CRISTINA CHIRIAC, PREŞEDINTE CONAF: "Simţim din ce în ce mai mult nevoia ca antreprenori, să venim cu soluţii la problemele reale din economie"

A.B.
Comunicate de presă / 28 octombrie 2020

"Simţim din ce în ce mai mult nevoia ca antreprenori, să venim cu soluţii la problemele reale din economie"

Sucursala Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) din Braşov are o nouă conducere, formată din trei doamne de succes din judeţul Braşov. Preşedintele CONAF Braşov, Alina Paul, director general al DO Security, desemnată de curând managerul anului de către Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, a preluat mandatul în ideea dezvoltării sucursalei şi cooptării de noi membri în cadrul acesteia, în vederea creării unui dialog constant şi constructiv între mediul de afaceri şi autorităţile locale, transmite un comunicat de presă.

Alina Paul, preşedinte CONAF Braşov a declarat: "Am acceptat această provocare pentru a contribui alături de celelalte organizaţii la crearea unei structuri patronale puternice, unde vocea antreprenorilor din toată ţara să fie reprezentată şi auzită la cel mai înalt nivel. Cred că mediul de afaceri din Braşov are nevoie de reprezentare şi suntem conştienţi, cu toţii, că doar împreună putem contribui la politici publice care să ne ajute să ne dezvoltăm afacerile".

Alături de Alina Paul, în calitate de membri ai boardului CONAF Braşov s-au alăturat nume sonore braşovene: Eleonora Ion şi Diana Zahariea. Diana Zahariea a preluat rolul de director general al Sergiana Prodimpex, în anul 2017. Sergiana este o afacere de familie, fondată în 1992 şi activează în domenii precum: agricultură, creşterea porcilor, abatorizare, producere şi comercializare carne şi produse din carne, panificaţie, retail, distribuţie şi restaurante. Sergiana a fost premiată de-a lungul timpului atât naţional cât şi internaţional cu diferite premii care atestă calitatea produselor şi serviciilor oferite.

Director General al Agricin din aprilie 2019, parte din Rara Group, fabrica de produse din piatră naturală, din Braşov, Eleonora Ion, este preocupată, în mod constant de creştere şi evoluţie, atât personală cât şi profesională. De 27 de ani, Agricin dezvoltă propriile produse, proiecte de design interior şi soluţii complete pentru clienţii săi.

"Simţim din ce în ce mai mult nevoia ca antreprenori, să venim cu soluţii la problemele reale din economie, să ne implicăm şi să acţionăm pentru corectarea disfuncţionalităţilor din piaţă, pentru a crea un cadru propice, stabil şi predictibil unde să ne desfăşurăm activitatea. Un exemplu în acest sens îl reprezintă proiectul < Pactul pentru Muncă > ce a coagulat mediul de afaceri, academic, societatea civilă, sindicate şi patronate, în vederea identificării de soluţii viabile pentru flexibilizarea pieţei muncii din România", a declarat Cristina Chiriac, Preşedintele CONAF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb