Credit Suisse reduce peste 100 de locuri de muncă din diviziile de titluri cu venit fix din Londra şi New York

Internaţional / 17 noiembrie 2013

Credit Suisse reduce peste 100 de locuri de muncă din diviziile de titluri cu venit fix din Londra şi New York

Credit Suisse Group, a doua cea mai mare bancă din Elveţia, pregăteşte infiinţarea unei noi divizii, care să combine operaţiunile privind schimburile valutare, tarifele şi mărfurile, întrucât intenţionează să reducă peste 100 de locuri de muncă din diviziile de titluri cu venit fix din Londra şi New York, informează Bloomberg.

Directorul global al tarifelor din New Zork, Jon Kinol, şi directorul global privind operaţiunile de schimb valutar din Londra, David Tait, au fost numiţi în funcţia de conducere a noii formaţiuni de titluri cu venit fix, potrivit unui anunţ al lui Gael de Boissard, vicepreşedinte al băncii de investiţii. Un purtător de cuvânt al băncii din Zurich a confirmat acest anunţ ca fiind adevărat, potrivit Bloomberg.

"Având în vedere schimbările în mediul macroeconomic, precum şi evoluţia cadrului financiar, vom combina cele trei divizii într-un nou grup", a anunţat de Boissard.

Două surse apropiate băncii au precizat pentru Bloomberg că, luna aceasta, Credit Suisse va reduce 50 de locuri de munca din New York şi 65 de poziţii din Londra. Purtătorul de cuvânt a transmis că aproape tot personalul afectat de această schimbare a fost deja informat.

Credit Suisse a anunţat luna trecută că profitul înainte de impozitare a scăzut cu 53% în al treilea trimestru, la 229 milioane franci (250 milioane dolari).

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Fixed income depratment înseamnă departamentul de titluri cu venit fix, adică obligatiuni....cum ai tradus tu articolul din Bloomberg nu se înțelege nimic, nu exista loc de munca cu venit fix sau departamente cu venituri fixe :-)

    1. puteau sa dea stire despre Bond Department si atunci era corect cum spui matale. Cat despre credit suisse iti dau aici un exemplu netradus si apoi vei intelege ca important nu este cum performeaza o firma, ci cum este prezentata in publicatia Standard din august 2013 "Die Wertpapierexperten der Credit Suisse haben ihre Gewinnschätzungen für das Gesamtjahr 2013 gesenkt, da ihre bisherigen Prognosen über den von der OMV tatsächlich berichteten Zweitquartalszahlen gelegen waren. Für 2014 haben sie ihre Schätzungen aber angehoben, nachdem sie Petrom neu bewertet hatten." Probabil ca cei de la BERD nu prea citesc comunicatele banciii elvetiene din moment ce au fost de acord cu un discount.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb