CreditAmanet obţine creşteri de peste 25% ale cifrei de afaceri în primul semestru din 2023

T.B.
Macroeconomie / 14 septembrie 2023

Echipa CreditAmanet

Echipa CreditAmanet

CreditAmanet a înregistrat în primul semestru din 2023 rezultate financiare consolidate cu peste 25% mai mari decât în anul precedent, se arată într-un comunicat al CreditAmanet, remis redacţiei. Astfel, cifra de afaceri a holdingului cu 3 linii de business (amanet, schimb valutar şi comerţ cu bunuri mobile) a ajuns la 42,31 milioane de lei în primul semestru din 2023, o creştere de 26,22% faţă de 33,52 milioane de lei în aceeaşi perioadă a anului trecut, se mai arată în comunicat. Profitul companiei pentru prima jumătate a anului curent a atins valoarea de 4,44 milioane de lei, o apreciere procentuală de 24,11 comparativ cu 3,58 milioane de lei în primul semestru al anului trecut, informează sursa citată.

Rezultatele financiare consolidate obţinute în primul semestru confirmă creşterile estimate pentru această perioadă şi continuă trendul constant ascendent, în care compania cu capital românesc a raportat performanţe financiare impresionante, transmite compania.

"Rezultatele din primul semestru, la nivelul holdingului se încadrează în proiecţiile bugetate. Aceasta demonstrează că am avut aşteptări realiste, în pofida climatului economic cu multiple provocări. Ne-am urmărit cu perseverenţă strategia de business, care s-a dovedit a fi una adaptată realităţilor sociale şi economice actuale. Rezultatele financiare consolidate ale primului semestru reprezintă încă un pariu câştigat de întreaga echipă CreditAmanet", spune CEO-ul companiei, Cosmin Popovici, informează compania.

Prima jumătate a lui 2023 a fost o perioadă în care compania a îndeplinit multe alte obiective de business, pe lângă cele financiare, potrivit comunicatului. CreditAmanet şi-a consolidat reţeaua naţională de agenţii. Sibiul, "un centru important de business pentru CreditAmanet", după cum consideră CEO-ul companiei, este oraşul care găzduieşte cea mai nouă agenţie. Totodată, aceasta marchează implementarea unui nou concept de amenajare, care are în centru atât facilitarea interacţiunii clienţilor cu produsele şi serviciile CreditAmanet, cât şi o experienţă de shopping modernă şi confortabilă, se mai arată în comunicat.

Proiectele de digitalizare a căror valoare va depăşi anul acesta suma de 1 milion de euro s-au concretizat în finalizarea introducerii tabletelor şi semnăturii electronice în toate agenţiile CreditAmanet, în intensificarea prezenţei online şi realizarea unor paşi importanţi pentru dezvoltarea de noi platforme de tranzacţionare online, informează CreditAmanet.

În primul semestru din 2023, CreditAmanet şi-a inaugurat birourile "verzi" din cea mai înaltă clădire din România, SkyTower. Necesară datorită dezvoltării accelerate a companiei şi creşterii cu 15% a personalului raportat la anul anterior, relocarea sediului principal reprezintă, pe lângă atingerea unei etape superioare în dezvoltarea CreditAmanet, şi o afirmare a principalelor sale valori: sustenabilitatea, inovaţia şi profesionalismul, aşa cum se arată în comunicat.

Pentru cel de-al doilea semestru din 2023, compania românească îşi propune să menţină acelaşi ritm de creştere pe toate liniile de business, atât în ce priveşte cifra de afaceri, cât şi profitul, transmite CreditAmanet.

"Suntem încrezători că vom îndeplini obiectivele propuse pentru exerciţiul financiar actual. Digitalizarea şi consolidarea reţelei nationale de agenţii rămân priorităţile noastre, la fel şi dezvoltarea practicilor sustenabile prin intermediul politicilor ESG. De la an la an am dezvoltat un business tot mai solid şi rezilient împreună cu echipa noastră, dar şi o afacere privită cu încredere de clienţi", mai spune Cosmin Popovici, potrivit comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb