CryptoDATA Tech a lansat Bank of Energy


Comunicate de presă / 29 aprilie 2021

CryptoDATA Tech a lansat Bank of Energy


Compania CryptoDATA a lansat primul serviciu din România de "battery sharing" - Bank of Energy, prin care pune la dispoziţia utilizatorilor de telefoane mobile o reţea de peste 250 de energomate cu baterii externe disponibile pentru închiriere, conform unui comunicat remis redacţiei.

Bank of Energy este un serviciu eco-friendly, lansat în România de compania CryptoDATA care pune la dispoziţia utilizatorilor de dispozitive mobile o reţea de peste 250 de energomate cu baterii externe disponibile pentru închiriere.

Reţeaua de energomate Bank of Energy a fost amplasată în puncte strategice pe raza municipiului Bucureşti cu scopul de oferi mobilitate utilizatorilor de dispozitive electronice smart. Pentru a putea utiliza acest serviciu, locuitorii Capitalei trebuie să instaleze, în prealabil, aplicaţia Bank of Energy, disponibilă în Google Play şi App Store. Atât energomatele, cât şi bateriile externe dispun de un design elegant şi atractiv în aceeaşi măsură, iar aplicaţia Bank of Energy este uşor de instalat şi extrem de intuitivă.

CryptoDATA CEO, Ovidiu Toma: În această eră a digitalizării accelerate în care oamenii sunt conectaţi permanent prin intermediul dispozitivelor mobile, compania CryptoDATA a identificat nevoia constantă de mobilitate a utilizatorilor şi a adus în România un concept nou şi inovator de "battery sharing". Acest serviciu a fost deja implementat în Bucureşti, iar utilizatorii pot închiria o baterie externă de la oricare dintre locaţiile partenere BoE şi o pot returna în cel mai apropiat energomat de locaţia lor, astfel mobilitatea este garantată pentru că utilizatorii nu sunt constrânşi de returnarea bateriilor într-o anumită locaţie.

Bateriile Bank of Energy sunt compatibile cu interfeţe de tip Lightning, USB-C şi Micro USB şi pot încărca multiple dispozitive simultan. Mai multe informaţii despre acest serviciu sunt disponibile pe https://bankofenergy.ro/

De asemenea, primul magazin fizic al companiei, CryptoDATA Concept Store, a fost inaugurat luna aceasta, în incinta centrului comercial Băneasa Shopping City, unde au fost prezentate dispozitivele criptate şi securizate integral prin tehnologia Blockchain, smartphone-ul IMPulse K1 şi laptopul BASM, dezvoltate integral în România.

Compania a inovat piaţa globală a securităţii cibernetice prin dezvoltarea celui mai puternic protocol de criptare, Voice Over Blockchain Protocol (VOBP), implementat în dispozitivele criptate şi securizate dezvoltate în România.

CryptoDATA Tech este o companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicaţii criptate şi inteligenţă artificială pentru a oferi soluţii IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb