Creştere explozivă pe piaţa sistemelor de supraveghere auto prin GPS

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 19 februarie 2008

Creştere explozivă pe piaţa sistemelor de supraveghere auto prin GPS

" SAS Grup" a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 4 milioane de lei, în creştere cu 282% faţă de 2006

Compania SAS Grup, ce activează pe piaţa sistemelor de supraveghere a flotelor auto prin GPS, a înregistrat în anul 2007 o creştere a vânzărilor de 260%, implementând, în medie, câte 220 de sisteme lunar, faţă de numai 85 pe lună în anul precedent. "Piaţa de profil este într-o creştere explozivă şi, în anul în curs, estimăm că vom realiza vânzarea a circa 3.600 de sisteme, depăşind astfel într-un singur an volumul de vânzări cumulat în cei 5 ani precedenţi de activitate", a declarat Adrian Dinu, director general SAS Grup.

SAS Grup a avut în anul 2007 o cifră de afaceri de 4.018.851 RON, în creştere cu 282% faţă de anul precedent. Totodată, creşterea din anul trecut a permis companiei recuperarea tuturor pierderilor din anii precedenţi de activitate, cauzate de investiţiile realizate - începând cu anul 2002- în tehnologia şi dezvoltarea proprie a software-ului destinat supravegherii flotelor auto, astfel încât a încheiat anul cu un profit de 250.000 RON.

"Credem că piaţa de sisteme GPS va exploda totalmente însă în anul viitor, 2009 fiind anul în care piaţa se va maturiza, iar flotele comerciale de vehicule vor fi dotate cu sisteme GPS în proporţie de peste 50%. Creşterea va fi probabil de cel puţin 300% pe an în următorii 3 ani şi mult mai mare din 2011, trendul menţinându-se până când parcurile de vehicule comerciale vor avea sisteme GPS în proporţie de 70%, adică de la maxim 15.000 de vehicule dotate cu sisteme GPS în prezent, se va ajunge la 500.000 de vehicule cu sisteme GPS în 2.013. De precizat că aceste cifre nu cuprind segmentul persoanelor fizice- nici pentru localizarea vehiculelor şi nici pentru localizarea persoanelor", a arătat directorul general SAS Grup.

În anul 2007, creşterea cea mai spectuloasă a dotărilor cu sisteme GPS s-a înregistrat pe segmentul companiilor de dis­tribuţie de produse, indiferent de tipul lor, pe locul secund situându-se firmele de prestări servicii de tip "service mobil", alături de cele de construcţii.

În 2008, SAS GRUP va definitiva integrarea echipamentelor GPS şi a software -ului cu calculatoarele de bord ale vehiculelor. "Rapoartele remise de sistemele SAS Grup de supraveghere a flotelor auto prin GPS vor cuprinde inclusiv consumurile reale de combustibil, astfel încât furturile de combustibil şi consumurile mari de motorină / benzină rezultate din condusul agresiv sau schimbarea necores­punzătoare a vitezelor vor fi vizibile din câteva clickuri de mouse. Estimăm că aceste noi produse şi funcţionalităţi vor fi lansate pe piaţă la mijlocul anului curent", a precizat Adrian Dinu, directorul general SAS Grup.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb