIMINA RESTRICTIILE SI CERTIFICATUL VERDE!

    Romania cand ?  

    1. Cand o sa avem si noi aceeasi rata de vaccinare si n-or sa mai viseze romanii cipuri, Bill Gates, reptilieni, anunnaki, nave spatiale si alte bazaconii.

      Irlanda - 77.3% rata de vaccinare 

      Regatul Unit - 71.5% rata de vaccinare

      Israel - 65.6% rata de vaccinare 

      Se poate si la 40%

      voci avizate din UK si mai ales din Israel au sustinut ca certificatul verde nu a ajutat cu nimic la combaterea covid, insa a produs daune economice deosebit de mari !

      ELIMINATI CERTIFICATUL VERDE!  

      ELIMINATI RESTRICTIILE !  

      Versiunea Omicron e versiunea de care aminteam in vara 2020 in comentarii pe aici ca va incheia pandemia prin caracteristicile sale: viralitate deosebit de inalta (se ia usor), efecte minimale si aparitia imunitatii de turma in absenta vaccinarii !  

      Eliminarea restrictiilor ACUM conduce la imunizare de masa!

      Nu vaccinurile sunt solutia de lunga durata ci imunizarea naturala!  

      Imunizarea naturala este un mit in cazul Covid, infectarea nu garanteaza ca persoana nu se va reinfecta.

      Nici vaccinul...chiar si dupa patru doze:-)

      ma "tem" (de fapt ma bucur) ca imunitatea naturala NU e un mit ... sistemul imunitar dezvolta memorie pentur minim 17-18 ani sau pana la toata viata (conform cercetarilor prof. Paunescu/Oncogen Timisoara) si conform altor surse consultate pe net ( inclusiv studii Oxford si Princeton University- New Jersey USA).

      Si dincolo de studiile astea am verificat-o pe mine insumi - am facut covid in sept/oct 2020 si mai apoi nu s-a mai atins nici naiba de mine ... nici gamma, nici delta nici omicron. Dar diferenta e ca nu m-am vaccinat anti-covid DUPA ce am facut covid (exista opinii medicale in curs de investigare ca vaccinul sterge memoria naturala a sistemului imunitar = deci te dependizeaza de produsele lor). De Paste anul acesta mi-am facut test special de imunitate sa vad cum stau cu anticorpii anti-covid .... nivelele erau bune pe ambele categorii, totul parea ok. Si trecusera clar mai mult de 6 luni din sept/oct 2020 pana la Pastele 2022. Nu? 

      Nu am crezut niciodata, nu cred si nu voi crede niciodata discursul oficial cu " maxim 6 luni dureaza imunitatea naturala" ... discursul oficial e cumparat cu bani de la producatorii de vaccinuri!  

      Eu am incredere in mecanismele naturale perfectionate divin in sute de mii de ani si milioane de ani! Nu in Pfizer si Moderna si alti golani care alearga dupa profituri!  

      Eu nu cred in golani si in stiinta lor bazata pe bani ci cred in Dumnezeu si in ascunsele moduri prin care lucreaza in Natura!

      Ma intelegi ? 

      Vaccinurile pot fi adaptate mult mai repede decat o face imunitatea naturala.

      Se pot discuta punctual cazuri individuale dar ceea ce pare a functiona intr-un caz nu se poate garanta ca functioneaza la toata lumea.

      Indiferent de convingerile tale Covid a provocat milioane de decese ceea ce arata ca "mecanismele naturale perfectionate divin" isi fac treaba pe sarite. 

      nu omule, asta e fals!

      poftim : pfizer a zis ca in martie 2022 vine cu vaccinul pentru omicron pe care intentionez sa mi-l fac si eu 

      dar vaccinarea naturala se dezvolta imediat, in cursul infectiei (care oricum are o mortalitate minora... gen 0.6-0.7% sau mai mica)

      rezulta ca imunitatea naturala e gratuita si durabila!!!!  

      au murit 5 - 6 milioane de covid (m-am informat, cauta si tu info pe rovaccinare pe facebook ) din 7, 9 miliarde cati oameni sunt pe pamant acum (din nou, m-am informat)... asta da o rata a mortalitatii de 0. 0007 % pentru covid!

      sa te tot imunizezi natural , nu ? asa zic eu!

      Imunizarea naturala e cea mai buna, o invata orice student la medicina in anul 2 de facultate!!!!  

      Ai uitat sa spui ca:

      - o parte dintre cei infectati mor 

      - trecerea prin boala nu este gratuita pentru toata lumea

      - infectarea nu previne reinfectarea 

      Greu cu analfabetismul functional, lumea citeste dar nu intelege...

      Ca sa poti sustine acel procent mai trebuia verificat si daca toti cei 7,9 miliarde au fost infectati... 

      Tot pe net exista disponibil numarul de infectati. imparti acel numar la numarul de decedati si vezi ce procent iese.

      Apoi calculezi acel procent la populatia totala si vezi daca ti se pare in continuare o bagatela mortalitatea Covid. Poate intelegi si de ce se agita lumea sa nu ajunga la acea cifra. 

      Pai se pare ca si tu faci parte din grupa analfabetilor functionali:-)...ghita al tau a anuntat zcum doua zile ca Romania a atins 2 milioane de infectati. Raportat la o populatie de 21.5 milioane de locuitori rezulta 0.09%. Nr decedatiolor anuntat a fost de 50k, raportat la 2 milioane de cazuri iti da 0.025%. In plus majoritatea decedatilor sunt cu varsta peste 70 de ani si cu, comorbiditati.Dupa cum vezi, Covid-ul e o bagatela, si doar un pretext pentru alta agenda ascunsa

      Si asa zici,

      - 2 milioane din 21,5 milioane reprezinta 0.09% ?!? 

      - 50000 raportat la 2 milioane reprezinta 0.025% ?!? 

      Esti un exemplu viu al decaderii invatamantului romanesc si a societatii romanesti. Arunca la gunoi orice diploma scolara pe care o ai si roaga pe cineva sa te invete regula de trei simpla sau macar impartirea. 

      Dupa ce inveti sa socotesti putem discuta si despre Covid.

      jos cu dictatura covid!

      ne-am saturat de voi ceausestilor !  

      Mda, la ambele calcule lipseste inmultirea cu 100, rezulta 9.5% infectati si 2.5% la suta decedati. Deci putem discuta despre Covid cand aduci si statistica cati au murit de raceala si gripa. Se pare ca mai nou Covid-ul a eradicat toate celelalte boli, nu se mai moare in lume decat de Covid.

      Mortalitatea gripei si racelilor este de departe mult mai mica decat cea a Covid-ului.

      Lumea moare si de o multime de alte boli iar datele sunt publice.

      Scaderea incidentei gripei poate fi explicata prin contagiozitatea mai mare a Covid, dar chiar daca s-ar discuta doar de raportare eronata, s-ar putea scade doar cateva sute de decese pe an (avand ca referinta valorile raportate anterior pandemiei). In valul patru Covid a ajuns la mortalitati de aproximativ 500 pe zi. 

      jos, jos, tot mai jos

      cand nu avem argumente pe subiectul in discutie ii dam cu sloganu

      Am obosit sa tot aud placa asta cu, contagiozitatea...Ce le tot amestecati cum va convine. Copiii sunt cel mai putin afectati (adica aproape deloc) iar pana la varsta de 7 ani sistemul imunitar nici macar nu este maturizat...deci pe logica celor pro vaccinare, impactul cel mai mare trebuia sa fie la cei foarte tineri. Ceea ce nu este cazul. De aici se vede ca majoritatea deceselor se regasesc la grupa de varsta peste 70 ani, deci datorita comorbiditatilor. Si uite asa se abate discutia de la faptul ca s-a ajuns la 4 doze de vaccin pe an si Bourla, CEO Pfizer tocmai ce ne spune ca se vrea un vaccin anual pentru Covid. Deci care este deosebirea in vaccinarea antigripala si Covid? Nici una, doar isteria creata pentru abaterea atentiei de la faptul ca virusul a fost creat in laborator ca rezultat a "gain of function", in China, cu granturi de la Fauci.

      Astfel de oboseli pot fi diminuate prin evitarea situatiilor care conduc la ele.

      Nu pari sa fi familiarizat cu etapele prin care trece sistemul imunitar de-a lungul vietii. 

      Ca frecventa, probabil ca in viitorul apropiat, nu va fi o diferenta intre vaccinarea antigripala si cea anticovid.

      Exista multe teorii privind aparitia Covid, calitatea lor sta in mare parte in calitatea dovezilor care le sustin.  

      Asa este, varianta cu transmiterea virusului de la liliac intr-o piata de peste in Wuhan arata "in mare parte calitatea dovezilor care le sustin":-)...Nu mai pomenesc de "omerta" de a pomeni de China si Wuhan

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb